- Konu Sahibi tatatataaa
Selam kizlar nasilsinz nasil gidiyr bebisler iyimi sukur bende bugun aldm kizima herseyini yikamasi ve utulenmesi kaldi oda bayramdan sonra insaallah. Bide biberon alirken nelere dikkat ettinz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben daha biberon almadım ama anne memesine uygun ucu olanlar varmış bebekte kolik yapmiyormus onlardan alicamSelam kizlar nasilsinz nasil gidiyr bebisler iyimi sukur bende bugun aldm kizima herseyini yikamasi ve utulenmesi kaldi oda bayramdan sonra insaallah. Bide biberon alirken nelere dikkat ettinz
Canım benim doktorum medella diye bir biberon al dedi. Başka bir biberonda sakın kullanma eğer ilk zamanlar mama vermek zorunda kalırsan dedi.mama olarak hip prekombiyotik mama al bir kutu yanında bulunsun eğer mama gerekirse bunu verirsin dediSelam kizlar nasilsinz nasil gidiyr bebisler iyimi sukur bende bugun aldm kizima herseyini yikamasi ve utulenmesi kaldi oda bayramdan sonra insaallah. Bide biberon alirken nelere dikkat ettinz
Kizlar gunaydin nasilsinz. Benim cok agrilarm var dobemiyrom yatakta normalmi yururken alt bolgem agiriyor bazen ani batmalar oluyor kipirdadikca korkular sardi erken gelcek diye sizler nasilsinz
Hayirlisiyla bir dogsaydi erkenmi basladm ne :) insallah canm sen nasilsn nezaman gttn doktoraArtık bu haftalarda normal canım korkutma kendini doktoruna söyle o da zatwn normal olduğunu söyleyecektir
En son 2 hafta önce gittim perşembe günü tekrar kontrolüm var canım az kaldı yavrularimizla kavuşmaya insaAllahHayirlisiyla bir dogsaydi erkenmi basladm ne :) insallah canm sen nasilsn nezaman gttn doktora
İyyiz canm bel ve kasiklarn karnm agiriyor galiba agirlasmisiz kizimla :) sikintilar cogaldi bende akinti cok koyu ve sari oyuzden gtcem yarn bakalm ne diyecek korkuyrum erken doguma yol acar die hayirlisi olsun yinede. Gir bizede anlat nst yi :)Slm kızlar nasılsınız :) kontrol ler nasil gidiyor. Az kaldı bebislerimize kavusmamiza. Bu cuma kontrolü m var ilk nst ye girecem. Nst ye baslayan var mi. Varsa nasil gecti.
Ben de yarı n gidicem acaba nst ye sokarlarmi bilmiyorumİyyiz canm bel ve kasiklarn karnm agiriyor galiba agirlasmisiz kizimla :) sikintilar cogaldi bende akinti cok koyu ve sari oyuzden gtcem yarn bakalm ne diyecek korkuyrum erken doguma yol acar die hayirlisi olsun yinede. Gir bizede anlat nst yi :)
Ben 47 kiloyla kaldm 57 oldum :) hicbir kiyafetim olmuyr ve yukarda bisey yok popoyla karn sisti armuttan beter oldumKIZLAR KAÇ KİLO ALDINIZ???
Ben 12 kilo aldım daha da alıyorum üstelik yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama her tartiya çıkışımda kılo artmış oluyorBen 47 kiloyla kaldm 57 oldum :) hicbir kiyafetim olmuyr ve yukarda bisey yok popoyla karn sisti armuttan beter oldum![]()
Ben 58 le basladim 2 hafta önce 67 kiloydum sindi biraz daha almisimdir. Malum kurban bayraminda hergün et yedik :))) bu arada bugün kontrolü olanlar nasil gecti. Bebisler nasilmis icerde.KIZLAR KAÇ KİLO ALDINIZ???
Ben daha gitmedim saat 1 de kontrolümBen 58 le basladim 2 hafta önce 67 kiloydum sindi biraz daha almisimdir. Malum kurban bayraminda hergün et yedik :))) bu arada bugün kontrolü olanlar nasil gecti. Bebisler nasilmis icerde.
Akintiniz cokmu kizlar ben korkuyorum cok fazlalasti sari ve yogun kivamda yarn gtcem kesin iltihap vardr geneBen 12 kilo aldım daha da alıyorum üstelik yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama her tartiya çıkışımda kılo artmış oluyor
Bende akinti olmuyo öyle fazla. Bide akintin kokuluysa özellikle hiç bekleme bugün git bence. Hastanelerde akintiyi bakmak icin bi test yapıyor lar bildigim kadariyla benimde 20 haftalik ken dr sormuştum yogunlasirsa gel ölçüm yapariz demisti ama gerek kalmadi. Intahap sa ihmale gelmez korkutmak istemem ama ablamin olmus onemsememis 35 haftalık dogurmustu. Dr bebegede bulasir diye sezeryan yapmisti.Akintiniz cokmu kizlar ben korkuyorum cok fazlalasti sari ve yogun kivamda yarn gtcem kesin iltihap vardr gene
enfeksıyon var canım 6 aydan sonra cıktı ve sureklı antıbıyotık kullandm en sonuncuyuda yarıda bıraktım kullanmadm şimdi arttı her tahlılde cıkıyor zatenBende akinti olmuyo öyle fazla. Bide akintin kokuluysa özellikle hiç bekleme bugün git bence. Hastanelerde akintiyi bakmak icin bi test yapıyor lar bildigim kadariyla benimde 20 haftalik ken dr sormuştum yogunlasirsa gel ölçüm yapariz demisti ama gerek kalmadi. Intahap sa ihmale gelmez korkutmak istemem ama ablamin olmus onemsememis 35 haftalık dogurmustu. Dr bebegede bulasir diye sezeryan yapmisti.
Geçmiş olsun canım ya bol ama cok bol su iç inşallah geçerenfeksıyon var canım 6 aydan sonra cıktı ve sureklı antıbıyotık kullandm en sonuncuyuda yarıda bıraktım kullanmadm şimdi arttı her tahlılde cıkıyor zaten
Kontrol un nasıl geçti. Bebis büyümüş mü :) bi de nst ye girdin mi? Cok merak ediyorum.Ben daha gitmedim saat 1 de kontrolüm