- 22 Kasım 2014
- 276
- 290
- 63
- 44
- Konu Sahibi tatatataaa
- #1.021
Benim büyük ihtimal normal olacak doktorum da destekliyor normal yapmamı ama kesin tarih belli olmayacak tabiki bu durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy masallh kizlar ben cok cok korkuyorum normalden suanda kasilmam var ve rahmime bicak saplanir gibi oluyor normal olur erken gelir diye odüm kopuyor ve keske erkenden hrseyini hazir etseymisim simdi degil carsi odadan odaya gidesim yok iki supur yemk yap yoruluuorummm Allah yardimcmz olsun
Benmkileride annem yapcak canm cok rahattm 6 ayda yedi ayda hep bole gtcek saniyordum ama yemek yapinca bile coookk is yapmis gibi yoruluyorm napalim sagklikli olsnlarda yapacak bisi yok hergece ruyamda doguruyom zaten piskolojim yerlerde :)Canım ben de çok yoruluyorum eşyalarımızı annanemiz yikadi utuledi 3 gundur onlarla uğraşıyor hala bitmedi ben ancak katlayabiliyorum gün geçtikçe agirlasiyormus insan
:) demekki bir tek ben değilim her gece dogurdunu gören. Hamileligin baslarinda surekli düşük yaptimi görürdüm simdide dogurdumu :). Hep bu bilinç altimizin oyunu bu. Bu arada kizlar hastane için kendinize gecelik aldiniz mi ? Ben adanada yaşıyorum. Kasim ayinda havalarin nasil olacani kestiremiyorum. Nasıl bisey alacagima da karar veremedim mevsimsel olarak. Sizler aldiysaniz resmini atarmisiniz. Birde anne bebek cantasida almadim karar veremiyorum. Kimi sirt cantasi seklinde al diyor daha rahat oluyormus tasimasi. Aldiysaniz onunda resmini atarmisiniz.Benmkileride annem yapcak canm cok rahattm 6 ayda yedi ayda hep bole gtcek saniyordum ama yemek yapinca bile coookk is yapmis gibi yoruluyorm napalim sagklikli olsnlarda yapacak bisi yok hergece ruyamda doguruyom zaten piskolojim yerlerde :)
Aynen oylee bende mersindeyim canm normal altust pijama takimi aldm bide polar takim aldm Cantayi bende henuz almadm carsiya cikicam ama hic cikasim yokk keske herseyi 28. Hftada bitirseymisim hastane zaten sicak olur evimn dibinde hastane havada cok soguk olmaz ama biz illaki usuruz dogum yapcaz sonucta ayy ne biliyim benm doktor normalden yana gibi ama ben cok korkuyorum yaaa delircem ruyamda cok kolay doguyor:):) demekki bir tek ben değilim her gece dogurdunu gören. Hamileligin baslarinda surekli düşük yaptimi görürdüm simdide dogurdumu :). Hep bu bilinç altimizin oyunu bu. Bu arada kizlar hastane için kendinize gecelik aldiniz mi ? Ben adanada yaşıyorum. Kasim ayinda havalarin nasil olacani kestiremiyorum. Nasıl bisey alacagima da karar veremedim mevsimsel olarak. Sizler aldiysaniz resmini atarmisiniz. Birde anne bebek cantasida almadim karar veremiyorum. Kimi sirt cantasi seklinde al diyor daha rahat oluyormus tasimasi. Aldiysaniz onunda resmini atarmisiniz.
:) demekki bir tek ben değilim her gece dogurdunu gören. Hamileligin baslarinda surekli düşük yaptimi görürdüm simdide dogurdumu :). Hep bu bilinç altimizin oyunu bu. Bu arada kizlar hastane için kendinize gecelik aldiniz mi ? Ben adanada yaşıyorum. Kasim ayinda havalarin nasil olacani kestiremiyorum. Nasıl bisey alacagima da karar veremedim mevsimsel olarak. Sizler aldiysaniz resmini atarmisiniz. Birde anne bebek cantasida almadim karar veremiyorum. Kimi sirt cantasi seklinde al diyor daha rahat oluyormus tasimasi. Aldiysaniz onunda resmini atarmisiniz.
Aynen oylee bende mersindeyim canm normal altust pijama takimi aldm bide polar takim aldm Cantayi bende henuz almadm carsiya cikicam ama hic cikasim yokk keske herseyi 28. Hftada bitirseymisim hastane zaten sicak olur evimn dibinde hastane havada cok soguk olmaz ama biz illaki usuruz dogum yapcaz sonucta ayy ne biliyim benm doktor normalden yana gibi ama ben cok korkuyorum yaaa delircem ruyamda cok kolay doguyor:)
Canim gecelik kışlık alma zaten brn istanbul dayken yazlık aldım. Hastaneler çok sıcak oluyor zaten e evlerde sıcak bunalursin ince bişeyler al.bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarım gecelik tavsiye etti pijama özellikle sezaryen de çok zor oluyormuş. Ben bir tane beyaz bir tane pembe gecelik pijama sabahlik takımı aldım.:) demekki bir tek ben değilim her gece dogurdunu gören. Hamileligin baslarinda surekli düşük yaptimi görürdüm simdide dogurdumu :). Hep bu bilinç altimizin oyunu bu. Bu arada kizlar hastane için kendinize gecelik aldiniz mi ? Ben adanada yaşıyorum. Kasim ayinda havalarin nasil olacani kestiremiyorum. Nasıl bisey alacagima da karar veremedim mevsimsel olarak. Sizler aldiysaniz resmini atarmisiniz. Birde anne bebek cantasida almadim karar veremiyorum. Kimi sirt cantasi seklinde al diyor daha rahat oluyormus tasimasi. Aldiysaniz onunda resmini atarmisiniz.
Ayyyy harikalar canım ya Güle güle kullanın nerden aldınız internetten miKızlar hastane süsleri m hazir Eki Görüntüle 1654173
Yok canım ya internet ten hic alisveris yapmam. Kayinvalidem bibtoptanci magazasindan almış.Ayyyy harikalar canım ya Güle güle kullanın nerden aldınız internetten mi
Bu arada bizim gruptaki kizlardan hic ses soluk çıkmıyor. Dogurmus olmasinlar.Ayyyy harikalar canım ya Güle güle kullanın nerden aldınız internetten mi
Hımmm anladım canım bizim burda o tür toptancilar yok butik şeklinde yerler var oralarda da çok pahalı ben de internetten bakıyorumYok canım ya internet ten hic alisveris yapmam. Kayinvalidem bibtoptanci magazasindan almış.
Bu arada bizim gruptaki kizlardan hic ses soluk çıkmıyor. Dogurmus olmasinlar.![]()
kacmadıkda kımse yok canmKızlar Nasılsıniz Günaydın yazıp kaçmışsiniz bende bebek şekeri ısmarlamistim hastanede vermek için şimdi geldiler çok guzeller
Bunlardan yaptırdım canım içinde bonibon var ben de birde sabun yaptirmayi planlıyorumkacmadıkda kımse yok canmfoto atsana bende alcam carsmaba gunu ama ne alcam fıkrım yok hem yakınlarıma dagıtmak ıcın dolap susumu alsam yoksa sımdı sabunlar var onlardanmı yaptrsam gıdınce artık hangısı guzelle onu alırım heralde