2015 Kasım kız bebek anneleri ve onların cicileri

cocukaile

EVLİ-MUTLU-HUZURLU-AŞIK-ÇOCUKLU..
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
516
577
Bebeğimin cinsiyetini bu gün öğrendim kızımız olacak inşallah.
18. Haftaya yarın giricem.
13 kasım doğum tarihimiz.
Kızımın boyu: 16.5 cm
Ağırlığı ise 189 gr.

Bunlarda babasıyla bu gün aldığımız cicileri :)

IMG-20150612-WA0008.jpg
IMG-20150612-WA0006.jpg
IMG-20150612-WA0004.jpg

Ay çok tatlı Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) Biz de daha alışverişe başlamadık cinsiyeti yarın öğreneceğiz inşallah :)

Maşallah hepsi çok cici, çok güzeller.

Ben de cinsiyetini öğrendiğim gün hemen hastane çıkışını almıştım. Sabırsızlıkla Kasım ayını bekliyorum bakalım :emir_bebek::KK49::p

20150613_154445[1].jpg

Mrb kızlar ben aranıza katılıyım dediminş hayırlısıyla bi kızımız olacak resimler slışveriş için fikir veriyor

Merhaba Butun annenlere saglikla bebislerini dunyaya getirmesi dilegi
Ile 28 Kasim kizimla tanisacamiz Gun sabirsizlikla bekliyorum pembe pembgiydirmeyi insallah saglikla dogar
Isim bulamadim daha:110:

c
Bebeğimin cinsiyetini bu gün öğrendim kızımız olacak inşallah.
18. Haftaya yarın giricem.
13 kasım doğum tarihimiz.
Kızımın boyu: 16.5 cm
Ağırlığı ise 189 gr.

Bunlarda babasıyla bu gün aldığımız cicileri :)
Ama cok tatli bunlar yaaaaa
Ben yurtdisinda kaliyom nasil alacam bunlari:-((((
Gule gule giydirirsin insallah :-)))

Hepimiz için inş sağlıklı bi şekilde gecer bu süreç bende kızıma isim bulamadık kendilerini erkek bekliyoduk☺️Onun için hala arayış içindeyiz şuan ailelerin yanındayız öneriler alıyoruz yakında evimize gidip artık alışverişini yapcaz henüz sadece temasız ateş ölçer aldık bide akrabaların almış olduğu hediyeler örgülerimiz var

Selam arkadaşlar,
Kızım Güneş'in kapı süsü. Ben yaptım :KK69::KK73::emir_bebek:
Eki Görüntüle 1625958
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım nasıl yaptığını tarif edebilir misin? Annemle ablam bu kutularından yapıyorlar ortadaki kumaşı ona benzettim de belki bende buna benzer bişey yaptırabilirim onlara :anneadayı:

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 149
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım nasıl yaptığını tarif edebilir misin? Annemle ablam bu kutularından yapıyorlar ortadaki kumaşı ona benzettim de belki bende buna benzer bişey yaptırabilirim onlara :anneadayı:

Polyester çerçeve alıp, biraz kadife kumaş ve bolca kurdele ile hayal gücü canım. malzemelerin tümünü silikon tabancasıyla yapıştırıp yaptım. kumaşın altına pamuk koydum ki biraz kabarık dursun diye.

Güle güle kullan bende benzerini yapcam ama bir yerine takildim.Çercevenin arkasinda asma yeri yok kurdelayı nasıl taktin arka kismina silikonla sağlam olmaz diye düsündügüm icin daha bekleme asamasinda.Ben ic kismini elyaf ile doldurdum.Bitince paylasirim.

Kurdelesini de silikonla yapıştırdım canım. Hatta bir aydır kızımın kapısında takılı. Sadece toz olmasın diye poşete geçirip de astım. Hala sağlam maşallah :KK54:

X