• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Almina başlığın hayirli olsun. Ben cumartesi kese gormeye gidicem umarim gorebilirim çünkü beta hcg artıyor ama 2 katı değil bakalim doktorum ne diyecek. Umarim dış gebelik degildir.

Almina başlığın hayirli olsun. Ben cumartesi kese gormeye gidicem umarim gorebilirim çünkü beta hcg artıyor ama 2 katı değil bakalim doktorum ne diyecek. Umarim dış gebelik degildir.
Canim kese için erken değilmi daha bana 15 gün sonra gel dediler görünmezse üzülme tmm mi daha erken

günaydın arkadaşlar ben de varım bu ay hamile kalanlar da çok şükür bugünleri de görmek nasip oldu. ben 6 ve 7. gün silik çizgi gördüm idrarda. 5.gün dondurulmuş transfer edildi iki adet. dayanamayıp 8. gün yaptım kan testimi 240 çıktı 2 gün sonra da 620. hastaneden 21 aralığa kalp atışlarını duymak için randevu verdiler. öncesinde çağırmadılar. ben de doktor seçemedim daha o yüzden ilk 21 aralıkta ultrasına gireceğim. doktor değerlerin iyi kan verme daha dedi.

sizin tahlil sonucları nedır acaba benımkıde 2 kat artmıyorda 2 3 gune bır ölçttürüyorum daha usg ye gırme zamanım dagelmedı artıs nasıl sızınkınde

benmde 3. gün embriyosuydu 18.gün (dündü) değerim :1638,2 çıktı kızlar doktorum 14 aralık keseyi görmek için randevu verdi..bakalım nasıl çıkıcak hayırlısı
trarsferim 20 kasım

Selam kızlar öncelikle hepımize hayırli olsun.Bır suru sıkıntılardan gecip bu gunlere geldik inş.evlatlarımızı sag saglim kucagımızada alirız.25 kasım da transferim oldu benimde 5.gün embrıyosuydu tek embrıyo transfer edıldi.12.gün 531 dı beta hgc bugun tekrar yaptırdım 1357 cıktı 23 aralıgıda ultrason randevum var.Ama keseyı gorurrmuyum felan hep bir tedırgınlık var uzerımde sızde oylemısınız korkuyurm ya bişey olursa dıye tabi hersey nasıp kısmet ama bazen ınsan duygularına yon veremiyor.

Merhaba kızlar Dr bana 22 aralığa gün verdi hem kese hem kalp atışlarını duymak için . Sürekli beklemek gerçekten Can sıkıyor evham yapıyoruz

Merhaba topiginiz hayirli olsun cok guxel olmus bu konu bende 5 gun iki emriyo transferim oldu grcen ay 8 ginde idrarda gordim 9 gun kanda 11 gin degeri 500 dr doktrum daha kan vermene gerem yok dedi10 gun sonra kontrolum

günaydın arkadaşlar ben de varım bu ay hamile kalanlar da çok şükür bugünleri de görmek nasip oldu. ben 6 ve 7. gün silik çizgi gördüm idrarda. 5.gün dondurulmuş transfer edildi iki adet. dayanamayıp 8. gün yaptım kan testimi 240 çıktı 2 gün sonra da 620. hastaneden 21 aralığa kalp atışlarını duymak için randevu verdiler. öncesinde çağırmadılar. ben de doktor seçemedim daha o yüzden ilk 21 aralıkta ultrasına gireceğim. doktor değerlerin iyi kan verme daha dedi.
Canim bana da 21 aralık dendi ama o kadar bekleyemicem heralde çok Sabırsızm:KK28:

Son düzenleme:
Seninle degerlerimiz ywkin gibi canim benim ksn verdigim yer ikz olabilir dedi sabada dediler mi merak ettim rabbim tamamina erdirsin ins

Selam kızlar öncelikle hepımize hayırli olsun.Bır suru sıkıntılardan gecip bu gunlere geldik inş.evlatlarımızı sag saglim kucagımızada alirız.25 kasım da transferim oldu benimde 5.gün embrıyosuydu tek embrıyo transfer edıldi.12.gün 531 dı beta hgc bugun tekrar yaptırdım 1357 cıktı 23 aralıgıda ultrason randevum var.Ama keseyı gorurrmuyum felan hep bir tedırgınlık var uzerımde sızde oylemısınız korkuyurm ya bişey olursa dıye tabi hersey nasıp kısmet ama bazen ınsan duygularına yon veremiyor.
Bnm de 24 Kasımda transfer oldu canm . Bn de 21 inde çağırdı tedirginlik de laf mi her dk bebisimi düşünmekle geçiyo :))bnm de 11.gün 214 14.gün 514 çıktı ama senin tek embriyo ya göre değer yüksekmis keseyi erken gorebilirsin;)

Kizlar bebislerimiz hayirli olsin rabbim tamamina erdirsin ins kese kalp atislarini saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin ins isteyen herkese nasip etsin ins

Back
X