- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi almina 5461
Bende canim.hadi hayirlisi sen simdi 6 haftada misin transfet tarihin neydievet bana da ikiz olabilir dedi doktorum hemen zaman geçse de öğrensek insan sabırsızlanıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende canim.hadi hayirlisi sen simdi 6 haftada misin transfet tarihin neydievet bana da ikiz olabilir dedi doktorum hemen zaman geçse de öğrensek insan sabırsızlanıyor :)
Benimki 5. Gun embriyosu 8.gun 150 10.gun 225 14.gun 395 seninkiler ikiser kat gibi goruluyor ama az degilBenim 8. Gün 50 10. Gün 106 11. Gün 144 ve 15. Gun yani bugun 360 cikti senin nasil? Bende cuma tekrar vericem. Cumarteside keseye cagirdi ama bu degerlerle keseyi nasil gorecek bilemiyorum.
Evet görüştüm çok yogun kanama deyilse randevu ya kadar dinlen dedi.Fitil kullanıyorum 3 adet fazlası etkisiz olur dedi düşücegi varsa nekadar çokta fitil kullansanda düşer kafanı yorma dediCanim diger baslikta senin gibi bi arkadas vardi halen hamileligi devam ediyor ve o da ara kanamalar ve sancılar yaşamıstı. Normal bazı bünyelerde olabiliyor demisti onun doktoru. Sen doktorunla görüstün mu? Ve progestan iğnesi vurunuyor musun?
İnsallah canim ama genelde benim durumumda olanlar düşükle sonuclaniyormuş tabi takdir Allah'in bekleyip gorücez.Yok canım korkma %60 da normal içini rahatlatacak haberler alırsın ins bnm arkadaşın ki de az artıyodu şimdi Kesesini gördü
Banada senin değerlerin yuksek ve artisida normal geldi canim. Benim 4 gündeki artisa bakarsan yani 11. Günle 15. Gun arasindaki artis normal degil ve benimkide 5. Gün embriyosu. Senin transferin ne zaman yapıldı?Benimki 5. Gun embriyosu 8.gun 150 10.gun 225 14.gun 395 seninkiler ikiser kat gibi goruluyor ama az degil
Benimde kanmam olmuştu doktor fitilden iğneye döndügünde kanamam kesilmişti o yüzden sordum arkadaşım.Ama dogru rızki varsa zaten yaşayacak eğer yoksa biz ne yaparsak yapalim tutamayacagiz. Bizde stres yapiyoruz ama el mahkum.Evet görüştüm çok yogun kanama deyilse randevu ya kadar dinlen dedi.Fitil kullanıyorum 3 adet fazlası etkisiz olur dedi düşücegi varsa nekadar çokta fitil kullansanda düşer kafanı yorma dedi
Aynen canım ya Allah yardımcımız olsunBenimde kanmam olmuştu doktor fitilden iğneye döndügünde kanamam kesilmişti o yüzden sordum arkadaşım.Ama dogru rızki varsa zaten yaşayacak eğer yoksa biz ne yaparsak yapalim tutamayacagiz. Bizde stres yapiyoruz ama el mahkum.
Canim idrarda çıktıysa kanda da çikar şimdiden gözün aydin.Kizlarrr yarin kan tahlilim varrr.8.günde idrar testinde pozitif cikti idrarda da ole cikar insallahhhh cok heycanliyim
Banada senin değerlerin yuksek ve artisida normal geldi canim. Benim 4 gündeki artisa bakarsan yani 11. Günle 15. Gun arasindaki artis normal degil ve benimkide 5. Gün embriyosu. Senin transferin ne zaman yapıldı?
Merhaba canım hakkında hayırlısı öncelikle, ben hep yatmadım bence yatmak hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı açısından iyi değil. Sadece ertesü gün ve transfer günü uzandım ya da uzanarak oturdum sonrasında kendime dikkat ederek hayatıma devam ettim. Fındık fıstık bi de ananas yedim burda okumuştum faydası oldu mu bilmem ama psikolojik olarak rahatlattı beni. Beslenmeme dikkat ettim öğün açısından bi de okadar çok da üstüne düşmedim bu olayın aşıkçası sadece ufak tefek şeylere dikkat etmeye çalıştım. Geçen sefer çok kasmıştım nitekim olmamıştı. Sigara içmiyorum zaten ama doktor da yasaklamıştı kesinlikle içenler için.Kızlar Merhaba öncelikle Rabbim hepinize evlatlarinizi saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin. Bende 3.deneme transferin 5.gunundeyim gün sayıyor korkuyorum size sormak istediklerim transferden sonra neler yaptınız hep yattinizmi banyo yaptınız mi sigara ictinizmi ne yediniz ne yemediniz cevaplarsaniz çok sevinirim
Saol canım senin için de hepimiz için de hayırlı olsun inşallah, 6.haftadayım evet 20 kasım transferim.Bende canim.hadi hayirlisi sen simdi 6 haftada misin transfet tarihin neydi
Teşekkür ederim hayırlısı demek Allaha bırakıp rahat olmak gerek ama işte .....Merhaba canım hakkında hayırlısı öncelikle, ben hep yatmadım bence yatmak hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı açısından iyi değil. Sadece ertesü gün ve transfer günü uzandım ya da uzanarak oturdum sonrasında kendime dikkat ederek hayatıma devam ettim. Fındık fıstık bi de ananas yedim burda okumuştum faydası oldu mu bilmem ama psikolojik olarak rahatlattı beni. Beslenmeme dikkat ettim öğün açısından bi de okadar çok da üstüne düşmedim bu olayın aşıkçası sadece ufak tefek şeylere dikkat etmeye çalıştım. Geçen sefer çok kasmıştım nitekim olmamıştı. Sigara içmiyorum zaten ama doktor da yasaklamıştı kesinlikle içenler için.
canım yoktur muhtemelen rahat ol benim 10.gün de 620 idi iki embriyo transfer edildi ikiz mi belli değil şu an ama doktor daha tahlile gerek yok dedi ben de3-4 gün sonra yapsam bir kaç bin olacaktı tahminimce çünkü iki katından fazla artmış başlangıçta değerlerim doktor çoğul gebelik şeklinde yorumladı.Merhabalar arkadaşlar ;Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşAllah.Benim transferimde 26 kasımda yapıldı 13.günde hcg 6400 çıktı.Bakıyorum hiç bu kadar yüksek değerler yok bir problem yoktur değilmi.Doktor ayın 17 de çağırdı.
Az evvel doktorumu aradım dış gebelik olabilir dedi cumartesi kontrole gidicem ve öncesinde yani cuma gunu tekrar betaya baktiricam. Artik hakkimizda hayirlisi olsun arkadaşim. Bu da bi sinav. Dedigin gibi nasipte varsa ruhu uflenecektir. Allah hepimize sağlikli ve hayirli evlatlar versin. Yine birbirimizi haberdar edelim. Hakkımizda hayirlisi olsun canim.24 kasim bi hafta sonra usg ye giricem insalla rabbim seninde benimde tum hasretle tutusup yananlarinda muradini dilegini verir anne olma mutlulugunu nasip eder elinde degil insanin ama yinede hep umutlu olup olumlu dusunmek lazim nasipte varsa hayirlisiyla rabbim yuzumuzu guldurur insallah
İlk iki gün yattim ve 5-6 gun kadar banyo yapmadim. Ama yapabilirsinde. Doktorum gunde1 tane sigaraya izin vermisti çunku yeni birakmistim ve stres oluyordum. Ne yaptigin cok onemli degil muhim olan ağrın yada kanaman olmasi durumunda doktoruna haber vermen ve ona gore hareket etmen. Hakkinda hayirlisi olsun umarim bebegine kavusursun.Kızlar Merhaba öncelikle Rabbim hepinize evlatlarinizi saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin. Bende 3.deneme transferin 5.gunundeyim gün sayıyor korkuyorum size sormak istediklerim transferden sonra neler yaptınız hep yattinizmi banyo yaptınız mi sigara ictinizmi ne yediniz ne yemediniz cevaplarsaniz çok sevinirim
Bakalım inşAllah dediğin gibidir sağol canım ya içim rahatladı.canım yoktur muhtemelen rahat ol benim 10.gün de 620 idi iki embriyo transfer edildi ikiz mi belli değil şu an ama doktor daha tahlile gerek yok dedi ben de3-4 gün sonra yapsam bir kaç bin olacaktı tahminimce çünkü iki katından fazla artmış başlangıçta değerlerim doktor çoğul gebelik şeklinde yorumladı.
Aramizda bir hafta var canim hadi hayirlidi olsunhepimiz icinSaol canım senin için de hepimiz için de hayırlı olsun inşallah, 6.haftadayım evet 20 kasım transferim.