• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Canım belirlenen vaktı beklicem mecbur ama zaman nasıl gececek bılmıyorum.Ruyamda transferden uc gun sonra kızım olacagını hemşire aramş telfnla soyluyordu.:)kız erkek farketmiyor saglıklı bir sekılde sonu gorelim yeter ama doktor kız mı erkek mi transfer ettıgını bılıyor degılmi on bes gun sonra ögrenebilrmıym cok merak edıyorum

İyi akşamlar arkadaşlar topik hayırlı olsun çok iyi oldu burdan daha iyi takipte bulunuruz.Ben kısaca özetliyorum 13 kasım 3 tane 3.gün embriyo transfer edildi kese ve kalp atışı için bu cuma ultrason rendevüsu var hayırlı görüntülere şahit olurum inşaallah.kızlar size bir şey sorucam yakınlarınızda yada tanıdıklarınızdan hiç duydunuzmu ben tam 14 gün oldu hala kanama yaşıyorum kadıklarım hep sancılanıyor acaba nedir çok kaygılanıyorum dış gebelik olabilirmi diye korkuyorum

İyi akşamlar arkadaşlar topik hayırlı olsun çok iyi oldu burdan daha iyi takipte bulunuruz.Ben kısaca özetliyorum 13 kasım 3 tane 3.gün embriyo transfer edildi kese ve kalp atışı için bu cuma ultrason rendevüsu var hayırlı görüntülere şahit olurum inşaallah.kızlar size bir şey sorucam yakınlarınızda yada tanıdıklarınızdan hiç duydunuzmu ben tam 14 gün oldu hala kanama yaşıyorum kadıklarım hep sancılanıyor acaba nedir çok kaygılanıyorum dış gebelik olabilirmi diye korkuyorum
3 embriyo riskli degilmi? Benim doktor cok riskli düşük olmasına neden oluyor

Canim kanama var diye dıs gebelik olacak diyr korkun olmasın benim gibi beta hcg degerin 2 kati artmiyorsa o zaman kork bence. Bende de beta 2 katı artmiyor diye dış gebelik korkusu var. Allah hakkimızda hayirlisini versin,

3 embriyo riskli degilmi? Benim doktor cok riskli düşük olmasına neden oluyor
Evet aslında 2 tane döllendi ikisinide istiyoruz dedik tranferden birgün önce birisi ikiye bölünmüş onada yok diyemedim dondurmayacaktımda kıyamadım Allah'a teslim ettim cuma günü neden oldugunu anlarım artık

Bu sancılarla 14 günlük kanamalarla düşücek diyorum offffff çok korkuyorum

Bu sancılarla 14 günlük kanamalarla düşücek diyorum offffff çok korkuyorum
Canim diger baslikta senin gibi bi arkadas vardi halen hamileligi devam ediyor ve o da ara kanamalar ve sancılar yaşamıstı. Normal bazı bünyelerde olabiliyor demisti onun doktoru. Sen doktorunla görüstün mu? Ve progestan iğnesi vurunuyor musun?

Benim artisimda 2 kati degil hesapladım %60 artış oluyor. Sen doktorunla gorustun mu canim ben gorusemedim.
Gorustum ara ara baktir dedi takip eden iyi dedi transferi yapan dusuk artmis dedi kendimde cok arastirdim 48-72 saatte 1.5-2 kat artis normal diyor senin dedigin gibi %60 yani sen hangi gun transfer oldun birde degerlerini yazarmisin merak ettim

Gorustum ara ara baktir dedi takip eden iyi dedi transferi yapan dusuk artmis dedi kendimde cok arastirdim 48-72 saatte 1.5-2 kat artis normal diyor senin dedigin gibi %60 yani sen hangi gun transfer oldun birde degerlerini yazarmisin merak ettim
Benim 8. Gün 50 10. Gün 106 11. Gün 144 ve 15. Gun yani bugun 360 cikti senin nasil? Bende cuma tekrar vericem. Cumarteside keseye cagirdi ama bu degerlerle keseyi nasil gorecek bilemiyorum.

Banada erken gibi geldi ama doktor tarihi o zamana verdi el mahkum gidicem canim. Bir de bemim malesef 2 kat artmiyor %60 artis oluyor. Yeterli mi bilmiyorum ve dış gebelikten çok korkuyorum.
Yok canım korkma %60 da normal içini rahatlatacak haberler alırsın ins bnm arkadaşın ki de az artıyodu şimdi Kesesini gördü

Back
X