- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi almina 5461
-
Senin kesinlikle iğnesini de vurulman lazım canım bn kanama oldugunda hem hapini aldm hem iğnesini iğne daha etkili dr una söyle iğnesini yazsın. İkiz gebelikler böyle oluyo genelde dikkat et .tuvalet harici kalkma maya çalışCnm progestan hap içiyorum coraspin ve kan sulandirici iğne enox kullanıyorum. Doktor tekrar olursa acile git dedi. İnş iyidir bebeklerim.
Cnm progestan hap kan sulandirici iğne coraspin folikasit hepsini kullanıyorumSenin kesinlikle iğnesini de vurulman lazım canım bn kanama oldugunda hem hapini aldm hem iğnesini iğne daha etkili dr una söyle iğnesini yazsın. İkiz gebelikler böyle oluyo genelde dikkat et .tuvalet harici kalkma maya çalış
Canım 2016 ikiz annelerinde de yazıstık seninle.ben 6.haftada başlayan ve 3 kere çok yoğun kanama geçirdim. Ve hemen ilaçlarımı dr progestAn iğne günde iki ampul kan sulandırıcı iğne günlük olarak değiştirdi coraspini iptal etti.bir buçuk ay yattım sdce wc ye kalktım.benim kanama alanlarım vardı hemde bir kaçtane hatta bir tanesi 3.bir bebek kesesi kdr büyüktü.14 haftalık olduk ama hala kahverengi akıntilarim bitmedi 12.haftada kan sulandırıcı ve progestan iğne kesildi yerine progestanı vajinal fitil olarak verdi.Rabbim hepimize hayırlar versin bebeklerimizi sağlikla kucağımiza almayi nasib etsin.SiZin kanamanız olmuş sanırım doktor ekstra bir ilaç verdi mi ve kanamaları nedeni neymiş progestan kullanıyorum ben. Rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah bebeklerimizi
Cnm geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun. Doktor iğneyi keselim dedi bana da ama bu sefer de pıhtılaşma olur kalpleri durur diye korkuyorumCanım 2016 ikiz annelerinde de yazıstık seninle.ben 6.haftada başlayan ve 3 kere çok yoğun kanama geçirdim. Ve hemen ilaçlarımı dr progestAn iğne günde iki ampul kan sulandırıcı iğne günlük olarak değiştirdi coraspini iptal etti.bir buçuk ay yattım sdce wc ye kalktım.benim kanama alanlarım vardı hemde bir kaçtane hatta bir tanesi 3.bir bebek kesesi kdr büyüktü.14 haftalık olduk ama hala kahverengi akıntilarim bitmedi 12.haftada kan sulandırıcı ve progestan iğne kesildi yerine progestanı vajinal fitil olarak verdi.Rabbim hepimize hayırlar versin bebeklerimizi sağlikla kucağımiza almayi nasib etsin.
Çok şükür bitti canım lekelenmen. Senin nasil devam ediyor mu.1 ayın sonunda sali günü işe başlıyorum insallah.Günaydın canım.çok şükür ben iyiyim bugün ve yarın evde dinlenecegim salı günde bebisleri görmeye gideceğim inşaallah.sen nasilsin kanamam lekelerin bittimı hala yatistamisin?
Geçmiş olsun canim. Benim 4+5 gunlukken başladı. 30 güne yakın sürdü cok şükür bebeğim sağlıklı. Ama yattim sürekli raporluydum yeni işe baslayacagim. En yakin zamanda atlarirsin inşallahMerhaba arkadaşlar 6+1 ikizlere hamileyim bir kaç saat önce kanamam oldu. İlk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada doktor kan sulandirici iğne verdi enox ve coraspin progestan kullanıyorum. . Bu haftalarda benim gibi kanama yaşayan var mi? Doktorum bir daha olursa acile git dedi
İnşallah cnmm çok geçmiş olsun sana da tekrarlamaz ins. İnş bebeklerim benimledir.Geçmiş olsun canim. Benim 4+5 gunlukken başladı. 30 güne yakın sürdü cok şükür bebeğim sağlıklı. Ama yattim sürekli raporluydum yeni işe baslayacagim. En yakin zamanda atlarirsin inşallah
Insallah canim. Yat uzan ayağının altına yastık koy insalh birşey olmaz. Bol bol dua edelimİnşallah cnmm çok geçmiş olsun sana da tekrarlamaz ins. İnş bebeklerim benimledir.
Evet cnm öyle yapıyorum dualarım hepimizle. İnş bebeklerimiz bizimledir bizi bırakmazlar Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahInsallah canim. Yat uzan ayağının altına yastık koy insalh birşey olmaz. Bol bol dua edelim
Çok. Sevindim canım.bidaha olmasın inşaallah.benim hala kahverengi lekelerim akintim devam.ediyor.bende gcn hafta başladım ama yormamaya çalışıyorum kendimi.sende dikkat et kendine.Çok şükür bitti canım lekelenmen. Senin nasil devam ediyor mu.1 ayın sonunda sali günü işe başlıyorum insallah.
Canm bn progestanin ignesinden bahsetmiştim. Kan sulandırıcı yi bn doğuma kadar kullancam malesef o ayrıCnm progestan hap kan sulandirici iğne coraspin folikasit hepsini kullanıyorum
Kahve akıntı devam ediyor yarın doktoruma gidicemCanm bn progestanin ignesinden bahsetmiştim. Kan sulandırıcı yi bn doğuma kadar kullancam malesef o ayrı
Günaydın.kanama olduktan sonra kahverengi akıntı olur içeride kalanlardan sebeb kırmızı veya pembe olmadığı sürece korkma ama kesinlikle yat sdce wc için kalk.progestAn ağızdan alınınca faydasını çok fazla görmeyebilirsin.arkadaşın dediği gibi iğné düşük riski için dahà garanti.Kahve akıntı devam ediyor yarın doktoruma gidicem
Yarin doktoruma gidicem cnm. Soylicem onada. Bir baksın bakalım içerde neler oluyor. Kan sulandırıcı iğneyi kesti coraspine devam dedi dün.Günaydın.kanama olduktan sonra kahverengi akıntı olur içeride kalanlardan sebeb kırmızı veya pembe olmadığı sürece korkma ama kesinlikle yat sdce wc için kalk.progestAn ağızdan alınınca faydasını çok fazla görmeyebilirsin.arkadaşın dediği gibi iğné düşük riski için dahà garanti.
Kanama varken pihtilasman olsada iğne kullandirmiyor doktor canim. Benim pihtilasmam var kanamam olduğu zaman doktor kesmemk söyledi iğneyi. Artirabilirmis lekelenme sekline dönünce yapmaya başla demisti aklında olsun. Doktorum prof. ve perinatalog uzmanıCnm geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun. Doktor iğneyi keselim dedi bana da ama bu sefer de pıhtılaşma olur kalpleri durur diye korkuyorum
Benim lekelenmenmem de bitti canim cok şükür. Darısı sana inşallah tamamen geçerÇok. Sevindim canım.bidaha olmasın inşaallah.benim hala kahverengi lekelerim akintim devam.ediyor.bende gcn hafta başladım ama yormamaya çalışıyorum kendimi.sende dikkat et kendine.
Amin canım.salı günü gitcem bakalım bebişler ne alemde.inşaallah gelişimleri güzel devam etmiştir.Benim lekelenmenmem de bitti canim cok şükür. Darısı sana inşallah tamamen geçer
Insallah canim cinsiyetleri belli miAmin canım.salı günü gitcem bakalım bebişler ne alemde.inşaallah gelişimleri güzel devam etmiştir.
Teşekkürler cnm hala var kahve akıntım iğneyi vurmadım bugün. Yarın doktoruma gidicemKanama varken pihtilasman olsada iğne kullandirmiyor doktor canim. Benim pihtilasmam var kanamam olduğu zaman doktor kesmemk söyledi iğneyi. Artirabilirmis lekelenme sekline dönünce yapmaya başla demisti aklında olsun. Doktorum prof. ve perinatalog uzmanı
12.haftada ense kalınlığı ölçümü sırasında bir erkek bir kız dedi bakalım kesinmi bu hafta ne dicek.sen ense kalınlığı ölçümü yaptirdinmiInsallah canim cinsiyetleri belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?