Merhabalar herkese, ben de bir mart annesi miyim acaba?
Suan yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.gecen sene bu zamanlarda bu heyecanları yaşamış bir 2014 mart annesi olarak.benım hamileliğim oldukça zor geçmişti ama sonuç Allaha şükürler olsunkı çok güzel oldu.bebegım kucagımda 4 aylık olduk.sorunsuz bı hamilelik gecırmenızı ve bebıslerınızı sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum..
canım sen tahmini ilişkiyi baz al ona göre bir hesaplama yap bakalım.benim de aynı şekilde.15 mayıs sat ama doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi.yarın gidicem kontrole duruma göre belirliycek haftasını.inşallah sağlıklıdır bebişimCanim keseyi gordummm :) 9.2 mm 4+ 5 dedi doktorum ben 6 haftalik demistim sat a gore ama gec dollenme olmus herhalde :) simdi o hamilelik takvimini nasil degistircem hangi tarihi yazmam gerekki oraya dogru olsun :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hoş geldiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar.bende 31 yasindayim.ve ikinci bebegime hamileyim.bir kizin var 33 aylik.bakalim inşallah ikincisi de saglikla doğar.SAT : 26 mayis.muhtemel d.t. 1 mart gözüküyor.ilk bebegimdede burada ekim anneleri olarak çok güzel paylasimlarimiz olmuştu.inşallah sizlerle de olur.hepimize hayirli saglikli hamilelikler...beni de listeye ekleyin :)
öğretmenler olarak ne kdr çok oldukDr a bir gun kaldi insallah güzel haber alirim
bu arada ben de öğretmen im
neden acaba ya? çok ilginçaynen bende de bacak ağrısı var. sanki böyle uyuşmuş gibi değişik bir his. bide sürekli uyku uyku uyku
gözün aydın :)) ben de belki yarın duyabilirim kalp atışlarını.yine heyecan başladı çok dua ediyorum ona bişi olmasın diyeslm kızlar dr.dan geldik minicik kesemizide gördük bugün 4+5 deyiz doğum tarihide aynı çıktı 7 mart .haftaya pazartesiye kalp atışları için randevu verdi.
bu kadar erken görebileceğimi zannetmiyordum ama göründü minik kesecik darısı bekleyenlerin başına
Var canım öğle uykusuna yatıyorum Son üç gündür normalde uykum gelmezdi oglenlerin ama şimdi sürekli uyumadım var.Günaydıınn
Ben gibi halsiz olan,hep yatmak isteyen var mı? bacaklarım da ağrıyor ne iş anlamadım
Gözün aydın canım.slm kızlar dr.dan geldik minicik kesemizide gördük bugün 4+5 deyiz doğum tarihide aynı çıktı 7 mart .haftaya pazartesiye kalp atışları için randevu verdi.
bu kadar erken görebileceğimi zannetmiyordum ama göründü minik kesecik darısı bekleyenlerin başına
hoşgeldin cnm acaba mart annesimisin ?:26::26::26: yaptınmı test
hoşbuldukkk
hayır canım yapmadım, daha ilişki olalı 6-7 gün oldu, çıkmaz sanırım.
reglinin geçmesini bekle o zaman allah gönlüne göre versin
ilk çocuğum daha 1.5 yaşında bile değil. napcem
30 mayıs cnm sat .karından baktı cnm gitmeden bol suyumuda içtim .seninkide görünür bence
Gerçektenmiii ...bira zor olur tabi ama.Rabbim verdiyse vardır bir hikmet.sonra rahat edersin inşallah. Bir kesinlessin bakalim.kaç gün geçti cnm
Su mu içmek gerekiyo gorunmesi için canım
Ben de yarın gidecem de
Kizlar gunaydin.. Kan verip geldim. Insallah yukselmistir degerim. Aramiza Yeni katilan arkadaslar hayirli olsuuun :) bi de aramizda ikizlere hamile olan varsa betahcg kac cikti yazabilirmi?
Cnm ikizde kan degeri farklı mi cikiyor.bizim ailedede ikiz var.merak ettim simdi
Aslinda yuksek olmasindan anlasilmiyomus. Degerin kaca katladigi daha belirleyiciymis. Benim 182 di bugun 450 cikmis.. Sali dr gtcem anlariz insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm karın usg sine sıkışık girilirki daha güzel görünsün .bundan sonra her randevuya sıkışık gidin .sende iç sabahtan suyunu .
hemşire hazırlarken sordu zaten sıkışıkmısınız diye
ilk çocuğum daha 1.5 yaşında bile değil. napcem
hoşbuldukkk
hayır canım yapmadım, daha ilişki olalı 6-7 gün oldu, çıkmaz sanırım.
Tamam canım Sağol
Benim daha çok erken görünmez heralde ama umut fakirin ekmeği demişler :)
Senin ne zaman görünmüştü?
4+5 tik bugün cnm bende umut etmiyirdum göründü belki seninkide görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?