2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Suan yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.gecen sene bu zamanlarda bu heyecanları yaşamış bir 2014 mart annesi olarak.benım hamileliğim oldukça zor geçmişti ama sonuç Allaha şükürler olsunkı çok güzel oldu.bebegım kucagımda 4 aylık olduk.sorunsuz bı hamilelik gecırmenızı ve bebıslerınızı sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum..

güle güle büyüt bebeğini.bizim için çok yeni daha sadece testlerden biliyoruz bebişleri çoğu keselerini bile görmedi.ama çok heycanlı tekrardan vücudunda bir bbebişin büyüdüğünü hissetmek tekmeleri yemek

canım sen tahmini ilişkiyi baz al ona göre bir hesaplama yap bakalım.benim de aynı şekilde.15 mayıs sat ama doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi.yarın gidicem kontrole duruma göre belirliycek haftasını.inşallah sağlıklıdır bebişim

hoş geldiniz hayırlı olsun
Dr a bir gun kaldi insallah güzel haber alirim
bu arada ben de öğretmen im
öğretmenler olarak ne kdr çok olduk

aynen bende de bacak ağrısı var. sanki böyle uyuşmuş gibi değişik bir his. bide sürekli uyku uyku uyku
neden acaba ya? çok ilginç

gözün aydın :)) ben de belki yarın duyabilirim kalp atışlarını.yine heyecan başladı çok dua ediyorum ona bişi olmasın diye

Günaydıınn

Ben gibi halsiz olan,hep yatmak isteyen var mı? bacaklarım da ağrıyor ne iş anlamadım
Var canım öğle uykusuna yatıyorum Son üç gündür normalde uykum gelmezdi oglenlerin ama şimdi sürekli uyumadım var.
Gözün aydın canım.
Selam herkese :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçektenmiii ...bira zor olur tabi ama.Rabbim verdiyse vardır bir hikmet.sonra rahat edersin inşallah. Bir kesinlessin bakalim.kaç gün geçti cnm

çook zor olacak, çok hareketli zamanı çünkü oğlumun. haftaya geçmiş olacak, şuan öğrenmek için erken ama çok merak ediyorum.

Su mu içmek gerekiyo gorunmesi için canım
Ben de yarın gidecem de

Cnm karın usg sine sıkışık girilirki daha güzel görünsün .bundan sonra her randevuya sıkışık gidin .sende iç sabahtan suyunu .
hemşire hazırlarken sordu zaten sıkışıkmısınız diye

Cnm karın usg sine sıkışık girilirki daha güzel görünsün .bundan sonra her randevuya sıkışık gidin .sende iç sabahtan suyunu .
hemşire hazırlarken sordu zaten sıkışıkmısınız diye

Tamam canım Sağol
Benim daha çok erken görünmez heralde ama umut fakirin ekmeği demişler :)
Senin ne zaman görünmüştü?

ilk çocuğum daha 1.5 yaşında bile değil. napcem

Istenmeyen gebelik yani .belirtinmi var yoksa bi kazamı oldu şüpheleniyorsun.yoktur inşallah varsada artık ne yapcan.herşeyin hayırlısı bazen yaş farkı nın az olmasıda iyi

Hayirlisiyla bende mart annesi olsam hic bi belirtim dun sağ kasigim AĞRIDI o kadar bi de tuvalete çok cikiyorum o da oructa suya dayandigimiz için muhtemelen 11 temmuzu bekliyorum 14 u evlilik yildonumunuz inş supriz olur esimede bu arada uzun yollara gidicem 2 ay boyunca sizce etkili olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…