2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir an önce gelsin bebekler artık sıkıldım artık Bebeğimi kucağıma almak istiyorum kızlar bide ben ishal olmuşum ya ishal doğumun habercisi diyorlar doğru mu? Bide akıntım çok oluyo bu aralar

bence takip et canım, geçmezse mutlaka doktoruna sor. çünkü ben de doğumun habercisi olabilir diye duymuştum.

Gözünaydın, maşallah kilosu iyi bence annesi Önemli olan sağlıklı olması

Bir an önce gelsin bebekler artık sıkıldım artık Bebeğimi kucağıma almak istiyorum kızlar bide ben ishal olmuşum ya ishal doğumun habercisi diyorlar doğru mu? Bide akıntım çok oluyo bu aralar
Günde 4-5 kere çıkıyorsan büyük için ve o da su gibiyse sıkıntı imiş... Geçen hafta bende öyleydim doktora dedim ishal gibiyim ama günde bir kere o da ishal gibi oluyor .. O da 3/5 Arasında değilse sıklığı bu şekilde sıkıntı yok Demişti .. Patates.. Muz .. Gibi Şeyler tükettim

Hayırlı olsun

hafta olarak yazmıyor canım.önceki verdiği çalışamaz raporunun bazı kısımlarınıda doldurmuş ve üstüne çalışabilir kağıdı ek olarak hazırlanmış.o kagıtta ne zaman işe başlıyacağı yazıyor.doğum öncesi haftalar ve erken doğum yaptığım için (38 de ) o iki hafta ve doğum sonrası haftalar toplanarak.ne zaman işe başlıyacağım hesaplanmış

çamaşır şeklinde olanlar ilk zamanlar rahatsız eder en iyisi bele sarılan cırtcırtlı olanlar

güle güle büyüt oğlunu .geçmiş olsun sanada bende 1 haftaya anca toparladım ki senin 3.doğum

Kizlar ilk dogumumda korse takamadim cok acıtıyor du.bir carsafi uzunlamasina ikiye boldum uc uca ekledim ikiye katlayip kusak yaptim uclarina ve karnima 40 im cikana kadar bagladim. Cok faydasi oldu.ayrica emzirirken atletimi felan toplamam gerektiginde belim ve ameliyatim hic usumedi.gaz vs problemi yasamadim.hem 10.gun hemde bir ay sonraki kontrollerimde doktorum sezeryanina.cok iyi bakmissin rahim ve gobek hizli toplanmis dedi.bu dogumda da allah nasip ederse.ayni sekilde yapacagim

Bende ilk Başlarda korse degil de böyle yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…