- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
Bir an önce gelsin bebekler artık sıkıldım artık Bebeğimi kucağıma almak istiyorum kızlar bide ben ishal olmuşum ya ishal doğumun habercisi diyorlar doğru mu? Bide akıntım çok oluyo bu aralar
Kizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Benim agrim var dun gwce agridan agladim resmen bugun bi igne yaptirdim daha iyiym gorusuruz yine
Günde 4-5 kere çıkıyorsan büyük için ve o da su gibiyse sıkıntı imiş... Geçen hafta bende öyleydim doktora dedim ishal gibiyim ama günde bir kere o da ishal gibi oluyor .. O da 3/5 Arasında değilse sıklığı bu şekilde sıkıntı yok Demişti .. Patates.. Muz .. Gibi Şeyler tükettimBir an önce gelsin bebekler artık sıkıldım artık Bebeğimi kucağıma almak istiyorum kızlar bide ben ishal olmuşum ya ishal doğumun habercisi diyorlar doğru mu? Bide akıntım çok oluyo bu aralar
Hayırlı olsunKizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Benim agrim var dun gwce agridan agladim resmen bugun bi igne yaptirdim daha iyiym gorusuruz yine
Tam olarak nasıl ne yazıyor buraya yazabilir misin?ne var ne yok aktarmış dr. sömestir tatilinide
Hastaneye nevresime kadar kendin mi götürüyorsun cok garip geldi bana.türkiye de neden böyle kiBunun tek kişiliğini aldım kızlar hastanede kullanırım diye ...http://www.englishhome.com.tr/celena-kolay-utulenir-cift-kisilik-nevresim-takimi-200x220-pembe.html Daha düz renkleri yoktu .. 60,00 tl idi ..
Bendeeee sıkıldım hareketsiz olmaktan bebeler doğsa da kendimize gelebilsek :) işte var evde yapamıyorum daCoook sıkıldımmmm yuruyuse cıkıcaz ama gezıp tozmak ıstıyoum ben yaaaa.
hafta olarak yazmıyor canım.önceki verdiği çalışamaz raporunun bazı kısımlarınıda doldurmuş ve üstüne çalışabilir kağıdı ek olarak hazırlanmış.o kagıtta ne zaman işe başlıyacağı yazıyor.doğum öncesi haftalar ve erken doğum yaptığım için (38 de ) o iki hafta ve doğum sonrası haftalar toplanarak.ne zaman işe başlıyacağım hesaplanmışraporda 8+5 hafta ve üzerine de erken doğmuşsa o tarihleri hafta hafta hesaplayıp en son gün olarak mı yazmışlar? kontrol ettin mi? tarihlerin doğru mu? 5 hafta aktarılmış vs gibi bir ley de yazmıyor o zaman. rapor iş göremez raporu diye mi geçioyr? of çok sordum :)
Bu cok güzelmiş canımBi de bunu beğendim fiyatı da gayet iyi ... 4 mevsim ..http://www.hepsiburada.com/liste/da...0&categoryId=9010870&SKU=EAKSBYSSLY1380#ileri
Nevresime sardım :)) resmen aldıkça alasım geliyor :)
Valla hastaneye sormadım ama genelde götüren arkadaşlar olmuş bende alayım dedim ..Hastaneye nevresime kadar kendin mi götürüyorsun cok garip geldi bana.türkiye de neden böyle ki
çamaşır şeklinde olanlar ilk zamanlar rahatsız eder en iyisi bele sarılan cırtcırtlı olanlarKizlar ben çok geç öğrendim arastiramadim icinizde arastiran varsa sezeryan doğum sonrasi korse takabiliyor muyuz? Böyle bi penye olanlar var bel korsesi birde kalip gibi olanlar var hangisi rahat olur ki ? Çamaşır şeklinde olan korseler lavaboda sıkıntı olur diye düşünüyorum ama bel korsesi de fayda eder mi ki ? Yarin doğuracakm bugün eşime aldirayim
Alayım o zaman :)Bu cok güzelmiş canım
Anladım canım almak lazım o zaman tabi garanti olsun Kızın mı olacak isim ne düşündünValla hastaneye sormadım ama genelde götüren arkadaşlar olmuş bende alayım dedim ..
güle güle büyüt oğlunu .geçmiş olsun sanada bende 1 haftaya anca toparladım ki senin 3.doğumKizlar cuma gunu dr randevum vardi acil sezeryana aldi dr eski dikisler acilma yapmak uzereymis eve bile gondermiyecekti 10 dk izin aldim eve geldim dusumu bile zor aldim cuma gunu 3 kg 150 gram oglum dogdu ama sanki 2500 kg gibi kucucuk sagligi iyi cok sukur
Bende ilk Başlarda korse degil de böyle yapmayı düşünüyorumKizlar ilk dogumumda korse takamadim cok acıtıyor du.bir carsafi uzunlamasina ikiye boldum uc uca ekledim ikiye katlayip kusak yaptim uclarina ve karnima 40 im cikana kadar bagladim. Cok faydasi oldu.ayrica emzirirken atletimi felan toplamam gerektiginde belim ve ameliyatim hic usumedi.gaz vs problemi yasamadim.hem 10.gun hemde bir ay sonraki kontrollerimde doktorum sezeryanina.cok iyi bakmissin rahim ve gobek hizli toplanmis dedi.bu dogumda da allah nasip ederse.ayni sekilde yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?