- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Hemoroid ne tam olarak bilmiyorum
Daha önce başıma gelmedi
Ama kanama yok
Sadece bi et parçası var
Evet canim bu sekilde hazırlanıyor lohusa serbeti...bu soyledigim mslzemeleri her aktardsn bulursun.ben esimi gonderdim aldi geldi.evdekiler de denediler onlarda cok begendi tadini :)bnada annem lahusa şekeri almş kaynatıp içmelik bide bunlarımı katıyolarmış içine
Doktora gideyim yani öyle mi diyosunCanim kanama herzaman olmaz, et parcasi dissri cikar ve bazende kasinti yapar onada doktor ilac veriyo zaten
Basur olablr cnm bnde de varmis dr dedi dogumda. Yoktu oncdn hamilelkte olduKızlar acil yardım!!!
Çok afedersiniz makat bölgesinde kaşıntım vardı,sonra farkettim ki bi et parçası var dışarı çıkmış gibi off...
Kabız da değilim aslında 1 haftadır...
Var mı böyle bişey yaşayan?
Perşembe günkü kontrolde doktoruma mı sorsam yoksa bi genel cerraha mı gitsem?
Çok canım sıkıldı...
Arkadaşlar iki kere bayan çağırdım hamileliğim son üç ayına girince normalde hep kendim yaparım şimdi son kez doğumdan önce evi temizlemem gerek kendim mi yapsam diyorum ama o kadar Ayrıntılı yapamam zor yürüyorum cok ödem oluştu , ailem de yok yakındaCanım bence dikkat et ben doğumdan bir gün önce banyo fayanslarıni yıkadim sonra ertesi gün acil gittik nst kötü çıkınca ben fark etmeden suyum bitmiş baya bir serum yedikten sonra doğum yaptım 12 gün oldu hala yorgunum sen yorma kendini.
Amin canım teşekkür ederin bir avazda sanada nasip etsin rabbimGözün aydın canım Rabbim seni de bebeğini de korusun :)
Şükür geçti gittii..
Teşekkür ederim canım. Kanamam olduğu için mecburi genel oldu.Hayirli ugurlu olsun canım. Gozun aydin. Genel anestezi senin tercihin mi oldu?
Amin canım teşekkür ederimcanım gözün aydın allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerinde başına inşallah
Teşekkür ederim amin canım darısı başınızaCanım gözün aydın çok şükür sagsalim almışsın kucağına amin darısı başımıza
Teşekkür ederim amin. Hepimizinkini inşallahHayirli olsun bebisim Allâh anali babali büyütmeyi nasip etsin .
Bakması gerek canım son kez katlanıcanDogum yapan arkdslra bisey sorcm norml dogum yaptm 10 gun once yarin dr kontrlm var dikislre mi bakar ki ? Gerci bakck baska bisey de yok ama acmk istemiyrm yaa
Perşembe gününü bekleyim o zamanesra_the_teacher canım sen basur olmuşsun bende de doğumdan sonra oldu cerraha gitmedim kendi doktoruma söyledim iki tane krem verdi iyi geldi sende doktoruna sor bence krem verir geçer inşallah.
Herhangi bi ilaç falan vermedi miBasur olablr cnm bnde de varmis dr dedi dogumda. Yoktu oncdn hamilelkte oldudr 40 in ciksin gecer dedi
Ben sezaryen olmama rağmen oldu normalde daha çok oluyormuş ama korkma çaresi var sonuçta korkma.Perşembe gününü bekleyim o zaman
Ona söylerim
Ya peki normal doğumda daha kötü olur mu acaba hani ıkınmaktan
ben de yaaaa :)[/QUOT
Aynenn bende
Tadini merak ettigimden dayanamdim lohusa serbeti kaynatiyorum.daha ocaga koyar koymaz o kokular beni benden aldi :)) 40 dk sonra hazir olacak.2 litre yaptim.muhtemelen yarin sezeryan tarihimi verecek doktorum.10-12 hun sonrasina hazirlik olsun :)
ayrica bu serbetin sakinlestorici ozelligi varmis.dogum oncesi biraz iceyimde su ikinci sezeryan korkusundan uzaklasayim :))
Merhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
Gerçekten bambaşka bir duyguymuş. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Biz kızımızı besleme ,altını değişme ,gazını çıkarma derken zaman geçiriyoruz ama çok yorulmamiza rağmen çokta zevkli herkes biran önce sağlıkla kucağ
Hadi yaa dogumda zaten orta mali gbi oldum geln bakio giden bakioBakması gerek canım son kez katlanıcan
allah kabul etsin canim..bugün 7.günümüz ogluşun göbeği düştü.salı günü ilk banyosunu yaptırcaz
kurbanlarını da kestik allah kabul etsin .
aaa sürpriz oldu vallah gözünüz aydin canim allah anali babali büyütsün..Merhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
sagol canim amin insallah..Allah kurtarsın inşallah sağ salim kavuş kuzuna :)
sorma canim yaa ben bu gece kesin uykusuzum.. banyomu yaptim hastane cantama son esyalari koyuyorum yavas yavas sabahi nasil edicem bilmiyorumAyyy az kaldi heyecan basioo son gece nasik uyurum kim bilir :) 9 mart ins bebis kucaginda olacakkk
Aaa ay hayirli olsunnn gozun aydinnnMerhaba arkadaşlar. Ben dün saat 3 bucukta doğum yaptım. Taha erdem dünyaya geldi. Pazartesiyi bekleyemedi. Kanamam geldi baya zorlu bir süreç geçirdik ama oğlumda bende iyiyiz. Genel anestezi oldum.
Ayy Allah im sakinlik versin sana belli zamani beklemekte zor oluyor ya :)allah kabul etsin canim..
aaa sürpriz oldu vallah gözünüz aydin canim allah anali babali büyütsün..
sagol canim amin insallah..
sorma canim yaa ben bu gece kesin uykusuzum.. banyomu yaptim hastane cantama son esyalari koyuyorum yavas yavas sabahi nasil edicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?