2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnada annem lahusa şekeri almş kaynatıp içmelik bide bunlarımı katıyolarmış içine
Evet canim bu sekilde hazırlanıyor lohusa serbeti...bu soyledigim mslzemeleri her aktardsn bulursun.ben esimi gonderdim aldi geldi.evdekiler de denediler onlarda cok begendi tadini :)

Dogum yapan arkdslra bisey sorcm norml dogum yaptm 10 gun once yarin dr kontrlm var dikislre mi bakar ki ? Gerci bakck baska bisey de yok ama acmk istemiyrm yaa

Basur olablr cnm bnde de varmis dr dedi dogumda. Yoktu oncdn hamilelkte oldu dr 40 in ciksin gecer dedi

Arkadaşlar iki kere bayan çağırdım hamileliğim son üç ayına girince normalde hep kendim yaparım şimdi son kez doğumdan önce evi temizlemem gerek kendim mi yapsam diyorum ama o kadar Ayrıntılı yapamam zor yürüyorum cok ödem oluştu , ailem de yok yakında

Gözün aydın canım Rabbim seni de bebeğini de korusun :)
Şükür geçti gittii..
Amin canım teşekkür ederin bir avazda sanada nasip etsin rabbim

Hayirli ugurlu olsun canım. Gozun aydin. Genel anestezi senin tercihin mi oldu?
Teşekkür ederim canım. Kanamam olduğu için mecburi genel oldu.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün. darısı bizlerinde başına inşallah
Amin canım teşekkür ederim

Canım gözün aydın çok şükür sagsalim almışsın kucağına amin darısı başımıza
Teşekkür ederim amin canım darısı başınıza

Hayirli olsun bebisim Allâh anali babali büyütmeyi nasip etsin .
Teşekkür ederim amin. Hepimizinkini inşallah

İyi akşamlar kızlar Nasılsınız doğum yapan arkadaşlar masallah size ve kuzucuklariniza allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
yarın bizde oğlumuzu görücez kan tahlili yapılacak herhalde sezeryan tarihimizde belli olur.

Ben de ikram etmeden önce denemek için yaptım. Hatta adana usulü sıcak ve üstüne dövülmüş ceviz koyarak içtim. Kışın bu hali çok daha lezzetli oluyor, müthiş bisey...

Canim oncelikle gözün aydin..rabbim oglusunla size hayirli omurler nasip etsin..günümüz ayniymis aslind seninle simdi bende daha bi heyecan yaptim senin msjinla:) ay benim kizçem de dogsun artik acayip merak ediyorum:)

Bakması gerek canım son kez katlanıcan
Hadi yaa dogumda zaten orta mali gbi oldum geln bakio giden bakio ama o an katlanioysn bi şekilde simdi gostermk cok zor olck

bugün 7.günümüz ogluşun göbeği düştü.salı günü ilk banyosunu yaptırcaz
kurbanlarını da kestik allah kabul etsin .
allah kabul etsin canim..
aaa sürpriz oldu vallah gözünüz aydin canim allah anali babali büyütsün..
Allah kurtarsın inşallah sağ salim kavuş kuzuna :)
sagol canim amin insallah..
Ayyy az kaldi heyecan basioo son gece nasik uyurum kim bilir :) 9 mart ins bebis kucaginda olacakkk
sorma canim yaa ben bu gece kesin uykusuzum.. banyomu yaptim hastane cantama son esyalari koyuyorum yavas yavas sabahi nasil edicem bilmiyorum

Aaa ay hayirli olsunnn gozun aydinnn
İyi olmaniza sevindim
Ve sasirdim suan :)
Darisi basimiza
Usg ile kilosu tutuyormuydu bebisin nasil?

Ayy Allah im sakinlik versin sana belli zamani beklemekte zor oluyor ya :)
Saglikla kavus bebisine ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…