2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim gönlünü ferah tut inşallah hersey düzelicek bebeğin için.Dualarimiz sizinle

Allah yardimciniz olsun.Miray bebek sağlıklı sıhhatli doğsun inş.

günaydın kızlar bugün kendimi sersem gibi hissediyorum sürekli bir uyku hali falan :S

Geçmiş olsun. İnşallah bir şey çıkmaz. İyi olur. Güzel şeyler düşün

hiçbirşey olmaz Allahın izni ile Rabbim yanınızda o bebişi korur sen moralini yüksek tut bol bol dua et...

Günaydın kızlar bu gidişle ben doğuramıcam herhalde akşam olunca gelen sancılar sabahları kayboluyor böle ne zamana kadar devam eder bilemiyorum

Allah şifasını versin... üzülmemeye çalış canım.. onun sana şimdi daha çok ihtiyacı var..

Cok gecmis olsun annesi endiselenme minik kizin iyi olacak rabbim melegini korur sen bol bol dua et biz de ediyoruz bak bu kadar hamilenin duasini da aliyor insallah. Allah uzun hayirli bi omur versin size birlikte.

Hadi bakalımmm allah hayırlı uğurlu etsin... sıkıntısız gelirsiniz kızınla beraber...

Gunaydin kizlar yeni dogum haberleri var mi?
Biz bugun anneyle ilk tartismamizi yaptik kustu bana
Ayri bi odada oturuo simdi bende kimyon cayimi aldim yanina oturdum konusmuo benle hemde bebegin kiyafeti yuzunden tartistik

Ayri bi odada oturuo simdi bende kimyon cayimi aldim yanina oturdum konusmuo benle hemde bebegin kiyafeti yuzunden tartistik
Anneyle derken kayınvaliden mi ?

Canim dogum yaptin mi hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…