Canım benim gönlünü ferah tut inşallah hersey düzelicek bebeğin için.Dualarimiz sizinlesagolun kizlar insallah iyi olacak kizim buna bende inaniyorum.. yanimdan götürürken öyle güzel bakiyorduki gözümün icine.. bütün gece gözüme uyku girmedi.. @BitterKuzucuk canim ne ilaci? anesteziden sonra alinan ilaclarimi kastettin?
Allah yardimciniz olsun.Miray bebek sağlıklı sıhhatli doğsun inş.GunaYdin kizlar...gayet sakin bir geceden sonra kalktim hazirlaniyoruz birazdan doguma gideceZ Allahin izniyle kizimizi kucagima alacam bugun. Ismine 3 gun once karar verebildik kismetse Miray olacakben yabanci oldugum icin hem yurtdisinda hem turkiyede ayni yazilsin ö ü gibi harfler icermesin istedik cok zor karar verdik. Haberdar etmeye calisacam sizi, bakalim durumum nasil olacagina bagli. Kendinize iyi bakin kizlar...
EŞİN NE DİYOR?hamile veya dogum yapan arkadaslar bebeklerinize ne isim koydunuz veya karar verdiniz ?ben cok kararsizim hala kizim olacan % 80 allah izinn verirse isim eylül , berrin, miray, veya simay düsünüyorum ama karar veremedim hala
Eylül istiyor eşimEŞİN NE DİYOR?
Geçmiş olsun. İnşallah bir şey çıkmaz. İyi olur. Güzel şeyler düşüniyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Aynen kızlar ya... akşamları daha çok hareketli oluyor benim kızım..Ben de hep öyle hissediyorum, akşam 10 dan sonra kıvranmaya başlıyorum, sabaha kadar
hiçbirşey olmaz Allahın izni ile Rabbim yanınızda o bebişi korur sen moralini yüksek tut bol bol dua et...iyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Allah şifasını versin... üzülmemeye çalış canım.. onun sana şimdi daha çok ihtiyacı var..iyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Cok gecmis olsun annesi endiselenme minik kizin iyi olacak rabbim melegini korur sen bol bol dua et biz de ediyoruz bak bu kadar hamilenin duasini da aliyor insallah. Allah uzun hayirli bi omur versin size birlikte.iyi geceler kizlar bizden ne yazikki pek iyi haberler yok.. kizim nefes alip verirken cok inledi bütün gün ve cok midesi bulandi.. doktorlar birkac kez baktilar ve birsey bulamadilar.. az önce yine midesi bulandi ama kusamadi kipkirmizi oldu nefes alamadi gibi.. simdi daha iyi muayene etmek icin götürdüler yavrumu 2 gün baska bölümde tutacaklarmis cigerlerine vs bakabilmek icin.. moralim cok bozuk aglayip duruyorum nolur dualarinizi eksik etmeyinde kizim elifim saglikli olsun bir an önce kavusayim ona yine..
Hadi bakalımmm allah hayırlı uğurlu etsin... sıkıntısız gelirsiniz kızınla beraber...GunaYdin kizlar...gayet sakin bir geceden sonra kalktim hazirlaniyoruz birazdan doguma gideceZ Allahin izniyle kizimizi kucagima alacam bugun. Ismine 3 gun once karar verebildik kismetse Miray olacakben yabanci oldugum icin hem yurtdisinda hem turkiyede ayni yazilsin ö ü gibi harfler icermesin istedik cok zor karar verdik. Haberdar etmeye calisacam sizi, bakalim durumum nasil olacagina bagli. Kendinize iyi bakin kizlar...
Anneyle derken kayınvaliden mi ?Gunaydin kizlar yeni dogum haberleri var mi?
Biz bugun anneyle ilk tartismamizi yaptik kustu bana
Ayri bi odada oturuo simdi bende kimyon cayimi aldim yanina oturdum konusmuo benle hemde bebegin kiyafeti yuzunden tartistik
Canim dogum yaptin mi hayirli olsunGunaydin kizlar yeni dogum haberleri var mi?
Ayri bi odada oturuo simdi bende kimyon cayimi aldim yanina oturdum konusmuo benle hemde bebegin kiyafeti yuzunden tartistik
Gunaydin kizlar yeni dogum haberleri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?