- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
nette okuduguma gore dogum belirtisi olabilir ve bende ishalde var galiba karnim gurulduyor surekli buda dogum belirtisi bakalim hayirlisiCanım benimde son zamanlarda yemek yerken bulaniyor yedigimin içtiğimin tadı yok
Ayy hayırlısı olur inşallah artık gelsede güzel olur hani :) bugün karnim ekstra şiş zaten kızım desen kıpır kıpır Allah hepimize kolaylik versinnette okuduguma gore dogum belirtisi olabilir ve bende ishalde var galiba karnim gurulduyor surekli buda dogum belirtisi bakalim hayirlisi
Hic almayim mi o zaman ilaci arada kaldim zaten artik 37hafta bile olsa erken doguma girmiyo ki bebek uc kiloyu gectikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorumBenim doktorumda magnezyum kullanmamı yasaklamıştı aslında aynı nedenden
Bende ishal olsam ne güzel olur :)nette okuduguma gore dogum belirtisi olabilir ve bende ishalde var galiba karnim gurulduyor surekli buda dogum belirtisi bakalim hayirlisi
Maşallah benim 36+4 üz ... 2,710 gr dedi doktor .. Benim bebiş mi küçük acaba ? Doktor herşey normal ve güzel dedi .. Hatta bu hafta Sonu doğum olsa bebeği al desen herşeyi tamam dedi .. Ama tabi daha erken biraz daha Kalsın bebişim,,,cnm benim bebiste 3224 gr olmus 36+4 gunlugum heralde doguma kadar bayagi olur :) bebisler tombik olucak galiba ne tatli olurlar :))
cnm az once anneme anlattim dogum belirtisi dedi :) mide bulantisi ve ishaleAyy hayırlısı olur inşallah artık gelsede güzel olur hani :) bugün karnim ekstra şiş zaten kızım desen kıpır kıpır Allah hepimize kolaylik versin
cnm yok senin bebisin haftasiyla uyumluMaşallah benim 36+4 üz ... 2,710 gr dedi doktor .. Benim bebiş mi küçük acaba ? Doktor herşey normal ve güzel dedi .. Hatta bu hafta Sonu doğum olsa bebeği al desen herşeyi tamam dedi .. Ama tabi daha erken biraz daha Kalsın bebişim,,,
insallah olursun cnmBende ishal olsam ne güzel olur :)
Evet haklısın aslında cnm bosuna heyecan yapyor olabılırm :)İyi aksamlar kızlar ben yaklasik 2 haftadır ishalim ama maalesef doğum yok ortada pek guvenmeyin yani :) sancılar gelip gidiyor ama tık yok
Benimki de 2948 gr canım bence normal benimkinede doktor normal. Haftasıyla uyumlu dedi 36+ 6 dayız ben çok kilolu olsun istemiyorum hem doğum için hemde kilolu bebeklerde doğum sonrası şeker filan oluyormuşMaşallah benim 36+4 üz ... 2,710 gr dedi doktor .. Benim bebiş mi küçük acaba ? Doktor herşey normal ve güzel dedi .. Hatta bu hafta Sonu doğum olsa bebeği al desen herşeyi tamam dedi .. Ama tabi daha erken biraz daha Kalsın bebişim,,,
Maşallah benim 36+4 üz ... 2,710 gr dedi doktor .. Benim bebiş mi küçük acaba ? Doktor herşey normal ve güzel dedi .. Hatta bu hafta Sonu doğum olsa bebeği al desen herşeyi tamam dedi .. Ama tabi daha erken biraz daha Kalsın bebişim,,,
Allah korusun cnm hepimizinkini seker olabılıcegını sımdı ogrendimBenimki de 2948 gr canım bence normal benimkinede doktor normal. Haftasıyla uyumlu dedi 36+ 6 dayız ben çok kilolu olsun istemiyorum hem doğum için hemde kilolu bebeklerde doğum sonrası şeker filan oluyormuş
Canım armut ye ve havuç suyu iç. Bol bol dinlen ve bol su iç 32. Haftafa sınırın altındaydı 34te alırız demişti böyle böyle haftalardır sınırda gidiyoruz. Bi dene benceCanm bebeğim daha fazla gelişmiyor doktor kordonun ince olmasından kaynaklandığını düşünüyor ve suyum azalmaya başlamış
Sen normal dogumu beklemiyormuydun canim?canm doktorum banada spinal yapıcak cıkınca yazarmısın nasıl oluyo cok merak ediyorum
Bekliyorum ama gelmıyo kılosuda fazla halıyle alıcak cok durmasıda ıyı değilmiş.bide boynuna kordon dolanmış gevşek ama dolanmş işteSen normal dogumu beklemiyormuydun canim?
Bende normal istıyorum ama diretmedim doktor ne derse o risk varsa gerek yok riske atmayaKızlar kafam çok karıştı..
doktor 36dayken çatıma baktı 3600 3700 doğurabilirsn demişti. dün bebişim 3700çıktı göbek ve omuz çevresi genişmiş. Ben normal istiyorm doktor da normal yanlısı. 40ı beklerse vakum ya da sezeryan demişti. Dün sancılarım vardı düzensiz ama doktorda normal yolla gelse 'doğabilir mi acaba' düşüncesi sezdim. çünkü 1 parmak açıklık var ama bebiş kanala inmemiş. Omuz çevresi geniş olduğu için inmeyebilir de dedi. Sancn kesilirse normal istediğim için 39a kadar bekleriz fln dedi. Şimdi içime kurt düştü. Sanki kendimi düşünüp bebeğimi riske atıyormuşum gibi geliyor. Normal olursa ne bileyim ıkınamazsam ya da omuz karın geniş diye kanalda oyalanır zarar görür mü diye düşünüyorum.
Normalin sonrası anne için daha rahat ama bencillik mi yapıyorm. Of neçok yazdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?