Aynen benimde yürüyüş yapayım diye çıkıyorum iki gündür o bile zorluyor beniBenimde bugün aşağıya doğru baskı daha çok ve arada acı oluyor nedense
İyi akşamlar anneler ve anne adaylarıiki gündür karnım daha büyüdü sanki kizimda iki gündür çok daha hareketli doğum mu yaklaştı acaba diye geliyor aklıma. Hiç böyle hisseden var mı aranızda
Kilolari dert etmeyin kizlar ben dogum oncesj kilomdayim suan tum kilom gitti.
Bende biraz korkuyorum ama daha çok gelmesini istiyorumBende anlamadım 1 saati geçmiştir, göbek etrafıma vurup duruyo, sürekli şişiriyor oraları, normaldede hep yapıyor ama bu sefer geçmek bilmedi, ben de korkuyorum
Yani valla nebileyim ki burasida küçük biyer aslinda hani uygun olduğu için diycem ama değil ayni mağazalar onların ordada var.Canım o da sana yardıma mı geliomuş alışverişe mi..
Bende senin gibiyim canım şu işi yapda diyemem sinir ola ola kendim yaparim yapmasam içim rahat etmez. Belli bir duzenimiz varya bozulunca kabul edemiyoruz malesefbende maalesef rahat bi yapıda değilim.. takıntılıyım işte
dün abimn eşiyle konştkta benm huyumu iyi bilir. kv kalır biraz sonra ben gelrm kalmaya dedi hem beni kovman daha kolay olur dedi bakalım öyle anlaştk şimdilik :)
o kdar özgür yaşamaya alışmşzki demekki kabullenemyrz kalabalığı.. şimdi son günlerm diye eşim yanımda birisinin kalmasını istyr korkuyr ben kimsenn peşinde iş güç yapamam dedim böyle iyiyim dedim bi de kalana hizmet derdim olur yatıp yuvarlanamam dedim..
Rahatsız ediyo mu seni,ben çok gülüyorum o ritmik vurmalarına da :)))benim yan taraflarıma vuruo daha doğrusu sağ yanıma vuruo kaburgalarıma doğru bazende nerdeyse sırtıma gidecek sanıorum...
Ayneeennn ben de öyle diyorum ama minikler ne zaman isterse o zaman gelecek,çatlamaya devammmmevet bende şişlikte var.. çatlaklar bende de artmaya başladı daha da şişmeden ve çatlakalrm çoğalmadan doğursam diyorummm...
Her tartıya çıkışımda +1 kilo görünce bıraktım artık bende..son aya kadar o kadar az almıştım ki...hayatımda ilk defa 7li kiloları gördüm diyodum artık 8 lileri görmeye başladımmmm,şaka gibiiiiiihep derlerdi son haftalarda hızlı kilo artışı olur diye resmen haftada 1 kilo alyrm nasıl oluyr anlamyrm.. bağrsak sorunu bende de olmaya başladı.. puffffff şu kilolardan kurtlrz inşşş
Waaooooowwwww,maşşallaaahhhhKilolari dert etmeyin kizlar ben dogum oncesj kilomdayim suan tum kilom gitti.
68 le doguma gittm 15 kilo almstm toplm 2 hafta oldu dogali 57 kiloyum 11 kilo gitmskiminin az gitmiş kiminin çok bakalım biz ne durumda olcaz.. benm kuzenin eşi 18 kilo almştı çok şişmişti sezeryan oldu 1 ayda resmen eski fit haline döndü şok olduk ve hiç diyet yapmadı.. bizde öyle oluruz inşşşşş....
gozun aydin cnm darisi biz dogurmayanlara insallah :)Selam kızlar bız geldık dun sabah kızımı aldım kucagıma, cok guzel bır dogum oldu spınal sezeryan oldum gule oynaya.
Şimdı de evdeyız kızım yanımda uyuyor
Dogum yapan anneler kacar dak emzırıyorsunuz, benımkı her memede 9 10 dak kalıyor ondada sureklı emmıyor dınlene dınlene sonra uyumak ıstıyor
Selam kızlar bız geldık dun sabah kızımı aldım kucagıma, cok guzel bır dogum oldu spınal sezeryan oldum gule oynaya.
Şimdı de evdeyız kızım yanımda uyuyor
Dogum yapan anneler kacar dak emzırıyorsunuz, benımkı her memede 9 10 dak kalıyor ondada sureklı emmıyor dınlene dınlene sonra uyumak ıstıyor
10 kilo almistim emzirmeye baslayinca eriyormusum gibi oldu :) emzirdikce gitti kilolarwwaawww tebrik ediyorum. :) ama kaç kilo ile hamile kaldın ve ne kadar aldın?
kizlar bugun dolaba atmak icin kurabiye yaptim bide tuzlu kurabiye dusunuyorum dogumdan sonra gormeye gelenler icin baska bisey yapmayi dusunmuyorum 40 mevlitimde yaparim sarmayi falan sizce boyle mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?