2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin dogum hikayeni yaz musait olunca

geçmiş olsun sanada neden ıhlamur kullanılmıyor ben o içiliyor sanıyrmdm hatta dün içtim ilk defa..

bende ictim acile gitmeden bi gun . once doktor dedim ilac yerine ihlamur iciyorum.die..doktor. dedi hamilelikde bitki caylari icmemeliymisiz onun yerine ilik suda.limonlu ic dedi ben kan yapsin die pekmez iciyordum ama daha dusmus kan degerim doktor kan ilacinin yuzde onu etmez pekmez dedi nerdeyse ignelik olucam bakalim.duzensizde bn olsa iciyorum ilac sende kendine dikkat et benimde burun akintim var ama nezlede degilim agrimda yok ama nie boyle aanlamadim

Mrb kızlar.. Şimdiye kadar sizi hep takipteydim her yazınızı okudum ancak sadece okumakla kaldım :) sohbete katılmadım..Allah doğum yapan annelere ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür versin inş..biz doğum bekleyenlerde sağlıkla bi avazda kucağımıza alalım inş..bugün benimde çatı kontrolüm vardı ve hiç korkulacak bi durum değilmiş henüz yaptırmayan arkadaşlara söylemek istedim anlık bi durum 3.5 saniyelik bi durum acı olayı yok yani kasmayın kendinizi yeter.bu arada benim yapım normale musaitmiş ara ara cesaret etsemde normalden tırsmıyor değilim ama Dr öyle deyince zamana bırakmaya karar verdik aksi bi durum olmadığı müddetçe bende normali bekleyenler arasına katıldım..ama henüz paşa zademiz yola girmemiş..yola girmez yada suyun gelir sancı ve açılma olmazsa o zaman szry olacak.şuan beklemedeyiz anlayacağınız..37+3 ve 3280 gr mız

canim limon kan degerini düsürüyor haberin olsun ayni problem bendede var biliyorum

Kan hapını ihmal etmemeye bak ben her sabah rutine döndü artık aç karnıma içiyrm doğum sonrasıda ihtiyacmz olcak kana. takviye olarak yine pekmezde ye bende yiyorm pekmezimi.

Dogum yapan arkadaslar bebeklerinize gaz giderici damla kullaniyor musunuz hangisini tavsiye edersiniz

bunun için hangi doktora gitmem gerekyr acile gittim hamileym diye bi ilaç vermediler.. kadn doğumcu vermez mi ki ilaç ?
Aile hekimim yazdi ilacı. Goze alamam dedi. Ben de zaten kullanmak istiyorum artik geçmedi dedim. Ams göğüs hastalıklarına da bir görün dedi. Cok şükür işe yaradi ilac. Göğüse gitmedim. Sonuçta oksuruk önemli. Mikrop akcigerde demek

geçmiş olsun sanada neden ıhlamur kullanılmıyor ben o içiliyor sanıyrmdm hatta dün içtim ilk defa..
Ben de içiyorum ıhlamur. 17.haftamda çok fena üşütüp grip olmuştum, öksürük de vardı. KBB uzmanına gittim doktorumun yönlendirmesiyle. Dr ıhlamur, zencefil, limon iyi gelir dedi. Antibiyotik de vermişti tabi, augmentin, plesantadan geçmeyen. Ihlamur + ayva kabuğu + tane zencefil + çubuk tarçın ekledim kaynamış suya, biraz demlendikten sonra içtim bi süre. Çok faydasını gördüm, ara ara da yaparım öyle keyfi :)

Selam hamisler doktor kontrolunden geldik kizimla bizimki 3250olmus doktor suyu cok ic dedi son haftalar daha da onemliymis sag kaburgam agriyodu tosuncuk oraya poposunu dayamis sag gogsumun altina en cok da popo kemigi acitirmis cok sukur onlar iyi olsun da biz agriya katlaniriz biraz daha

Kan hapını ihmal etmemeye bak ben her sabah rutine döndü artık aç karnıma içiyrm doğum sonrasıda ihtiyacmz olcak kana. takviye olarak yine pekmezde ye bende yiyorm pekmezimi.

evet devam etmem lazim sana gunde bi kere mi dedi bana sabah aksam icmemi soyledi gunde 2 kez

Bastırmadı Hayır. Sadece tek elle. parmaklari da jelledi tabi.
Beni 2 kere yaptı ikisinde de üstten de bastırıyor daha yumuşama olmamış ya da kanala girmemiş fln diyor. Acaba kanala girmediği,ulaşmak için mi öyle yapıyor anlamadım. Yarın tekrar bakıcak yüksek ihtimal yine aynı. Kimsede bmyle bi muayene duymadıö ben de mi gariplik var acba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…