- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Gozun aydinMerhaba kızlar bugunde müjdeyi ben veriyorum sizlere cuma günü oğlum ARAF'I aldım kucağıma çok şükür sağlık durumumuz iyi bugün çıktık hastaneden çok şükür ev gibisi yokmuş :) rahatladım eve gelince şimdi pek vaktim yok musait olduğumda size bütün detaylari yazacam normal doğum yaptım epidural oldum Allaha binlerce şükür olsun hersey bitti tek derdimiz göğüs uçlarım çok fena catladilar bebegimiz emdikce canım çok yanıyor ama kremi aldık kullanıyorum neyse kızlar şimdilik bu kadar darısı doğurmayan ların başına inşallah :)
geçmiş olsun sanada neden ıhlamur kullanılmıyor ben o içiliyor sanıyrmdm hatta dün içtim ilk defa..
canim limon kan degerini düsürüyor haberin olsun ayni problem bendede var biliyorumbende ictim acile gitmeden bi gun . once doktor dedim ilac yerine ihlamur iciyorum.die..doktor. dedi hamilelikde bitki caylari icmemeliymisiz onun yerine ilik suda.limonlu ic dedi ben kan yapsin die pekmez iciyordum ama daha dusmus kan degerim doktor kan ilacinin yuzde onu etmez pekmez dedi nerdeyse ignelik olucam bakalim.duzensizde bn olsa iciyorum ilac sende kendine dikkat et benimde burun akintim var ama nezlede degilim agrimda yok ama nie boyle aanlamadim
canim limon kan degerini düsürüyor haberin olsun ayni problem bendede var biliyorum
Kan hapını ihmal etmemeye bak ben her sabah rutine döndü artık aç karnıma içiyrm doğum sonrasıda ihtiyacmz olcak kana. takviye olarak yine pekmezde ye bende yiyorm pekmezimi.bende ictim acile gitmeden bi gun . once doktor dedim ilac yerine ihlamur iciyorum.die..doktor. dedi hamilelikde bitki caylari icmemeliymisiz onun yerine ilik suda.limonlu ic dedi ben kan yapsin die pekmez iciyordum ama daha dusmus kan degerim doktor kan ilacinin yuzde onu etmez pekmez dedi nerdeyse ignelik olucam bakalim.duzensizde bn olsa iciyorum ilac sende kendine dikkat et benimde burun akintim var ama nezlede degilim agrimda yok ama nie boyle aanlamadim
epidural anestezi sizi rahatlattı mı? annelerin ıkınmayı hissedemediğinden bahsediliyor.39 haftalikken doğum yaptım tahmini kilosundaydi çok şükür
Aile hekimim yazdi ilacı. Goze alamam dedi. Ben de zaten kullanmak istiyorum artik geçmedi dedim. Ams göğüs hastalıklarına da bir görün dedi. Cok şükür işe yaradi ilac. Göğüse gitmedim. Sonuçta oksuruk önemli. Mikrop akcigerde demekbunun için hangi doktora gitmem gerekyr acile gittim hamileym diye bi ilaç vermediler.. kadn doğumcu vermez mi ki ilaç ?
Bastırmadı Hayır. Sadece tek elle. parmaklari da jelledi tabi.Canım sadecd eliyle alttan mı baktı.? Diğer eliyle de karnına bastırdı mı?
Ben de içiyorum ıhlamur. 17.haftamda çok fena üşütüp grip olmuştum, öksürük de vardı. KBB uzmanına gittim doktorumun yönlendirmesiyle. Dr ıhlamur, zencefil, limon iyi gelir dedi. Antibiyotik de vermişti tabi, augmentin, plesantadan geçmeyen. Ihlamur + ayva kabuğu + tane zencefil + çubuk tarçın ekledim kaynamış suya, biraz demlendikten sonra içtim bi süre. Çok faydasını gördüm, ara ara da yaparım öyle keyfi :)geçmiş olsun sanada neden ıhlamur kullanılmıyor ben o içiliyor sanıyrmdm hatta dün içtim ilk defa..
Eli hafifmis demek kidoktordan doktora degisiyor canim benim canimi cok yakmisti doktorum
Ictigim ihlamurun haddi hesabı yokgeçmiş olsun sanada neden ıhlamur kullanılmıyor ben o içiliyor sanıyrmdm hatta dün içtim ilk defa..
Kan hapını ihmal etmemeye bak ben her sabah rutine döndü artık aç karnıma içiyrm doğum sonrasıda ihtiyacmz olcak kana. takviye olarak yine pekmezde ye bende yiyorm pekmezimi.
Sonuç nasıl ?kızlar bugün çatı muayenesi oldum. korkulacak hiçbir şey yokmuş. abartmıyorum 10 sn sürdü. ve hiç can yakıcı bir şey değil. kesinlikle abartılıyor
hamileliğim boyunca bir sürü ıhlamur içtim. bir sakıncası mı varmış?geçmiş olsun sanada neden ıhlamur kullanılmıyor ben o içiliyor sanıyrmdm hatta dün içtim ilk defa..
Beni 2 kere yaptı ikisinde de üstten de bastırıyor daha yumuşama olmamış ya da kanala girmemiş fln diyor. Acaba kanala girmediği,ulaşmak için mi öyle yapıyor anlamadım. Yarın tekrar bakıcak yüksek ihtimal yine aynı. Kimsede bmyle bi muayene duymadıö ben de mi gariplik var acbaBastırmadı Hayır. Sadece tek elle. parmaklari da jelledi tabi.
Yazdım canım önceki sayfalarda kaldiGozun aydindogum hikayeni yaz musait olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?