- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
ben almanya da yasiyorumSen nerdesin canım ?
Sağolun darısı başınıza.Gözünüzaydın :) Allah analı, babalı sağlıcakla büyütsün.
Allah kavuştursun uzaktaymışsın annen sağlıkla yanına gelir inşallah benimki yakında kayınvalidemde yakın sayılır oda geldiben almanya da yasiyorum
Benim annemde Yanıma gelecek ama doğum zamanımız belli değil benden haber bekliyor o da.. Ne kadar Yanımda kalır bilmiyorum .. Babam var yaşlı bir dedem var .. Bakalım ne kadar tutabilcem Yanımda keza görümcem bu cuma gelecek Kayınvalıde var onun bana hiç yararı yok zatenyarin son günüm hayirlisi ile gecse bebegime kavussam burdanda paylassam ins... kizlar uzakta olup annesi yanina gelen var mi benim gelecek ins cuma gunu 26 gün kalacak ,aslinda en fazla 20 gün diyordu evde kizkardeslerim var cünkü ama böyle bilet bulabildik cok filan dedi biraz moralim bozuldu oda hakli tabi ama herseyi fazla takar oldum bu aralar
amin canim cok sagolAllah kavuştursun uzaktaymışsın annen sağlıkla yanına gelir inşallah benimki yakında kayınvalidemde yakın sayılır oda geldi
ne varsa annelerde var yine zar zor ikna ettik bakalim uzun geliyor ona sikilirim diyor aklim evde kalir diyor o dedikce ben aliniyorum,hakli yanida var aldik artik mecbur kalacak bir fedakarlikta benim icin yapsin degil mi :)Benim annemde Yanıma gelecek ama doğum zamanımız belli değil benden haber bekliyor o da.. Ne kadar Yanımda kalır bilmiyorum .. Babam var yaşlı bir dedem var .. Bakalım ne kadar tutabilcem Yanımda keza görümcem bu cuma gelecek Kayınvalıde var onun bana hiç yararı yok zaten
yarin son günüm hayirlisi ile gecse bebegime kavussam burdanda paylassam ins... kizlar uzakta olup annesi yanina gelen var mi benim gelecek ins cuma gunu 26 gün kalacak ,aslinda en fazla 20 gün diyordu evde kizkardeslerim var cünkü ama böyle bilet bulabildik cok filan dedi biraz moralim bozuldu oda hakli tabi ama herseyi fazla takar oldum bu aralar
yarin son günüm hayirlisi ile gecse bebegime kavussam burdanda paylassam ins... kizlar uzakta olup annesi yanina gelen var mi benim gelecek ins cuma gunu 26 gün kalacak ,aslinda en fazla 20 gün diyordu evde kizkardeslerim var cünkü ama böyle bilet bulabildik cok filan dedi biraz moralim bozuldu oda hakli tabi ama herseyi fazla takar oldum bu aralar
Hic alinma☺ anne sonucta kalmak istemez mi muhakkak kendince hakli nedenleri vardir bir de yaslandikca evlerini daha cok arar oluyorlar. Ben ankaradayim annem istanbulda yanima geldiginde zorla tutuyorum 20. Gun tansiyonu cikmaya basliyorne varsa annelerde var yine zar zor ikna ettik bakalim uzun geliyor ona sikilirim diyor aklim evde kalir diyor o dedikce ben aliniyorum,hakli yanida var aldik artik mecbur kalacak bir fedakarlikta benim icin yapsin degil mi :)
aAman dikkat et kendine, bende sol kasikta agri var bugun ama cok degil. Ben bastan beri o ilaci kullaniyorum daha onceki testlerde 13 civari cikiyordu bu sefer baya yuksek cikti. Ilaclar bunyede farklilik gosterir muhakkak, bende surup olanlari icemem gibi geliyo. Insallah en kisa zaman yukselir seninkide
Merhabalar arkadaşlar , oğlum sabaha karşı 4.30 ta suyumun gelmesiyle birlikte acilen sezeryana alındım. Normal doğum istememe rağmen olmadı. Epidural sezeryan ile doğum yaptım .Genel olarak memnunum .Bu arada takvime göre doğum yapmış oldum.☺günün anlam ve önemine uygun oldu .herkesin kadinlar gününü Kutlarım.
Evet agda da ayrı bir dertSağ ol ya bende olucam cuma merak ediyorum nasıl olacak diye ondan öncede ağda korkusu var tabi :)
Evet herkes kendi evinde rahat ediyor. Onları da anlamak lazım. 2 gün oldu annem geleli. Acaba daha mı geç gelseydim dedi :) çünkü bebis dogmayinca öyle evde oturuyorsun. Doğum zamanı da belli değilHic alinma☺ anne sonucta kalmak istemez mi muhakkak kendince hakli nedenleri vardir bir de yaslandikca evlerini daha cok arar oluyorlar. Ben ankaradayim annem istanbulda yanima geldiginde zorla tutuyorum 20. Gun tansiyonu cikmaya basliyor
Bende kullaniyorum kimyon cayini hem kendim hemde ogluma veriyorum ama fayda etmio gibi damlanin adi ne canim memnun musunEvet canm kullaniyorum ama ben iki gündür kendime demledigim kimyon çayı ndan bir iki kaşık veriyorum çok iyi geldi.
Ne güzel uzun kalacak annen ben 26 gün nasıl tutucam bakalımGunaydinlar herkeze bayadir kk bakamamıştım. Normal doğumu beklemek ne zormuş günü belli olmamak!!! Dün gece çok şükür annem de izmir den geldi yanıma ama karı koca, anne ve kv olarak komple hastayiz o çok kötü oldu.inş. kızım doğmadan atlatırız.Anneminde is yeri var ona rağmen bir bir buçuk ay kalırım diyor ama bakalım gidishatimiz nasıl olacak...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?