2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annemde Yanıma gelecek ama doğum zamanımız belli değil benden haber bekliyor o da.. Ne kadar Yanımda kalır bilmiyorum .. Babam var yaşlı bir dedem var .. Bakalım ne kadar tutabilcem Yanımda keza görümcem bu cuma gelecek Kayınvalıde var onun bana hiç yararı yok zaten

Iyı geceler kızlar bugun annem ve kv geldı ondan gıc gıremedım annemlerle saglık ocagına gıttık bıraz uzak bacak ve bel agrısından duramadım bı daha o kadar yurumem heralde yarında kontrolum var catı muayenesı olabılırım degısık duygular ıcındeyım nolucak bakalım

ne varsa annelerde var yine zar zor ikna ettik bakalim uzun geliyor ona sikilirim diyor aklim evde kalir diyor o dedikce ben aliniyorum,hakli yanida var aldik artik mecbur kalacak bir fedakarlikta benim icin yapsin degil mi :)

Yalnızım ben de burada.. Ablam gelecek benim de, ama haftaya Çarşamba. O yüzden bebişim biraz teyzeni bekle diyorum. Oda en fazla 1 ay kalabilir yanmda, çocukları var

ne varsa annelerde var yine zar zor ikna ettik bakalim uzun geliyor ona sikilirim diyor aklim evde kalir diyor o dedikce ben aliniyorum,hakli yanida var aldik artik mecbur kalacak bir fedakarlikta benim icin yapsin degil mi :)
Hic alinma☺ anne sonucta kalmak istemez mi muhakkak kendince hakli nedenleri vardir bir de yaslandikca evlerini daha cok arar oluyorlar. Ben ankaradayim annem istanbulda yanima geldiginde zorla tutuyorum 20. Gun tansiyonu cikmaya basliyor

a

insallah arkadasim seninki guzel cikmasi sevindim kAnsizlik bebegin gelisim acisindanda cok onemliymis

Gunaydinlar herkeze bayadir kk bakamamıştım. Normal doğumu beklemek ne zormuş günü belli olmamak!!! Dün gece çok şükür annem de izmir den geldi yanıma ama karı koca, anne ve kv olarak komple hastayiz o çok kötü oldu.inş. kızım doğmadan atlatırız.Anneminde is yeri var ona rağmen bir bir buçuk ay kalırım diyor ama bakalım gidishatimiz nasıl olacak...!!!

Merhaba gözünüz aydın tebrik ediyorum sizi.Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde buyutsun yavrunuzu. Bu arada normal isterken sezo olmuş çatı mi açılmamış?

Hic alinma☺ anne sonucta kalmak istemez mi muhakkak kendince hakli nedenleri vardir bir de yaslandikca evlerini daha cok arar oluyorlar. Ben ankaradayim annem istanbulda yanima geldiginde zorla tutuyorum 20. Gun tansiyonu cikmaya basliyor
Evet herkes kendi evinde rahat ediyor. Onları da anlamak lazım. 2 gün oldu annem geleli. Acaba daha mı geç gelseydim dedi :) çünkü bebis dogmayinca öyle evde oturuyorsun. Doğum zamanı da belli değil

Ne güzel uzun kalacak annen ben 26 gün nasıl tutucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…