2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hapşırırken damla damla kaçırıyorum altıma. sizde de böyle bir sorun var mı

Oha o da abartms makyj yapcgm varsa bile bebegm icin yapmam

Kızlar dün doktora gittim nst ye bağlandım sancım çıktı ama açıklık hiç yokmuş kızımızın kilosu 3200 doktorum 3500 geçersen normal doğumun benim için kolay olmayacağını söyledi.Haftaya çarşamba tekrar kontrolüm olacak ve doğum şekli belli olacak inşallah o güne kadar biraz açıklık olur varmı açıklık olması için önerileriniz kızlar?

Oluyor canım benm öksürürkn hapşırırkn çok sıkıştığmda gülerkn..
hımmm.. benim zaten gebelik öncesi ayaktayken çok kahkahalı gülersem tutamıyodum. şimdi hapşırırken de başladı. ama bu sanırım hamilelik ile ilgili.

Benim sancim ciktigi hafta cati muayenesi yapmadi. Daha dun oldum. Normal doğum istiyorsan yapilmasi gerekiyor.

Kızlaaaaaar deneyimlerinizi paylaşın lütfen 36+6 dayım bugün bebeğimiz 3350 olmuş boyu 52 cm. Çok hızlı kilo almış normal doğum yapmak istiyorum daha 3 haftam var. Normal doğum yapanlar bu kilolarda çok zorlandı mı

Bu kadar ay hiçbirşey olmamıştı 10.ayımıza girdik artık, göbüşümün altında kızarıklıklar başlamış yani çatlıyor :) erken mi sevinmiştim acaba hiç çatlamadım diye
Ahh ahh ben de dun aynisini yasadim. Catlamadim diye sevinirken dun sok oldum O kadar kremler yaglar ugraslar bosunaymis

Cok gecmis olsun. Benim de sol bilegim ve ayagim sisiyor ve 37. Haftada oldu oncesinde yoktu. gece boyunca uyanik kaldigin icin ayakta ya da oturarak gecirmissen ondan olmustur benim de uzun oturdugum zaman oluyor

Kasiklarina masaj yapmak yararli oluyormus sekerin yoksa bebegin kilosu su an bi hafta onde sadece benimki de 3250neden normal kolay olmuyormus anlamadım

Canim internetten okudugum kadariyla bol yuruyus, merdiven inip cikmak, hurma birde iliski oneriliyo. Insallah hayirlisiyla kucagna alirsin

Kızlar yarın doguma giriyorum ama bugun gecmek bilmiyor spinal anestezi ile inş yarın yavruma kavuşuyorum sanırım gece uyuyamıcam aslında uyusam iyi ama. 6:45 te hastanede olucaz 8 gibi alacaklar
benim de perşembe günü spinal olacak inşallah :) ben de aynıyım.Allah yardımcın olsun,sağlıkla kavuş yavruna

Kızlar yarın doguma giriyorum ama bugun gecmek bilmiyor spinal anestezi ile inş yarın yavruma kavuşuyorum sanırım gece uyuyamıcam aslında uyusam iyi ama. 6:45 te hastanede olucaz 8 gibi alacaklar
Hayirlisiyla gider gelirsin insallah. Cok heyecanli olur insan gercekten. Allah yardimicin olsun. minik kusunla saglikla sihattle donun evinize insallah

Kızlar yaa bizin bebeğimiz hala ters duruyo 20 Mart gibi olacak nasip olursa sezeryan sizce hala dönme ihtimali var mı. Ben normal doğum istiyorum
Dönme ihtimal i var tabi. Benim kuzenimin oğlu son 2 gün dönmüştü. Bu arada benim sezeryan da 20 mart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…