• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimde pimpirikli bi tiptir
Orda burda bişeyler görür sürekli kurcalar üfler vs.
Gözünü de çok kaşır

Sanırım kızımız maalesfe ona çekecek
Detaylıda 2 kez gözünü kaşıdı
Dr sordu kime benziyo diye, aynı babası dedim güldük :KK53:

Hehehh ah bu kızlar ne var sanki anneye çekseler :63:

kizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorum :( sizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim

kizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorum :KK43: sizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
ayakta durmaktan oluyoo,yatıp uzanıp dinlenmek gerek bolca.. ama bence kanama olmadığı sürece normalmiş.internetten okudum kasık altlarında kasılma ağrı olabilir bundan sonra çocuk yukarıya çıkacak diye yazıyodu ;)

kizlar acil bu aralar sancisi olan var mi cunku benimki dun aksam ve suan sancim var ama hafif regl gorecekmisim gibi sizce acil bisey varmidir vajinal kanamam flan yok ama korkuyorum :KK43: sizce neden sancim var bu arada bugun utu yaptim ayaktaydim bayadir acabaondan mi ? ama dun aksamda biraz oldu sancim
Nasıl bişi arkadaşım.benimde hafif regl ağrıdı gini ağrım oluyo başından beri.ayakta kalınca ya da çok oturunca oluyo.uzan.dene eğer uzanınca da geçmiyosa doktorunu ara ya da yakın bi acile gidiver

canm bi yerde okumustum hamıleyken regl donemlerındede regl agrısı gıbı agrın olurmus, benim hic olmuyor zaten regl oldugum zamanlarda da olmazdı nadir eger ayaklarımı usutursem cok

Canım telaş yapma ara ara oluyor adet sancısı gibi ince ince sancılar. Yat uzan biraz rahatla bebişini dinle. Yine için rahat etmezse acile gidersin bi bakarlar

belkıde ama hic uzulmuyorum saglıkla bır alsam kucagıma bebısımı gobekmıs sıskınlıkmıs hepsı gececek :D

Amin inşallah
Bekle bekle zaman geçmiyo ama
Bi arkadaşta diyo ki doğuma kadar öyle, doğumdan sonra çabuk geçiyo ne ara büyüdü bu kadar diyosun

Bellonada beğenmiştim ama beyaz yoktu
Bu tarz beyaz, kitaplığımla da uyuyo herşeyimle de
Ve nevresim halı perdeyi renklendirmek kafi bence :)
Haftasonu bi bakınacaz, bulursam yazarım

keısnlıkle nevresım halı ve perde ıle renklendırmekten yanayım ;)

evet zaten kız mı dıyorlar hemen bana evet dıyorum nerden anladınız suratından bellı ama ben aynada bakınca anlamıyorum degısıklıgı

Yok artık cinsiyet tahmincileri bi bitmediler :KK53: Benim kızımda hiç burnum dudağım hatta ayağım bile şişmedi ödemle alakalı tuzu az tüketmek lazım. Göbeğim de sivriydi dokuz aylık kızıma oğlun olacak diye tutturan teyzeler oluyordu :KK70:

belkıde ama hic uzulmuyorum saglıkla bır alsam kucagıma bebısımı gobekmıs sıskınlıkmıs hepsı gececek :D
Benim burun kenarlarım kırmızı bikaç haftadır.bana göre şişeceği için ama millet şişmiş bile diyo:) erkek benimkiler bence alakası yok cinsiyetle.benim karnımda çizgide çıktı bu arada:)benim hoşuma gidiyo bunlar.yoksa nasıl anlıycaz hamile olduğumuzu:)

Back
X