- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
- Konu Sahibi fevziyegulsumsultan
Son adet tarihim 7 mart hadi bu ay hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Subati kacirip mart icin sabirsizlanan var mi...Son adet tarihim 7 mart hadi bu ay hayirlisi
Canim soyleyecegimiz gun ne zaman acaba Rabbim herkezin gonlune gore versin.ben bu ay cok umitliyim hayirlisi ile cumlemize nasip etsin ...guzel gunler gorecegiz cocuklar...son 2 yıldır her ay bu tarz topiklere yazı yazma fırsatım(!) oluyor
Benimde 7 mart ben bu aksam bitti yarini bekliyorum abdestlenecem ve cuma aksamdan baslarim calismalara...Ben de bebek istiyoruuuuum SATim da 8 Mart. Adetim bitsin başlıcam
Mart kedileri gibi olduk....İlacim bitti ve ben sat imi mat imi bilmiyom. Pcos var bende. Yek bildiğim martta hamile kalmakkkkkkk
Benimde 7 mart ben bu aksam bitti yarini bekliyorum abdestlenecem ve cuma aksamdan baslarim calismalara...
Ben cabuk bitiyorum 4 en fazla 5. Gun bitiyor ama esim grip olmus bu ayda jacirmam insallah takvimimiBenimki cumartesiye anca biter, pazar başlarız
Uzulme herseyin bir vakti saati var...onda da vardir bir hayir...onumuzdeki maclara bakacaz.artik.bende mart ayinda umutlu olanlardandim bugunlerde yumurtlama gunlerim ama degerlendiremedik cok mutsuzum
Valla kasik agrisi falan belirtiler yaniltiyor tam kirmizilari beklerken bebisde gelebilir...hayirlisi...Kızlar kasıklar cook ağrıyor bir sağ taraf bir sol taraf birde tam göbeğimin altı devamlı değişiyo, uykumdan ağrıyla uyandım sizce ne olabilir
Canim su an duadan baska yapacak biseyimiz yok insallah tutmustur...hayirlisi olsunAşılamadan sonra 4. günüm belim çok ağırıyor tutmuşmudur sizce ne olur yardım edin