2015 Mayıs anneleri bebiş isim paylaşımı

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.421
50.809
798
İsim konusu çok kafama takılıyor kızlar..
Aklımdakiler
Kız:Gamze,Yasemin,Miray
Erkek:Yiğit,Kağan,Enes
Eşim erkek olursa çok sevdiği dedesinin ismi
Bekir i istiyorr

Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Not: Prensesimiz olacakmış ortak kararla ismi Özge olacak inşaallah

Son düzenleyen: Moderatör:
İsim konusu çok kafama takılıyor kızlar..
Aklımdakiler
Kız:Gamze,Yasemin,Miray
Erkek:Yiğit,Kağan,Enes
Eşim erkek olursa çok sevdiği dedesinin ismi
Bekir i istiyorr

Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Bence Miray ve Yiğit güzel, erkek olursa Yiğit Bekir yaparsın :):)
Biz kız isimde anlaştık Sarya olacak ama erkek olursa daha bilmiyoruz :)

beğendiğimiz isimleri de yazalım mı hem fikir olur?

benim gittiğim hastanedeki doktorlar cinsiyet söylememeye yemin etmiş sanki en ufak bir fikir bile vermiyorlar o yüzden biz hem kız hem erkek düşünüyoruz hala.

kız: leyla sitare erkek: mehmet göktürk diye karar verdik şimdilik.

bunun dışında erkekte yiğit barlas, yavuz selim de sevdiğim isimler. kızda inci, zeynep, göksu isimlerini beğeniyorum.

Selam kızlarr :) bnde bir mayıs annesi olacağım inş :) herkesin boğa burcu olacak sanırım :) bn erkek olursa asil koyacağım eşimle ikimizde çok beğeniyoruz.Kız olursada Eylül koyuacağım mayısta doğacak ama :) :) Çünkü eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik ve en önemlisi eylülde hamile olduğumu öğrendim.İnternetten bakıpta sana isim koydum diyeceğime bizim için en önemli zamanların anlamısın demek istiyorum :):KK76: sizce nasıl

Tek soner mi koyacaksn.. Başında yada sonunda başka isim koy bence.2 adı olsun hem babasının adıda olur.Tek soner bilmiyorum. Çok duymadım direk babasının adı konulan.

Evet çok yok. Karışıklık olmasın diye arda soner ya da soner kaan var aklımda şimdilik.

Bence de iki isim her zaman daha iyi oluyor. bütün arkadaşlarım 2 isim verdiler bebişlerine. ben de öyle düşünüyorum, tabi o günleri görürsem :) inşallah

benim de bir oğlum var Kuddusi Emin Kuddusi dede ismi bir daha oğlum olursa Kayra Emir koyacağım kız olursa Elif Rana

kızlar benimde bebiş erkek olacak isim bulmakta zorlanıyorum ilk oğlumun ismi Emirhan buna da Taha Selim diye düşündüm ama eşim hiç beğenmedi dedesinin ismini koymak istiyormuş ASIM hiç sevmedim bide ailede 2 tane var zaten dedesinin ismini kullanan böyle hem anlamı güzel hemde kulağa hoş gelsin istiyorum şimdilik arkadaşlarımdan gelenlerle beraber listem şu : TAHA, SELİM, EMİN, EREN, EFE CAN, ASIM.....

Banada kız ismi olarak lina ve nil güzel geliyor,lina hurma fidesi demekmiş çok tatlı bi isim diilmi :) erkek için hiç bi fikrim yok,bahadır ismini severdim oda biraz ağır gibi sanki

Back
X