- 2 Şubat 2015
- 23
- 10
- 288
- Konu Sahibi photofemme
Teşekkür ederim bilgi için. Şeker yüklemeniz nasıl geçti? Ben de yarın yaptıracağım :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bilgi için. Şeker yüklemeniz nasıl geçti? Ben de yarın yaptıracağım :/
Ethica incirli normal doğum 2000, epidural +650 sezeryan 3000. Doktorum Erkan akan. Şeker yüklemesi 50 mg yapıldı.
Bilgi için teşekkürler. Aynı fiyatı bana da vermişlerdi. Ben şeker yüklemesini devlet hastanesinde yaptırdım. 75 mg yapıldı. Sonuçlar bugün çıktı ama gidemedim, yarın gideceğim hastaneye.
Mrb hastane konusunda haberleşelim lütfen. 2000 hadi bi yere kadar da 3000 çok ya illa normal doğuracam diye de bi garantim de yok. Bakınıyorum ben de artık. Geçmiş olsun.
Geç gördüm konuyu ama yine de yazmak istedim. İki arkadaşım özel gop hastanesinde doğum yaptılar. Aynı doktordu ama adını hatırlamıyorum isterseniZ öğrenir yazarım. İkisi de çok memnun kaldılar deneyebilirsiniz hala vir hastanede karar kılamadıysanız.tesekkur ederim, yalniz ben semt belirtmemisim benim hatam. yenibosna bana cok uzak. kagithane veya sultangazi cevresi, gop, bayrampasa civai olabilir. aslinda cok hastane var ancak deneyimlemeyince insan guvenemiyor.. guzel bilgiler icin herkese tesekkur ederim.
MRBben ilk baştan beri haznedarda Vital hospitale Dalga beye gidiyorum,çok iyi bir doktor,kendisinden çok memnunum,normal dogum fiyati 750 tl,sezaryen 1250tl.