• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım moralini bozmak istemem ama benim 13. gün çok az tuvalete çıktıktan sonra sadece peçeteye leke geldi sonra 15. gün adetim başladı. 2.54 düşük bir değer burdan okuduğum kadarıyla 12. güntest yaptırıp 50-70 değerleri görenler olmuş. Bence yarına kadar bekle eğer kanama başlamazsa bir kan testi daha yaptır orda belli olur kesin sonuç. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve değerin çok yükselmiştir :)
2.47 ve 2.54 degerlerindn sonra dr pazartesi gelsn tekrar kan testine progestana devam etsn negatif demek icin erken dems ...Yani tutmadi o zaman benimde lekenin devami gelir aksama o zaman

2.47 ve 2.54 degerlerindn sonra dr pazartesi gelsn tekrar kan testine progestana devam etsn negatif demek icin erken dems ...Yani tutmadi o zaman benimde lekenin devami gelir aksama o zaman
Canım öyle düşünme herkesin belirtiler farklı oluyor, bazılarının kan testinde bile geç ortaya çıkabiliyor sen doktorunu dinle bence. Keşke test yaptırmak için acele etmeseydin ve 15. günü bekleseydin bu şekilde kendini strese sokuyorsun. İnşallah tutmuştur. Bir gün daha sabret belli olur zaten.

Canım öyle düşünme herkesin belirtiler farklı oluyor, bazılarının kan testinde bile geç ortaya çıkabiliyor sen doktorunu dinle bence. Keşke test yaptırmak için acele etmeseydin ve 15. günü bekleseydin bu şekilde kendini strese sokuyorsun. İnşallah tutmuştur. Bir gün daha sabret belli olur zaten.
Evt erken oldu ama bu gunleride dr belirlemsti...Aynwn ole strese soktu dr beni...

İnşallah Yerleşme kanamasıdır peki bişey dicem senin aşılamanın 10. Günü test iki çizgi miydi

Canım sana bir şey sormak istiyorum benim aşılamadan sonraki reglim çok yoğun bir şekilde oldu. Normalde bu kadar yoğun kanama olmazdı seninde aşılamadan sonra bir değişiklik olmuşmuydu?
Canim normaldi hatirladigim kadariyla en son asilamam martta olmuştu...oyle pek bi fark yoktu.bence yumurtalar fazla buyuyo ya ilacla sonrasi iste yogun kanama oluyor...kacinci deneme sende?

Maşallah tertemiz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
Erken mi yaptık acaba iğnenin etkisi kaçımcı gün geçiyor li? O kadar belirtim vardı böyle bembeyaz görünce amaan ne biliyim

1-Burda hiç kimse ulemadan değil hoca değil burdakilerin soruna verecekleri yanıt geçerli ve yeterli değildir
2-Aşılama da hem kullanman gereken ilaçlar var ve neticede cinsel organından yapılacak bir işlem var bunlarla oruç yanyana düşünmek bana abesle iştigal geldi
ya hu ben aşamaları merak ettim ve sordum bilmediğimden . sadece ' aşılama orucu bozar mı ' diye bir soru yöneltmedim ki, siz öyle anladınız . anladığınız gibi de cevapladınız neden ise başka kimse sizin gibi davranmadı. Sağolsun arkadaş maddeleri yazdı ben de ona göre yapmam gerekenleri planladım . selametle

Hayırlı olsun canım benim doktorum bir ay ara vermek istedi. Hiç bir hastamıza arka arkaya 2 aşılama yapmıyoruz 1 ay ara veriyoruz dedi. Burda okuduğum kadarıyla çoğu kişi 2. aşılama için 1 ay ara vermiş bunu bir araştır istersen. Vücuduna bir zararı olmasın.

canım dr işinin en iyilerinden ve ayrıca dayımla yengemin çok yakın aile dostu yani kendimi hiç tereddüt etmeden rahatlıkla teslim edebileceğim biri o yüzden sağlığımı riske atabileceğini sanmıyorum uyarın için tşklr

canım kaçıncı günün ki test yaptın kanda bile zor çıkıyorken idrarda daha geç çıkıyor yani buna çok güvenme bence eğer adetin geçmediyse
10.gun yaptim, son iki gundur tamamen negatifti, ya birsuru ornegi var, insallah dogrudur, burdaki testler hcg 4 olunca gosteriyor,

Back
X