aşılama gününü sayarsak benimde bugün 11. günüm... çok heycanlı dimi yaYarın 11. Günü
kaçıncı günündeydinnnnEvet kızlar malesef adet oldum
Benim bugün 12. Gün çok şükür sonuca az kaldı beraberinde heyecan korku kaygı stres umut umutsuzluk hepsini yaşıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin senin de ilk aşılama mıaşılama gününü sayarsak benimde bugün 11. günüm... çok heycanlı dimi ya
benim ikinci aşılamam ama bu seferki farklı diğerinde sadece gonal f verdi.. bide ovilette.Benim bugün 12. Gün çok şükür sonuca az kaldı beraberinde heyecan korku kaygı stres umut umutsuzluk hepsini yaşıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin senin de ilk aşılama mı
Hımm inşallah olur da emeklerin boşa gitmez canım ben klomen kullandım sonra Ovitrelle sonra da folik asit dışında bişey kullanmadım dr vermedi başka bir ilaç bakalım hayırlısı normalde benim bat 27 mayıs ama geçikir mi önce mi gelir bilmiyorum heran geldi gelecek korkusu yaşıyorum şuanaslında ben çok umutlu değilim ama insan ister istemez hayal kuruyor umut ediyor iştebenim ikinci aşılamam ama bu seferki farklı diğerinde sadece gonal f verdi.. bide ovilette.
şimdi başka bi dr başladım regl 2 gün lucrin die yumurta baskılayıcı iğne kullanmaya başladım... aşılama olana kadar devam etti. sonra regl oldum tekrar regl 2 günü gonal f başaldım.. regl 11 günü aşılama yapıldı.. progestan hap hergün içiorum 3 tanede progestan iğne verdi 3er gün araylada onu vuruldum...bu sefer daha ümitliyim.... :)
1 AŞILAMAMDA PROGESTAN KULLANMADIĞIM İÇİN ERKEN REGL OLMUŞTUM .. YANİ PROGESTAN KULLANMAYAN AARKADAŞLAR .. EĞER BEBEĞİNİZ TUTUNMADIYSA 5 GÜN KADAR ERKEN REGL OLUNUYOR
Cnm ne guzel seyler yazmissn..Bende 22 aydr falan bekliyorm bir kere kimyasal oldu...Ilk asilama yaptrdm negatif adetliym simdi..cok ama cok uzuldm...Kafami dagitmak icin esimle carsamba tatile gidecez...sorunun ne? Bende baslarda bise yoktu sonra cikolata kisti cikti..kaçıncı günündeydinnnnüzülmeee sakın bakkkk.... ben kendimce bi akrar aldım şimdi yaz gelior ramazandı kurbandı derken yoğunlaşmak istemiorum... kurbandan sonraya tüp yaptırmayı düşünüorum ve o güne kadarda hiçççç gitmicemm doktora veee eşim her gün bikaşık keçiboynuzu bende taze incir yicemmmm bolbol... böle geçircem yazı semizotu yicemm folik asitleri depolıcamm fınfık yicemmm .... zamanı varrrrrr kaç yıldır bekliorsun bilmiorum ama benim 3,5 seneyi geçti.. ve başlarda gerçkten bu olay bana çok stres oluyordu şimdiii daha normalleştiii...skaın üzülme
Oylede cnm 21 aydr zaten husran birde asilamada tutmayinca iyice dagildm benim dr iliskiyi yasaklamsti diorm esine keske dinlemeseydk dr u...gerci olmayacaksa olede olmayacakti zaten..kotuyum yaa
ozaman yumurtalaman 13u yani 27sinde adet olman lazim, ve bu normal degil, test yaptin mi evde, kanda belli olcak hersey
benim kan tahlili carsamba gunu kizlar, ancak carsamba ogrencez hayirli haberleri insallahcanım ne yaptın varmı güzel gelişmeler sende
benim kan tahlili carsamba gunu kizlar, ancak carsamba ogrencez hayirli haberleri insallah
hayirli olsun, bol.bol yat dinlen, cok yurume,wgilme kalkma, hicc bisey tasimaEşimin hareketlilkte azalma olduğu icin ( %20 hızlı hareketli %15 yavaş hareketli ) geçen ay ilk aşılamam yapımıştı. Ancak herhangi bir ilaç kullanmadım. aşılama yapılabileceğini ögrendiğimiz günün ertesi günü ovitrelle iğnesini yaptık ve hemen aşılama oldu.
Ancak aşılama Tutmadı, normal günümden 2 gün önce 11.Mayıs'ta adet oldum.
Sonrasında Dr.un ilaç verdi. 5 gün klomen kullandım.(14-18 mayıs) 20 ve 22.mayısta Dr.a gittim. ultrasonla yumurta takibi yaptı.
23 mayıs cumartesi akşamı ovitrelle iğnesi yapıldı.
Ve bugün aşılamam yapıldı.
Sanırım sıra gün saymaya geldi.
Tedirginim.
hayirli olsun, bol.bol yat dinlen, cok yurume,wgilme kalkma, hicc bisey tasima
kizlar asilama yapanca en azindan 3gun yatin, butun guzel hikayeler uznaip dinlenenlerden, hayirlisi olsun insallah senin de hepimizin de sonu guzel olur,teşekkür ederim. malesef çalışıyorum, hastaneden çıktım ofise geldim. masa başındayım gerçi, gezinmiorum ama yatamıyorum da
olsun sej de koru kendini, egilip,uzanma, agir da kaldirma,ama yok öyle bir ihtimalim
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin tutunur bu ay ve emeklerinin karşılığını alırsın işin en zor kısmı bu 2 hafta bekleme süreci zaten ama öyle böyle derken geçiyor işte bak ben 12. Güne geldim bile hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama az kaldı bakalım ne olacak hiç stres yapma olacağı varsa olur inşallah güzel haber alırız sendenEşimin hareketlilkte azalma olduğu icin ( %20 hızlı hareketli %15 yavaş hareketli ) geçen ay ilk aşılamam yapımıştı. Ancak herhangi bir ilaç kullanmadım. aşılama yapılabileceğini ögrendiğimiz günün ertesi günü ovitrelle iğnesini yaptık ve hemen aşılama oldu.
Ancak aşılama Tutmadı, normal günümden 2 gün önce 11.Mayıs'ta adet oldum.
Sonrasında Dr.un ilaç verdi. 5 gün klomen kullandım.(14-18 mayıs) 20 ve 22.mayısta Dr.a gittim. ultrasonla yumurta takibi yaptı.
23 mayıs cumartesi akşamı ovitrelle iğnesi yapıldı.
Ve bugün aşılamam yapıldı.
Sanırım sıra gün saymaya geldi.
Tedirginim.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin tutunur bu ay ve emeklerinin karşılığını alırsın işin en zor kısmı bu 2 hafta bekleme süreci zaten ama öyle böyle derken geçiyor işte bak ben 12. Güne geldim bile hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama az kaldı bakalım ne olacak hiç stres yapma olacağı varsa olur inşallah güzel haber alırız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?