Ilk asilaman mi canim?Canim farketmio iliskiden once yada sonra nasil rahat ediosan oyle kullan..ben iliskiden sonra kullandim..
Evet ilk asilamam tatlimIlk asilaman mi canim?
Umarim ilkinde tutar burada asilamadan hamile yok sanki bu ay...Evet ilk asilamam tatlim
Evet ilk asilamada tutan yok yok malesef..ki benimde tutmadi galiba icimdeki ses oyle dio..Umarim ilkinde tutar burada asilamadan hamile yok sanki bu ay...
Evet kızlar malesef adet oldum
Kızlar adetimin 3.gunundeyim ilk gun biraz normal geldi ikimci gun azaldi 3. Gunde daha azaldi normalde 5.gun falan bole olmasi lazmdi ilacin etkisimi acaba bilgisi olan var mi?
Evet kızlar malesef adet oldum
Ben ilaca daha baslamadim canim asilama olmadan onceki ilacin etkisimi dyo sordum kuzum kist flnmi oldu acabaklomen başladıysan onun etkisidir canım çünkü bende aynı durumdayım,dün ilacı başladım adetim kesildi sanki son günüm gibi olmaya başladım
Ben ilaca daha baslamadim canim asilama olmadan onceki ilacin etkisimi dyo sordum kuzum kist flnmi oldu acaba
Yarın gidicem cnm sen ne yaptn ilaca basladnn ne zmn kontorl ?hım onu bilemiyorum tatlım dr a ne zaman gideceksin muayenede sorabilirsin
Yarın gidicem cnm sen ne yaptn ilaca basladnn ne zmn kontorl ?
Oyle deme cnm Allah buyuktur ins tüp bebeğe grek kalmaz cnmcanım ilaca dün başladım perşembe akşamı kontrolüm var pek ümitli değilim sanırım bana tüp bebek yolu görünecek
Oyle deme cnm Allah buyuktur ins tüp bebeğe grek kalmaz cnm
Canini skma hersey olucağina varir hepimiz icin hyrlisi olsunİnşallah gerek kalmaz canım ama sende görüyorsun hiç kimseden güzel bir haber alamıyoruz böyle olunca insanın ister istemez umudu kırılıyor benimde şuan ki durumum o yani
Canini skma hersey olucağina varir hepimiz icin hyrlisi olsun
Amin insallahaynen hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...
uzuldumEvet kızlar malesef adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?