Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar adetimin 3.gunundeyim ilk gun biraz normal geldi ikimci gun azaldi 3. Gunde daha azaldi normalde 5.gun falan bole olmasi lazmdi ilacin etkisimi acaba bilgisi olan var mi?

Ya kimse hamile kalmadi cok ilginc kac aydir asilama topiklerini takip ediyorum hep cikiyordu bu ay niye olmadi ..bakalim mayis bitmedi,belki hamile çıkan olur kendimden umidim yok bugun 5. Gunum belirti aramiyorum gecen asilama deneyimlerimden dolayi belirti olmuyor çünkü...

Kızlar adetimin 3.gunundeyim ilk gun biraz normal geldi ikimci gun azaldi 3. Gunde daha azaldi normalde 5.gun falan bole olmasi lazmdi ilacin etkisimi acaba bilgisi olan var mi?

klomen başladıysan onun etkisidir canım çünkü bende aynı durumdayım,dün ilacı başladım adetim kesildi sanki son günüm gibi olmaya başladım

klomen başladıysan onun etkisidir canım çünkü bende aynı durumdayım,dün ilacı başladım adetim kesildi sanki son günüm gibi olmaya başladım
Ben ilaca daha baslamadim canim asilama olmadan onceki ilacin etkisimi dyo sordum kuzum kist flnmi oldu acaba

Oyle deme cnm Allah buyuktur ins tüp bebeğe grek kalmaz cnm

İnşallah gerek kalmaz canım ama sende görüyorsun hiç kimseden güzel bir haber alamıyoruz böyle olunca insanın ister istemez umudu kırılıyor benimde şuan ki durumum o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…