• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sende kasık ağrıdı olmuş muydu cnm
canım sanırım bana sormuşsun ama ben alıntı yapmadan yazdığın için yeni farkettim. aşılamadan 10 gün sonra falan tam bilemiyorum bir başladı eğilip doğrulurken bile batardı. hatta tahlilden bir gece önce uykumdan uyanmıştım ağrıdan dolay. bugünde 4 günüm ikinci aşılamada ama belim ağrıdı bugün hep ayakta kalınca artıyor

Arkadaşlar aşılama nasıl birşey benim Ramazan ayına denk gelecek oruca zarar verir mi aşamaları ne?

s
Arkadaşlar aşılama nasıl birşey benim Ramazan ayına denk gelecek oruca zarar verir mi aşamaları ne?
selam simdiden hayirli olsun,ama size kim soyledi asilama olcaginizi, doktorunuz bilgi vermedi mi, neden soruyorum cunki her doktor farkli tedavi uyguluyor, ama basit dille anlatmak istersek: onceden ilac alarak hazirlayacaginiz yumurtalariniz, erkekten alinan spermlerin sringa yardimiyla rahim icine, uzerlerine dogru skilmasiyla, dollenmenin beklenmesidir.
ilac alicaksiniz, catlama ignesi olcak, sperm enjecte edilcek, ultrasoundla muayeneler olcak, bunlar orucu bozar, ama bu arada da dengeli beslenip, bol su icmeniz lazim gun icinde

s

selam simdiden hayirli olsun,ama size kim soyledi asilama olcaginizi, doktorunuz bilgi vermedi mi, neden soruyorum cunki her doktor farkli tedavi uyguluyor, ama basit dille anlatmak istersek: onceden ilac alarak hazirlayacaginiz yumurtalariniz, erkekten alinan spermlerin sringa yardimiyla rahim icine, uzerlerine dogru skilmasiyla, dollenmenin beklenmesidir.
ilac alicaksiniz, catlama ignesi olcak, sperm enjecte edilcek, ultrasoundla muayeneler olcak, bunlar orucu bozar, ama bu arada da dengeli beslenip, bol su icmeniz lazim gun icinde
gecen ay yumurta çatlatıcı denedim olmadı doktorum bir ay dinlen bidakine dedi oda Ramazan ayına denk geliyor, doktor şimdilik bilgi vermedi , bu Yüzden sorma Gereği duydum teşekkürler canım.

daha çok yenisin aslında tedavi için çok erken yaa çok yıprattırma kendini bence bu ilaçlar zamanla piskolojik olarakta... fizikende etkilior.. hsg çekin ve bikaç ay doğal kürlerle destekle incir ye meselaa... eşine pekmez ver destekle ilaç yerine..gerçi benşmde dün gibi 6 aylık evliyken doktora gitmeye başladım ... ozamanlar çok öenmsemezdim.. çok bişide bilmiordum zaten.. zaman aktı gitti...3,5 yıl oldu ve öle bi ana geldikki tıkandık artık.. sebepsizzz..şimdi diorumki bukadar aşılam ila masraf masraf yapana kadar tüp yapmaymışım keşke çok para harcadık
Evet canım haklısın daha çok yeni yolun başındayız ama yaş faktörü olduğu için acele ediyorum 33 yaşında oldum :( Hsg çekildim tüm gereken testleri yaptırdım şükür bir sorun yok. Bitkisel kürlerde çok denedim ama bende çoğu ters etki yaptı kistler oldu onlarla uğraştım o yüzden artık kürlere sıcak bakamıyorum. Bir süre akışına bırakacağım ve dediğin gibi aşılama bana da gereksiz zaman ve para kaybı gibi gelmeye başladı. Tüp bebekte şans daha yükseğe çıkıyor. Herşeyin vakti saati var demek ki Dua edip bekleyeceğiz. İnşallah bizde o güzel duyguyu yaşarız :)

Kızlar mrb 2. aşılamaya karar verdik ve bugün itibariyle tekrar aynı rutinlere başlıyorum :(

Kızlar mrb 2. aşılamaya karar verdik ve bugün itibariyle tekrar aynı rutinlere başlıyorum :KK43:
Hayırlı olsun canım benim doktorum bir ay ara vermek istedi. Hiç bir hastamıza arka arkaya 2 aşılama yapmıyoruz 1 ay ara veriyoruz dedi. Burda okuduğum kadarıyla çoğu kişi 2. aşılama için 1 ay ara vermiş bunu bir araştır istersen. Vücuduna bir zararı olmasın.

Arkadaşım bu sorunun neyi komik anlamadım.
1-Burda hiç kimse ulemadan değil hoca değil burdakilerin soruna verecekleri yanıt geçerli ve yeterli değildir
2-Aşılama da hem kullanman gereken ilaçlar var ve neticede cinsel organından yapılacak bir işlem var bunlarla oruç yanyana düşünmek bana abesle iştigal geldi

Benim eski doktorum ara vermemisti tutmadi tabi...yeni doktorum en az uc ay beklemek lazim dedi
Canım sana bir şey sormak istiyorum benim aşılamadan sonraki reglim çok yoğun bir şekilde oldu. Normalde bu kadar yoğun kanama olmazdı seninde aşılamadan sonra bir değişiklik olmuşmuydu?

Arkadaslar asilama 10. Gun 2.47 ve 12. Gun 2.54 ve bugun asilamanin 14. Gunu acik kahve leke geldi adet sandm ama sonra devamida gelmedi ne oluyo anlamadm adet mi oluyorm yoksa yerlesme olabilir mi bole bisey yasayan var mi

Arkadaslar asilama 10. Gun 2.47 ve 12. Gun 2.54 ve bugun asilamanin 14. Gunu acik kahve leke geldi adet sandm ama sonra devamida gelmedi ne oluyo anlamadm adet mi oluyorm yoksa yerlesme olabilir mi bole bisey yasayan var mi
Canım moralini bozmak istemem ama benim 13. gün çok az tuvalete çıktıktan sonra sadece peçeteye leke geldi sonra 15. gün adetim başladı. 2.54 düşük bir değer burdan okuduğum kadarıyla 12. güntest yaptırıp 50-70 değerleri görenler olmuş. Bence yarına kadar bekle eğer kanama başlamazsa bir kan testi daha yaptır orda belli olur kesin sonuç. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve değerin çok yükselmiştir :)

benimde pembe leke gelmişti ilkinde gerisi gelmemişti. direk teste gitttim 19.9 civarı çıkmıştı kan sonucum. doktorum kızdı üstelik ben sana 15 günden önce yapma demedim mi dedi. sonra üzülürsün falan dedi. bekle istersen 15. günü zor beklemek ama :)

Back
X