• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya umutlandırmak istemem ama orda ikinci çizgi var gibi tlfndanda tam anlayamadım ama test için erken sanki
evet aslinda hamileolan arkadaslar bu konularda yardim etseler, yabanci sitelerde herkez herseyi ayrintili yaziyor, son uc gunun resmi
20150522_132958.webp

E su an sen hamile gözüküyosun demek ki benim ki kesin negatif
ben ayni gun yaptim, her sabah yap gun gun, belki halen ilactandir, sabahki negatifti bidaha yaptim 4 saat sonra

Hımm ben yapmıycam Pazartesi de yaparım eğer gne bişey çıkmazsa kısmet zaten bu ay dinlencem bi daha ki ay gidicem doktora senin ki ilaç etkisi mi gebelik mi acaba

ben ayni gun yaptim, her sabah yap gun gun, belki halen ilactandir, sabahki negatifti bidaha yaptim 4 saat sonra
hayirlisi olsun, insallah ikimizde gorcez net pozitufleri
Hımm ben yapmıycam Pazartesi de yaparım eğer gne bişey çıkmazsa kısmet zaten bu ay dinlencem bi daha ki ay gidicem doktora senin ki ilaç etkisi mi gebelik mi acaba
bilmiyorumki, son 2gundur bembeyaz negatifti,hayirlisi,elden gelir bisey yok beklicez

He eğer öyleyse önce negatif sonra pozitife döndüyse o zaman gebeliktür ama 10. Gününe rağmen koyu bir silik çıkmış yoksa ikiz mi :))) sen o zaöan aşılamanın 8. Günü'nden itibaren başladın test yapmaya öyle mi

Kizlar bende bugun regl oldm pazartesi hastane :))

kuzum ya neyse üzülmek yok bundan sonraki adım ne 2. aşılama mı yoksa beklememi dr gidincemi belli olacak,Ben yarın itibariyle klomene başlıyorum dr buda olmazsa tüp bebeğe geçcez dedi hayırlısı bakalım inşallah tüpe gerek kalmazda sahip oluruz şu bebişlerimize :))

kuzum ya neyse üzülmek yok bundan sonraki adım ne 2. aşılama mı yoksa beklememi dr gidincemi belli olacak,Ben yarın itibariyle klomene başlıyorum dr buda olmazsa tüp bebeğe geçcez dedi hayırlısı bakalım inşallah tüpe gerek kalmazda sahip oluruz şu bebişlerimize :))
2.aşılama canim beklemicem ins bu sefer tutar aşılamalırımız :) ins tüp bebeğe grek kalmaz cnm

Neden igne degil klomen benim doktor klomenle olan asilamalari basarili bulmuyorum dedi baska bir hastanenin doktoru da oyle demisti benim igneyle 4 yumurta olmustu ama iki asilamada klomenle cok gec buyudu yumrtalar...

He eğer öyleyse önce negatif sonra pozitife döndüyse o zaman gebeliktür ama 10. Gününe rağmen koyu bir silik çıkmış yoksa ikiz mi :))) sen o zaöan aşılamanın 8. Günü'nden itibaren başladın test yapmaya öyle mi
4.gun basladim ilacin etkisinin gectigini gormek icin, bakalim,kismetse insallah yarin daha koyu olur

2.aşılama canim beklemicem ins bu sefer tutar aşılamalırımız :) ins tüp bebeğe grek kalmaz cnm

inşallah canım :)

Neden igne degil klomen benim doktor klomenle olan asilamalari basarili bulmuyorum dedi baska bir hastanenin doktoru da oyle demisti benim igneyle 4 yumurta olmustu ama iki asilamada klomenle cok gec buyudu yumrtalar...

canım benim yumurta rezervim de yada gelişiminde bir sıkıntı yok amaç gebelik şansını arttırmak için birden fazla yumurta elde etmek benimde klomenle yumurtalarımın gelişimi gayet iyiydi ve 4-5 tanede yumurtam olmuştu o yüzden iğneye gerek görmedi ,iğneyi genelde yumurta gelişimi ve rezervinde problemi olan kişilerde kullanıyorlar,bunun klomen kullananlarda başarı oranının iğneliye göre daha düşük olma gibi bir ihtimali söz konusu değil yani anlayacağın bu tamamen kişinin yumurtalarının ilaçla yada iğneyle uyarılmasında verdiği tepkiyle doğru orantılı

Back
X