2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

selam arkadaşlar. Benimde bu ay 7. tüp bebek tedavim olacak. Ankara Novaart'da. Çoook zor bir süreç. Tedavi değil de zor olan sonucu beklemek, stres yapmak. Eşimde de bende de ciddi bir sorun olmamasına rağmen hiç hamile kalamadım. Son 3 denememi recai pabuccu da yaptırdım PGT ye yollanan emriyoların hiç biri sağlıklı çıkmadı. Transfer gerçekleşmedi yani.
Ailem istanbul'a gitmemi söyledi ama benim içime sinmiyor oralar, evimden uzakta. Bu tedavime başlamadan önce bütün gittiğim doktorları, tedavilerimi tek tek yazıp doktora gösterdim ki benle daha fazla ilgilensin. Hayırlısı bakalım.

Dün başladım iğnelere. Bu sefer hem gonalf 150 vuruyorum hem de merional 75. İlk kez iki iğne birden yapıyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz. Yumurtalarım iğnelere çok çabuk cevap veriyor. Eğer planlanan şekilde giderse bu sefer 5. gün pgt yapılıp iyi embriyo çıkarsa sonraki ay transfer edilecek. Psikolojik destek de almayı düşünüyorum. Kötümser yaklaşıp yıkılmayım diyorum ama her seferinde umudum kırılıyor. Merkez ücretsiz danışmanlık veriyormuş. Konuşmayı düşünüyorum ultrasona gidince.

Arkadaşlar bir de tavsiye yumurta sayılarını önemsemeyin. Çok yumurta değil kaliteli yumurta önemli. Moral bozmak yok en başında.. :KK46:

Kızlar hiç korkmayın bende nisanda başlamıştım tedaviye iğne dozajım 100 ıu başladaım 9 gün vuruldum sadece son gün iki gün 125 ıu vuruldum yumurtalar hepsi büyümeye başladı olgun beş tane dediler baskılıyıcı iğneyi yaptım sayı fazlalaştı 10 geçti en sonunda opu da 49 yumurta toplandı 19 tane olgundu bunların 17 tanesi döllendi 5 güne yani blast embriyo 7 tane şuan dondurulmuş beni bekliyor temmuz ayında transfer yapacağız inş.bende de tek sorun pko yani korkmayın opu ya kadar anlamıyorsun kaç tane var pko olan bayanlarda aşırı tepki veriyor yumurtalıkları ohss riski yüzündende erteleniyor rahimin dinlenmesi için çok şükür ohss olmadım rabbim yardımcımız olsun
İşte ben de bunu anlamıyorum ben de pcoyum ilk demememde 14 yumurta toplandı ama olgun olan 6 idi şimdi ise yeni tedaviye başladım ilk 4 gün 150 lik vuruldum bugün e2 den sonra 187,5 vurul dedi doktorum. Ben nasıl bir pcoluyum ?? Pcolular iğnelere çok iyi cevap veriyo peki ben niye böyleyim :(

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi:KK49:
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk:KK49:
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım:KK49:
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer:KK49:
5)
.aysee122................-1.deneme- cerrahpaşa istanbul:KK49:
6)_oceanshine_.........-1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi:KK49:
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü:KK49:

9).nurme...................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet:KK49:

İşte ben de bunu anlamıyorum ben de pcoyum ilk demememde 14 yumurta toplandı ama olgun olan 6 idi şimdi ise yeni tedaviye başladım ilk 4 gün 150 lik vuruldum bugün e2 den sonra 187,5 vurul dedi doktorum. Ben nasıl bir pcoluyum ?? Pcolular iğnelere çok iyi cevap veriyo peki ben niye böyleyim :KK43:
bak benimki de ayni oldu.2 yumurtam olgun.carsamba opu war.ama toplamada kucuk yumurtalar da toplaniyormus sanirm

1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi:KK49:
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk:KK49:
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım:KK49:
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer:KK49:
5)
.aysee122................-1.deneme- cerrahpaşa istanbul:KK49:
6)_oceanshine_.........-1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü:KK49:
9).nurme...................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet:KK49:
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart :KK49:

5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul:KK49:
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate:KK49:

Böyle ufak artırmalar olabilir canım. Kendini önce Allah'a ,sonra doktoruna teslim et. Eger için rahat etmiyorsa yarın gidip sor doktora. Endişe edecek bir durum değil. Sonuç önemli.

5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul:KK49:
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate:KK49:

Kızlarrrr bugün istanbuldayım doktora geldim tedaviye başladımm :KK54::KK54: bir önceki gelişimde 2 tane yumurta vardı şimdi 3-4 tane varmış ve kistlerim erimişş çok mutluyum şükürler olsun :KK68:
Kistlerin tedaviye başlamadan önce mi erimiş bende de var kendiliğinden geçer dedi ama korkuyom tüpü engeller die

Back
X