- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi basbelasiyim
sorun neydı bacımBu listeye beni de ekleyin kızlar. Haftaya Perşembe Bhcg testim olacak inşallah. 2. Denemem nova art da transfer oldum. Inşallah Rabbim bize de nasip edeeerrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun neydı bacımBu listeye beni de ekleyin kızlar. Haftaya Perşembe Bhcg testim olacak inşallah. 2. Denemem nova art da transfer oldum. Inşallah Rabbim bize de nasip edeeerrrrr![]()
Sperm azlığısorun neydı bacım
Canım gebelik için 1 yumurta 1 sperm gerek zaten 1 tane de olsa kaliteliymiş güzel sonuçlar alırsın inşAllah..hersey kismet arkadaslar.1 yumosla allah nasip ettiyse olacaktir.cok yumurtam olup tek kalsa daha cok hayalkirikligi olurdu ama simdi normal karsiladim.yarin olumsuz bir donus yapilirsa cok uzulmicem.
doktorum da rahatlatti cikinca sagolsun.
kaliteli olup olmadigini da sormadim desem:)narkozun etkisiyle detaya giremedim zaten.bakalim dollenirse slklntl yokCanım gebelik için 1 yumurta 1 sperm gerek zaten 1 tane de olsa kaliteliymiş güzel sonuçlar alırsın inşAllah..![]()
tsk ederim canımMAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk![]()
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5).aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz....................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme....................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate
12).danem28..............3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZ![]()
hadi hayırlısı olsun canımm inş. güzel haberlerini iletirsin bize hem umut olursun... tek embriyomu çift mi transfer edildiSelam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
Sağol canım dimi ama iki tanede şans yüksek oluyo diyo biliyom bi arkadssta yazmış devlette bi tane ama özelde iki tane istiyosan koyuyolar bende özelde yapcam diretecem valla iki tane diyeHayırlı olsun canım şimdiden, bencede 2 tane koydur
Benide ekle canım ilk tüp bebek denemem bende sorun yok tüpler açık rahim temiz eşim de hareket azlığı varMAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk![]()
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5).aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz....................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme....................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate
12).danem28..............3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZ
13).zeynepp................1.deneme-sperm sorunu-Adana Acıbadem volkan noyan
14).ciybik...................2.deneme-sperm sorunu-nova art
15).pamuksekerii.......2.deneme-erkek infertilite-Izmir symrna![]()
nerde yaptracan onuda yazBenide ekle canım ilk tüp bebek denemem bende sorun yok tüpler açık rahim temiz eşim de hareket azlığı var
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsınSelam kizlar. Benim de 20dk once fln transferim gerceklesti, gun saymaya basliyorum artik![]()
Şanlıurfa osm de canım Doktorum ahmet Özdoğrunerde yaptracan onuda yaz