- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi basbelasiyim
ama akıyo ya:))Neden yakismasin buğday tenlisin tenin kaldırır kizili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama akıyo ya:))Neden yakismasin buğday tenlisin tenin kaldırır kizili
Evet canim kızıl zengin boyası derler sürekli tazelemen lazım bi kere boyayip bıraksan sonra yikiya yikiya bakır rengi çıkar ortaya :)ama akıyo ya:))
iğğğğ bakırı hiiç sewmem:))Evet canim kızıl zengin boyası derler sürekli tazelemen lazım bi kere boyayip bıraksan sonra yikiya yikiya bakır rengi çıkar ortaya :)
Maalesef sürekli yenilemen lazım canımiğğğğ bakırı hiiç sewmem:))
Eee ben gormedim hanigördünüz mü çirkin bacınızı:)))
ahaaa bu da benm:))Eee ben gormedim hani
Karnin sanirim :)ahaaa bu da benm:))
bu benmmmmm:)))Karnin sanirim :)
Canım çok teşekkür ederimCanım Hz. Zekeriya peygamberin duası (ayet) tam olarak şöyle ; " Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiüd dua." Anlamı : Rabbim bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz ki sen duayı hakkıyla işitensin.
Al-i İmran Suresi 38. Ayet
Aynen canım doktorum diretti düşün bi bildiği var ki adamın illa 2 tane koydur dedi. Özelde yaptırıcakmışsın söyle tabiiiSağol canım dimi ama iki tanede şans yüksek oluyo diyo biliyom bi arkadssta yazmış devlette bi tane ama özelde iki tane istiyosan koyuyolar bende özelde yapcam diretecem valla iki tane diye![]()
senn doktorun mu dedı ıkı tane koydr dıyeeAynen canım doktorum diretti düşün bi bildiği var ki adamın illa 2 tane koydur dedi. Özelde yaptırıcakmışsın söyle tabiii
Evet canımsenn doktorun mu dedı ıkı tane koydr dıyee
hmmm başka bı doktor mu tüp bebek doktorun degl demıEvet canım