2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kizlar degerim 371 e yukselmis sukurler olsun .dun gece hepiniz icin tup bebek isteyenlere test sonucu bekleyenlere dua ettim allahim herkesi en az benim kadar sevindirsin dedim .umarim rabbim kabul eder dualarimi.
Amin canim allah razı olsun senden sende bebisini sağlıkla kucağına alırsın inş

Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.

Kızlar merhaba. Dün doktorumun verdiği prolutran depot iğneyi yaptırdıktan sonra kanamam azaldı, sancı da ara ara vuruyor sonra kesiliyor sonra tekrar vuruyor. Kanamam da damla damla oluyor ara ara. Pazartesi 3. Kez bhcg yaptırıcam. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.

Canım sen kaçıncı gün test yaptırdın? Umudunu kesme bence. Ben dün çok üzüldüm ağladım hatta bhcg yaptırmaya bile gitmeyecektim. Eşim "Allah büyük sen nerden biliyorsun olup olmadığını" dedi. O yüzden Allah büyük umudunu yitirme. Bugün trt diyanette ibrahim saraçoğlu infertilite konusunu işledi. Sebepsiz infertilite için de birşeyler anlatıyordu. İstersen bi bak trt diyanetin internet sitesinden. Allah'ım sizin de yar ve yardımcınız olsun. Şu mübarek aylarda sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.

A
Canım sen kaçıncı gün test yaptırdın? Umudunu kesme bence. Ben dün çok üzüldüm ağladım hatta bhcg yaptırmaya bile gitmeyecektim. Eşim "Allah büyük sen nerden biliyorsun olup olmadığını" dedi. O yüzden Allah büyük umudunu yitirme. Bugün trt diyanette ibrahim saraçoğlu infertilite konusunu işledi. Sebepsiz infertilite için de birşeyler anlatıyordu. İstersen bi bak trt diyanetin internet sitesinden. Allah'ım sizin de yar ve yardımcınız olsun. Şu mübarek aylarda sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.
Amin canım allah razı olsun . Yok kesin. Yarın test günüm zaten bu gün yaptidim 0.100 çıktı. Saracoglunu takip ediyorum ama bu gün hastaneye gidince izleyrmedim. Siteden bakayım sağolasın canım Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin kimsenin kucağına boş boynunu bükük koymasin

Hayirlisi boyleymis senin de dediğin gibi canım. Galiba alıştım olumsuz ve nefatiflere. Sen ne yaptın test yaptırdım mi canm
Hayır :KK43: eşim izin vermedi beklicekmişiz yarın Öğlen gidip kan vericem sonra işe geri dönücem eşim sonucumu bekleyip doktorla görüşecek zaman nasıl geçicek bilmiyorum Hayırlısı olsun inşeallah.üzülme arkadasım sakın geçicek bu Günler'de bizde bebeğimizi kucağımıza alıcaz Rabbim bize de oda günleri yaşatacak bir gün

Benimde test günü yarın ama dr 20 nde yap demişti ben dayanamadım bugün yaptırdım sonucu bekliyorum

Hayır :KK43: eşim izin vermedi beklicekmişiz yarın Öğlen gidip kan vericem sonra işe geri dönücem eşim sonucumu bekleyip doktorla görüşecek zaman nasıl geçicek bilmiyorum Hayırlısı olsun inşeallah.üzülme arkadasım sakın geçicek bu Günler'de bizde bebeğimizi kucağımıza alıcaz Rabbim bize de oda günleri yaşatacak bir gün
Amin canim inşallah. hadi hayirli haberlerle gel inşallah canım. Rabbim emeklerini boşa cikartmasin

Kızlar merhaba. Bugün yine bhcg testi yapıldı. 92.88 çıktı. Sonuçlar özetle şu şekilde:

12. Gün: 15,19
14. Gün: 46,51
16. Gün: 92,88

Sizce sonuçlar nasıl? Doktoruma sordum ilaçlara devam dedi. 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Hayırlısı bakalım beklemedeyiz halen :110::110::110:

Mrhba kızlar moralim bozuk eşimin morfolojisi geçen %6 ydı şimdi %1 gözüküyo sayu çok ii ama morfolıji kötü zaten tüpe başlıycaktık ama bu durumda olup hamile lalabilen var mı

Back
X