2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Bende bilmiyorum canım urfa osm de ben öncedenaratstirdim ve burdan gidenlerle konuştum hastaneye 4.500 ilaclarda 1.500 tutar dediler hiç öyle değil ama sadece bir iğne ye 1.400 verdim siz düşünün artık ve gerisi gelecekmis ilaçların
merkeze göre değişiyor tabiki ben devlette yaptırdığım için ilaçlar dahil en fazla 3.000 TL tuttu. sgk anlaşması yok mu yaptırdığın yerin Genelde merkezler raporlu raporsuz diye ayrım yapıyorlar

merkeze göre değişiyor tabiki ben devlette yaptırdığım için ilaçlar dahil en fazla 3.000 TL tuttu. sgk anlaşması yok mu yaptırdığın yerin Genelde merkezler raporlu raporsuz diye ayrım yapıyorlar
Var canım rapor geçerli orda ama benim aşılama yaptirdigima dair rapor cikarmam lazimdi ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için rapor alamadim ondan özel gittim

Var canım rapor geçerli orda ama benim aşılama yaptirdigima dair rapor cikarmam lazimdi ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için rapor alamadim ondan özel gittim
o yüzden yüksek çıkıyor demekki normalde rapor almak içinde gerekli şartlar var. bende uzun süre uğraştım tabiki..

ben folikasit crıone jel ve progynex iğne kullanıyorum canım valla iğnelerden sıkıldım ama yeterki tutsun iğnelere rağzıyım. estrofemi ne için kullanıyorsun
Bende folik asit coraspin progestan igne estrofem kullaniyom canim bilmiyorum ki herkese farkli veriyolar demek ki her doktorun tarzi farkli estrofem gogus agrisi yapiyomus da sana soracaktim varmi diye

aynen canım ben de de hiç bir belirti yok. çok az kasık ağrısı arada o da progestanın etkisi o da. belirti olmayınca ,insan ister istemez olumsuz düşünüyor.inşallah tam tersi olur şaşırtır bizi sonuçlar pozitif olur.
Dimi ya aslinda belirtiler ilaclardan bence INSALLAH guzel sonuclar aliriz senin test gunun ne zaman

Aynen ya kacgundur bugunu bekliyorum simdide korku saldi senin belirtin oldu mu canim benim gogsum bariz agriyo ama ilaclardan olabilir diye takilmak istemiyorum
Benimde sadece ggöğsüm şişti oda adet belirtisiyke aynı diye hiç takmadım hiç belirtim olmadı

Himm estrofem kullaniyomuydun daha dogrusu hangi ilaclari kullaniyodun canim kusura bakma basini sisirdim ama
Ne kusuru canım yok ondan kullanmıyorum clexane diye iğne crione fitil progestan fitili bide climara forte dîye bir bel bandı

Kızlar merhaba. Bugün de kanamam devam ediyor sabah kan verdim bhcg değerim 92,88 den 61,83 e düşmüştü bugün tekrardan 88,61 e çıkmış. Doktorumdan haber bekliyoruz bakalım. Hayırlısı valla kızlar ne hissedeceğimi bilemiyorum :110::110::110:

Back
X