2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

kızlar bende sonund tedavıye baslayabıldım ama cok gergınım cok sınırlıyım esımı gormek bıle ıstemıyorum :KK43: bırde sureklı aglamaklıyım nasıl gecer bu gergınlıgım
Hayırlı olsun tedavin canım bende perşembe günü başladım inş pozitif sonuçlar alırız neden geriyosun ki kendini biraz relax ol

[QUOTE="angelll16, post: 41088218, member: 471755degistirmissin. R=639362] Y yenibidunya [/USER] sen nasılsın canım bol bol motive et kendini bundan sonra ki tedAvin inşeallah güzel olacak arkadaşım Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürecek[/QUOTE]
Canim ya ben de sana bakıyorum göremedim linkini degistirmissin. Sana hayırlı olsun demismiydim .maşallah o kadar çok hamile varki bu ay hatırlayamadım.sen i tebrik ediyorum Rabbim sorunsuz bi süreç geçirmeni nasip etsin inşallah. Bu ay negatif alan bi tek benim galiba ama benimki belliydi zaten düşük kalitede idi. Sen nerde yaptırmıştın canım tedavini

Merhaba arkadaşlar 5 mayısta transferim oldu, hiç belirti yaşamadım. 11. Gün evde test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim , kan değerim 150 çıktı. 13. Gün ise 257 çıktı. Salı günü doktor kontrole çağırdı kese için erken mi bilemedim, umarım görünür bu süreçte hep bekliyoruz ve bu çok zor alttan muayene sonrası kanaması olanlar var korkuyorum...
Tebrik edrim canım bende 7 mayısta transfer olmuştum benide cuma çağırdı dr aynı stresler bende de var

kızlar bende sonund tedavıye baslayabıldım ama cok gergınım cok sınırlıyım esımı gormek bıle ıstemıyorum :KK43: bırde sureklı aglamaklıyım nasıl gecer bu gergınlıgım
Hayırlı olsun tedavin canım çok stresli bir dönem ama sonu güzel olunca değer

Aslinda pek bisey anlamiyorum daha o kadar belirti yok .hala hamilemiyim acaba diye aklima geliyor :) cok bekledik ve hep uzucu haberler aldik.simdide icimde korku var hala.ama pazartesi kese gormeye cagirdi doktor umarim guzel haberler alirim.meger pozitifi almakla bitmiyormus :) canim bekleme suresinde hicbir belirti olmadi nerdeyse 3.4.5.gunler kasiklarimda bisey varmis gibi agrim oldu bi sag bi sol baskada hic bisey olmadi Canim.sen bekleme suresindemisin canim
Bende senin gibiyim salı kontrolüm var ve beklemek zor. Hayırlısı olsun hepimiz için

Merhaba arkadaşlar 5 mayısta transferim oldu, hiç belirti yaşamadım. 11. Gün evde test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim , kan değerim 150 çıktı. 13. Gün ise 257 çıktı. Salı günü doktor kontrole çağırdı kese için erken mi bilemedim, umarım görünür bu süreçte hep bekliyoruz ve bu çok zor alttan muayene sonrası kanaması olanlar var korkuyorum...
Hayırlı olsun canım benimde yarın kontrolüm var ve en büyük korkum vajinal muayene inşeallah bir şey olmaz doktoro söylesem mi diyorum vajinal olmak istemiyorum diye
[QUOTE="angelll16, post: 41088218, member: 471755degistirmissin. R=639362] Y yenibidunya [/USER] sen nasılsın canım bol bol motive et kendini bundan sonra ki tedAvin inşeallah güzel olacak arkadaşım Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürecek
Canim ya ben de sana bakıyorum göremedim linkini degistirmissin. Sana hayırlı olsun demismiydim .maşallah o kadar çok hamile varki bu ay hatırlayamadım.sen i tebrik ediyorum Rabbim sorunsuz bi süreç geçirmeni nasip etsin inşallah. Bu ay negatif alan bi tek benim galiba ama benimki belliydi zaten düşük kalitede idi. Sen nerde yaptırmıştın canım tedavini[/QUOTE]
sağol canım bakalım yarın kontrolüm var inşeallah keseyi görebiliriz değerlerim biraz az katlıyor korkuyorum açıkçası yarın olsa da kesemizi görebilsek keşke Bursa art canım benim merkezim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşeallah

Bende seni tebrik ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Kese ve kalp atışından sonra rahatlıcam artık. İlk deneme mi senin ? Benim ilk deneme 3. Gün embriyosu.
Sağol canım benimde ilk 5.gün embriyosu

mınık kuslar bırsey daha sorucam ılk gıttıgımde doktor 4 tane yumurta var dedı sonra ıgneye basladım yarın 4. gun yumurta sayısı artarmı bırde hergun bır dılım ananas yıyıyorum zarar olmaz degılmı

mınık kuslar bırsey daha sorucam ılk gıttıgımde doktor 4 tane yumurta var dedı sonra ıgneye basladım yarın 4. gun yumurta sayısı artarmı bırde hergun bır dılım ananas yıyıyorum zarar olmaz degılmı
Bilmiyorum canım ama artar herhalde ya zaten az çok önemli diil sağlıklı yumoşlar olsun ananas zararlı diil ben tranferden sonra suyunu içmiştim

devam edeyım ozaman :) benım doktorum hergun 3 tane kayısı 1 avuc kuru uzum kecı boynuzu pekmezı ıcmemıs ıstıyor
Et canım senin dr ne güzel söylemiş ben bişey duymadım hiç ama kendim bilmeden keçiboynuzunu içmiştim hala da içiyorum:KK48:

Back
X