2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Gittim canım gelişen üç yumurta var yine iğne verdi diğerleri de gelissin diye pazartesi opu var sabah sekizde bacak agrimda orgalutran igneden oluyomus kemiğe kadar ağrı yapabiliyomslm canımmm bizde cumartesi tekrar kontrol pazartesi opu olucamm seninle beraber gidiyoruzz inş. sonucuda güzel olurr banada doktorum hersey güzel bu defer olacak inş. dedi

merhaba kızlar,
22 mayısta tedavıye basladım ctesı gunu opu ıslemı var sabah 8 bucukta alacaklar dua edın olurmu zaten yumurta sayım az 4 tane barı kalıtelı olsunlarda Allahın ıznıyle mutlu sona ulaşayım :KK43:
bende 24unde hastalandım ılk ıgnemı 25ınde başladık ama bende henüz hıc opu konuşulmadı acaba ctesı kontrolüm var ozmn bahseder mı cok merak edıyorum bende de bugun 2 tane ıyı durumda yumurta vardı..

Canim kac gun yumi gelistirici igne kullandin
Bir tane elonva vurdum üç tane orgalutran iğne vurdum bugunde kontrol vardı üç tane gelişen yumis vardı digerlerinide gelistirmek için yine üç tane orgalutran 400 luk pregon vurcam cumartesi günü de saat 22:00 da catlatici iğne vurcam canım tedavi surecim bu pazartesi günü de opu olcak

bende 24unde hastalandım ılk ıgnemı 25ınde başladık ama bende henüz hıc opu konuşulmadı acaba ctesı kontrolüm var ozmn bahseder mı cok merak edıyorum bende de bugun 2 tane ıyı durumda yumurta vardı..
Bizede bugune kaar hic bisi soylemedi bugun tarih netlesti

Bizede bugune kaar hic bisi soylemedi bugun tarih netlesti
ozmn ctesı bana da bıraz daha net konuşur gıbı bugun cok konuşamadık ztn muayene ettı asıstanı notları tuttu okdr ctesı tekrar goruselım dedı belkı baskılayıcı ıgneler varya çatlamasın dıye onlara baslarız dedı.. onları sen nekdr kullandın pekı?

ozmn ctesı bana da bıraz daha net konuşur gıbı bugun cok konuşamadık ztn muayene ettı asıstanı notları tuttu okdr ctesı tekrar goruselım dedı belkı baskılayıcı ıgneler varya çatlamasın dıye onlara baslarız dedı.. onları sen nekdr kullandın pekı?
Canim ben 22 mayista basladimdune kadar gonolf menupular ve bir ilac daha kullandim su an adi aklimda degil 22;00 da ovitrella vurundum bakalim ne olacak sonucu bende merakla bekliyorum

Bir tane elonva vurdum üç tane orgalutran iğne vurdum bugunde kontrol vardı üç tane gelişen yumis vardı digerlerinide gelistirmek için yine üç tane orgalutran 400 luk pregon vurcam cumartesi günü de saat 22:00 da catlatici iğne vurcam canım tedavi surecim bu pazartesi günü de opu olcak
Hayirlisiyla bebis olur insallah o yumilerin 3-5 -10 onemli degil kaliteli olsunlar yeter benim doktorum tek yumurtasi olan bir hastasini allahin izniyle evlat sahibi olmasina vesile olmus

Selam kizlar.
Benim transferim 6 mayista oldu 2 embriyo transfer edildi. 4. Denemem 12. gun degerim 556 cikti. 1 haziran kontrol gunum ama beklemekten sistim Rabbim hepimizin sonuclarini hayirli eylesin. Tedaviye baslayanlarin da yardimcisi olsun.
Sizce ikiz olabilir mi. Baska test istemediler.

Selam kizlar.
Benim transferim 6 mayista oldu 2 embriyo transfer edildi. 4. Denemem 12. gun degerim 556 cikti. 1 haziran kontrol gunum ama beklemekten sistim Rabbim hepimizin sonuclarini hayirli eylesin. Tedaviye baslayanlarin da yardimcisi olsun.
Sizce ikiz olabilir mi. Baska test istemediler.
12.gun ve değerin yüksek canım ikiz olma ihtimali yüksek allah tamamınıa erdirsin sağlıklı bir gebelik gecirirsin inş

Back
X