- 30 Ekim 2013
- 20.457
- 57.138
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.481
Yarinda bekleyeyim arayayim yatamiyorum canim yaBebek tutunuyo olabilir canım eger şiddettli agriyosa ara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarinda bekleyeyim arayayim yatamiyorum canim yaBebek tutunuyo olabilir canım eger şiddettli agriyosa ara
canımm bizim 3. denememiz oldugu için doktorumuz en son tutmama ihtimali genetiklerine bakılması lazım dedi ama baktırmasanızda olur çünkü biz kandan genetik dna baktırdık problem yoktu aklımız kalmasın diye yaptıralım diyoruz en azından baktırsaydık tutardı demeyiz birde benim ilk tüp bebek tedavisi peşi normal gebeliğim oldu ama düştü birazad o yüzden canımmNeden genetiğe gdyor düşük mü olmuştu çok böyle durumlarda genelde sperm sorunlu oluyo..ağrı için parol al cnm
evet canım bende öleyim geçen opularda öle değildi ama bu sefer yere basınca karnım acıyoo oyuyuolar sanki belim falan fenaa oldu sende ölemiydi canımBenimde dün opu oldu dün biraz kan geldi Karnım catlatici igneden dolayı şişti kasiklarim çok ağrıdı
Canım benim ilk denemem olduğu için bilmiyorum bildiğim tek şey var çok acı cektim tüp bebek tedavisi suresince çok ağrılı bir tedaviymis ben bilmedim öle olduğunu bir anda kendimi agrilarin içinde buldumevet canım bende öleyim geçen opularda öle değildi ama bu sefer yere basınca karnım acıyoo oyuyuolar sanki belim falan fenaa oldu sende ölemiydi canım
Arada kalk biraz yürü canım belin agrimasin diye bide rahme yerlestiriyolar zaten tutunma başlamıştır benceYarinda bekleyeyim arayayim yatamiyorum canim yatutunmak icin erken degilmi canim
Aşılama yapmıştım geçen ay aynı catlatici iğneyi vurdum aynı şekilde şişkinlik ve ağrı yapmıştı bende bu sefer vurdugumda yine aynı şekil oldu bu catlatici iğne beni mahvetti ağrılı bir şişkinlik oldu yürürken bile sanki sallaniyo ağrıyorevet canım bende öleyim geçen opularda öle değildi ama bu sefer yere basınca karnım acıyoo oyuyuolar sanki belim falan fenaa oldu sende ölemiydi canım
Bugun cok yatmadim canim oturdum biraz yurudum insallah tutunurlar canimArada kalk biraz yürü canım belin agrimasin diye bide rahme yerlestiriyolar zaten tutunma başlamıştır bence
aynen bende öleyim canımm bir de söylemesi ayıp acayip gazım var gaz sancısı da var heps, bir oldu :)Aşılama yapmıştım geçen ay aynı catlatici iğneyi vurdum aynı şekilde şişkinlik ve ağrı yapmıştı bende bu sefer vurdugumda yine aynı şekil oldu bu catlatici iğne beni mahvetti ağrılı bir şişkinlik oldu yürürken bile sanki sallaniyo ağrıyor
Canim ya bilmiyorum bunyeden bunyeye degisiyor sanirim ben de ne agri ne sanci oldu opudan sonra kanamam da olmadi sadece gaz skintim oldu o da yetti zaten iki gun uyumafim ama catlatma ignesi felan hatirlamiyorum bile INSALLAH basta cektin mukafatini alirsin opudan sonra progestan igne verdimi o da cok agri yaparCanım benim ilk denemem olduğu için bilmiyorum bildiğim tek şey var çok acı cektim tüp bebek tedavisi suresince çok ağrılı bir tedaviymis ben bilmedim öle olduğunu bir anda kendimi agrilarin içinde buldum
İğne olarak kan sulandirici verdi canım jel verdi bide folik asit verdi kan sulandirici igneyi vurdugum zaman gobegimde yanma oluyo bi süre sonra geciyoCanim ya bilmiyorum bunyeden bunyeye degisiyor sanirim ben de ne agri ne sanci oldu opudan sonra kanamam da olmadi sadece gaz skintim oldu o da yetti zaten iki gun uyumafim ama catlatma ignesi felan hatirlamiyorum bile INSALLAH basta cektin mukafatini alirsin opudan sonra progestan igne verdimi o da cok agri yapar
İnş canım bu ağrıların boşa gitmezBugun cok yatmadim canim oturdum biraz yurudum insallah tutunurlar canim
Bende çok gaz sancısı oluyo canım rahatsız edecek şekilde hemdeaynen bende öleyim canımm bir de söylemesi ayıp acayip gazım var gaz sancısı da var heps, bir oldu :)
Doktor neden verdiğini soyledimi canımKızlar pazartesi transferim oldu perşembe günü gonapeptyl iğne vurulmamı söylediler size de bu iğne verildi mi transferden sonra
Canım hemşire getirdi söyledi doktoru görmedim transfer sonrası dinlenip eve geldimDoktor neden verdiğini soyledimi canım
Nette bi araştır ne işe yarıyor bu iğne diye canımCanım hemşire getirdi söyledi doktoru görmedim transfer sonrası dinlenip eve geldim
Canım bu çatlatma iğnesi kafam karıştı 3 tane çatlatma iğnesi vurulmuştum bu iğne de onlardan biri kafam karıştıNette bi araştır ne işe yarıyor bu iğne diye canım
Transferden sonra neden çatlama iğnesi veriyolarki ben ilk defa duydum bana sürekli kullanacağım bir tek iğne verdi oda kan sulandirici bide jel başka bir şey vermediCanım bu çatlatma iğnesi kafam karıştı 3 tane çatlatma iğnesi vurulmuştum bu iğne de onlardan biri kafam karıştı
Şimdi nette araştırınca transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulanları okudum demek ki oluyor ilk korktum yanlış mı verdiler diyeTransferden sonra neden çatlama iğnesi veriyolarki ben ilk defa duydum bana sürekli kullanacağım bir tek iğne verdi oda kan sulandirici bide jel başka bir şey vermedi