- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.781
Sırt ağrım var oda uzanmaktan başka bir şey yok salı günü test günüm arada kasiklar ağrıyorİnşallah cnm ağrı yada başka bişi var mı test günün ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırt ağrım var oda uzanmaktan başka bir şey yok salı günü test günüm arada kasiklar ağrıyorİnşallah cnm ağrı yada başka bişi var mı test günün ne zaman?
Ben de pzt yapıcam test hayırlısı bklmSırt ağrım var oda uzanmaktan başka bir şey yok salı günü test günüm arada kasiklar ağrıyor
Benden bir gün önce yapcan canım inş ard arda mutlu haberleri yazariz burayaBen de pzt yapıcam test hayırlısı bklm
inş. canım benimde çarsamba ama salı günü baktırcam ben hiç ümidim yokk hasta olcam kesinBenden bir gün önce yapcan canım inş ard arda mutlu haberleri yazariz buraya
Biraz ağrım var hayrolsun diorum bide halsizimKızlar durumlar nasıl
çok çok erken...kızlar benim bugün 7. günüm ama ben cok kötü bişey yaptım hastaneye gitmiştim gitmişken kan verim dedim ve sonuc negatif dünya basıma yıkıldı acaba yükselirmi daha 5 gün var
evet biliyorum ama acelecilik yaptımçok çok erken...
Tatlım acele etmissin belki geç dolleniyodur şimdiden moralini bozma inş ilerleyen günde artar değerinevet biliyorum ama acelecilik yaptıminş. değişir sonuç..
Eşim başka şehirde bugün gün boyu onu aradım cvp vermedi endiselendim ve üzüldüm bu yüzden sancı oldu bende eşimin sesini duyunca rahatladım ama sancı devam ediyorBiraz ağrım var hayrolsun diorum bide halsizim
Skma canini simdiden bak bende 12.gunde yaptiracagima 11.gunde yaptirdim 12 cikti yani sabahina yaptirsam cikmazdi belki uzulme ne olur beklemesi cok zor ama dua edecezzevet biliyorum ama acelecilik yaptıminş. değişir sonuç..
Skma canini simdiden bak bende 12.gunde yaptiracagima 11.gunde yaptirdim 12 cikti yani sabahina yaptirsam cikmazdi belki uzulme ne olur beklemesi cok zor ama dua edecezz[/
inş. canım içime umut serpildi inş öle olur yükselirr rabbim bir daha uğrastırmazz. seninki gec mi tutunmustu canımSkma canini simdiden bak bende 12.gunde yaptiracagima 11.gunde yaptirdim 12 cikti yani sabahina yaptirsam cikmazdi belki uzulme ne olur beklemesi cok zor ama dua edecezz
inş. canım tek isteğim buu salı günü inş. güzel sonuc alırızTatlım acele etmissin belki geç dolleniyodur şimdiden moralini bozma inş ilerleyen günde artar değerin
İnş canım bu salı bize uğurlu gelirinş. canım tek isteğim buu salı günü inş. güzel sonuc alırız
İnş[/QUOTE][QUOTCanımlalimmm, post: 41366780, member: 675745"]Tatlım acele etmissin belki geç dolleniyodur şimdiden moralini bozma inş ilerleyen günde artar değerin