2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kizlar beklemsi o kadar zorki transferden sonraki 30.gunum hala bekliyorum:( RABBIM sizinki ni kolaylastirsin hamile oldugunuzu ogrenip tadini cikarmayi nasip etsiN INSALLAH:)) vucudumuzu cok dinliyoruz hic belirti yasamayip hamile kalan var ama buyuk bir cogunluk belirti yasiyor hafif agrilar hamilelik belirtisidir:-))

kızlar benim bugün 7. günüm ama ben cok kötü bişey yaptım hastaneye gitmiştim gitmişken kan verim dedim ve sonuc negatif dünya basıma yıkıldı acaba yükselirmi daha 5 gün var

[QUOTCanımlalimmm, post: 41366780, member: 675745"]Tatlım acele etmissin belki geç dolleniyodur şimdiden moralini bozma inş ilerleyen günde artar değerin[/QUOTE]
İnş
Skma canini simdiden bak bende 12.gunde yaptiracagima 11.gunde yaptirdim 12 cikti yani sabahina yaptirsam cikmazdi belki uzulme ne olur beklemesi cok zor ama dua edecezz[/
Skma canini simdiden bak bende 12.gunde yaptiracagima 11.gunde yaptirdim 12 cikti yani sabahina yaptirsam cikmazdi belki uzulme ne olur beklemesi cok zor ama dua edecezz
inş. canım içime umut serpildi inş öle olur yükselirr rabbim bir daha uğrastırmazz. seninki gec mi tutunmustu canım

arkadaslar mayısta basladık tedavıye baskentte hulusı beye. carsamba 8 yumurta toplandı.sorun azospermı aslında. 4u dollenmıs ama dıgerlerı de cok saglıklı olmadıgı ıcın cuma yanı 2. gun transfer yapıldı. zaten sadece bıtane kalmıstı 4 hucrelı.
yalnız asıl sorun ıgneler cok can yakıyor,ılaclar bulantı yapıyor,ve ustune ustluk ben yumurta toplamada ıkı kez anestezı verılmesıne ragmen hıc uyumadım azıcık uyusmadım bıle. o leyla hali bile yoktu. canlı canlı cektım o acıyı cıglık cıglıga:(( allahım kımseye yasatmasın.korkularım ve dusuncelerım anestezıden baskın gelmıs doktoru dedıgı:((
karın agrısı hala devam edıor.adet olacakmıs gıbı degıl.ıcımde yara varmıs gıbı.karnımda bı bosluk,organlarım alınmıs gıbı. karnımı tutarak yuruyorum hala.bır de ustune su progesteron ıgne,uc gun topalladım.zaten ucuncu gun yanı bugun yıne ıgn var. dua edın nolur. kımle konustuysam ıkı saatten once uyanmadım hıcbısey hıossetmedım toplamada dıyor.allah dusmnıma yasatmasın zaten
analık hasretı evlat hasretı degıl artık cektıgım acılara degsın ıstıyorum.

Back
X