- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.841
Kızlar çok üzgünüm bebeğim kalp atışı vardı durdu cuma tekrar gitcez galiba kürtaj olucam dünyam başıma yıkıldı çok üzgünüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sabır versin sana canım bende bugün adet oldum yani bebeğim tutunmadi banaKızlar çok üzgünüm bebeğim kalp atışı vardı durdu cuma tekrar gitcez galiba kürtaj olucam dünyam başıma yıkıldı çok üzgünüm![]()
Benimde negatif canım zor dönemler geciriyoruz rabbim dayanma gücü versin herkesemalesef canım benımkı negatıfbıraz agır bır donemdeydım ma sukur bugun daha ıyıyım sı naptınız
Sağol canım sanada geçmiş olsun ne zor bir durum valla rabbim inş evlad sahibi eder biziRabbim sabır versin sana canım bende bugün adet oldum yani bebeğim tutunmadi bana
Amin canim inşSağol canım sanada geçmiş olsun ne zor bir durum valla rabbim inş evlad sahibi eder bizi
Sanki degerin dusukmus simdi okudum Allahtan umut kesilmez insallah rabbim bizede hayirli saglikli evlatlar verirBenimde negatif canım zor dönemler geciriyoruz rabbim dayanma gücü versin herkese
Adet oldum canım bugün yani bi umut vardı oda bittiSanki degerin dusukmus simdi okudum Allahtan umut kesilmez insallah rabbim bizede hayirli saglikli evlatlar verir
Canim yaa doktor tam olarak ne dedi bazen oluyo ya tekrardan atiyo felan.uzulme ne olur diyecem ama insan o kadar alisiyoki RABBIM guc kuvvet versin benimde kanamam durmadiKızlar çok üzgünüm bebeğim kalp atışı vardı durdu cuma tekrar gitcez galiba kürtaj olucam dünyam başıma yıkıldı çok üzgünüm![]()
Napalim Allahtan gelene hamd olsun biz elimizden geleni yaptik gerisi Rabbimin takdiriAdet oldum canım bugün yani bi umut vardı oda bitti
Allah yardimcimiz olsun insallah bizde evlatlarimiza kavvusacagizSağol canım sanada geçmiş olsun ne zor bir durum valla rabbim inş evlad sahibi eder bizi
Rabbim sabır versin sana canım bende bugün adet oldum yani bebeğim tutunmadi bana
Kızlar çok üzgünüm bebeğim kalp atışı vardı durdu cuma tekrar gitcez galiba kürtaj olucam dünyam başıma yıkıldı çok üzgünüm![]()
Arkadaşlar benimki de negatif , sizler için de çok üzüldüm..hayırlısı böyleymiş hakkımızda.ben hep Allahım dayanma gücü ver diye dua ettim şuan iyiyim çabuk atlattım gibi , hala şokunda değilsem tabi.. Allahtan ümit kesilmez, bizde inş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız bir gün .Napalim Allahtan gelene hamd olsun biz elimizden geleni yaptik gerisi Rabbimin takdiri
Aman benim gibi olmada bende oyle cabuk.atlattim dedim sonraki 2 gun aglamakla gecti Rabbim ferahlik versin hepimizeArkadaşlar benimki de negatif , sizler için de çok üzüldüm..hayırlısı böyleymiş hakkımızda.ben hep Allahım dayanma gücü ver diye dua ettim şuan iyiyim çabuk atlattım gibi , hala şokunda değilsem tabi.. Allahtan ümit kesilmez, bizde inş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız bir gün .
Salı günü tekrar gittim atmıyodu kalbi dr ümitlenme dedi çok zormuş inan rabbim kimseye yaşatmasın inş sende iyi olursun canımCanim yaa doktor tam olarak ne dedi bazen oluyo ya tekrardan atiyo felan.uzulme ne olur diyecem ama insan o kadar alisiyoki RABBIM guc kuvvet versin benimde kanamam durmadi(INSALLAH iyi olur hersey mubarek aya giriyoruz
Amin canım inşAllah yardimcimiz olsun insallah bizde evlatlarimiza kavvusacagiz
Hayırlısı böyleymiş tabi ben daha aylatamadım içimde bebeğin olduğunu biliyorum ama kalbi atmıyo çok kötüyüm allahım sabır ver diyorum ama nafile dilim başka içim başka şeyler söylüyoArkadaşlar benimki de negatif , sizler için de çok üzüldüm..hayırlısı böyleymiş hakkımızda.ben hep Allahım dayanma gücü ver diye dua ettim şuan iyiyim çabuk atlattım gibi , hala şokunda değilsem tabi.. Allahtan ümit kesilmez, bizde inş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız bir gün .
Hayırlısı böyleymiş tabi ben daha aylatamadım içimde bebeğin olduğunu biliyorum ama kalbi atmıyo çok kötüyüm allahım sabır ver diyorum ama nafile dilim başka içim başka şeyler söylüyoArkadaşlar benimki de negatif , sizler için de çok üzüldüm..hayırlısı böyleymiş hakkımızda.ben hep Allahım dayanma gücü ver diye dua ettim şuan iyiyim çabuk atlattım gibi , hala şokunda değilsem tabi.. Allahtan ümit kesilmez, bizde inş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız bir gün .
canım nasılsın adetin devam ediyormu tahlil yaptırdınmı hiçAdet oldum canım bugün yani bi umut vardı oda bitti
Allah yardımcın olsun canım.tabi seninki daha da zor bi durum...Hayırlısı böyleymiş tabi ben daha aylatamadım içimde bebeğin olduğunu biliyorum ama kalbi atmıyo çok kötüyüm allahım sabır ver diyorum ama nafile dilim başka içim başka şeyler söylüyo
Tam gaz devam ediyor canım resmen adet oldum onun için test yapmadimcanım nasılsın adetin devam ediyormu tahlil yaptırdınmı hiç