2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

gunaydin kizlar

saba ezaniyla beraber son doz gonalf 225 ve ovitrellemi vuruldum.artik bundan sonrasi nasip kismet.agrim var yumurtlama akintim var.ins kendiliginden yumurtlamamisimdir.yarin ogleden sonra opum var

gunaydin kizlar

saba ezaniyla beraber son doz gonalf 225 ve ovitrellemi vuruldum.artik bundan sonrasi nasip kismet.agrim var yumurtlama akintim var.ins kendiliginden yumurtlamamisimdir.yarin ogleden sonra opum var
İnşAllah kaliteli bol bol yumurtaların olur canım şimdiden geçmiş olsun Hoppa

canım ben o asamaya gelebılırmıyım bılmıyorum ama doturm blastembiryo koyulacagını ve bu sekılde oldugunda 2 tane koyulmasının tehlıkelı oldugunu soyledı bu durum embıryonun gunune baglı degısıyor sanırım
Canım kk da bir araştır istersen ben burda da çok okudum tek embriyo yaptıranlar çok üzülüyor hatta bence iyice araştır sonra dr unla konuşursun

Canım kk da bir araştır istersen ben burda da çok okudum tek embriyo yaptıranlar çok üzülüyor hatta bence iyice araştır sonra dr unla konuşursun
sımdı doktrumun korkusu su canım blast embıryo bolunerek tek yumurta ıkızı olabılır 2. embıryoyla hepsını kaybedebılırız ded:( benım aılemdede ıkız var genetık yanı ondan olabılır

Ben 30 yasindayim 5 deneme yaptim hepsinde ikitane koydular istedim istemesemde ikitane koydular sansim artsin diye sizde rica edin koyarlar muhakkak

gunaydin kizlar

Canım benimde ağrım oluyordu son a doğru hiç takma dr a bile sormuştum normal demişti. Bereketli günde opu olcaksın ne güzeell

Slm cnm ben suan 34 yaşındayım.4 sene önce ilk tüpbebek oldum çok istememe rağmen 1 tane embrio verildi yeni kanuna göre böyle uygulamamiz gerek dedi doktor hemde transfere girmeme1saat varken şok olduk. Bu açaba gercekten bütün merkezlerdemi böyle yoksa işine gelen

Slm cnm ben suan 34 yaşındayım.4 sene önce ilk tüpbebek oldum çok istememe rağmen 1 tane embrio verildi yeni kanuna göre böyle uygulamamiz gerek dedi doktor hemde transfere girmeme1saat varken şok olduk. Bu açaba gercekten bütün merkezlerdemi böyle yoksa işine gelen
Canım, devlet hastanelerinde bu kanun geçerşi ama özellerde talep edince 2 koyuyorlar ben aydında yaşıyorum takiplerim aydın da oldu transferim istanbulda burdaki doktorum gittiğin 2 embriyo istiyorum de dedi gittim istanbuldaki doktor sormadan 2 embriyo transfer ettim dedi. Eğer bir daha deniyceksen mutlaka diret 2 tane istiyorum diye

:anneadayı::KK46::nazar:Arkadaşlar burada sohbet ederek mayısda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................-özel mersin tüp bebek merkezi op.dr.necip öztürk:KK49:
2).secido........ ...........- fethiye ersan tup bebek merk:KK49:
3).mzuhal..................-ankara Zübeyde Hanım:KK49:
4).pamuk prenses187-ankara genart prof.dr murat sönmezer:KK49:
5)
.aysee122................- cerrahpaşa istanbul:KK49:
6)_oceanshine_.........-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
canım benide ekle daha baslamadık mayıs 20 gibi inş. baslıcaz..Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZ

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi:KK49:
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk:KK49:
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım:KK49:
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer:KK49:
5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul:KK49:
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
7).eylulnazli...............2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi:KK49:
8).cylnflz...................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü:KK49:
9).nurme...................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet:KK49:
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart :KK49:
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate:KK49:
CANIM BENİM 3. DENEME SORUNUMUZ SAYI AZLIĞI

Back
X