- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi basbelasiyim
aboo daha içmedin miiiiiiiiii:)))hemn koşşş içççççHadi yaa o kadar demek yarın hemen başlıyorum suya :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aboo daha içmedin miiiiiiiiii:)))hemn koşşş içççççHadi yaa o kadar demek yarın hemen başlıyorum suya :))
Folik asit sayesinde günde yarım bardak içersem oh ne ala :) hemen koşuyorum mutfağa :)))aboo daha içmedin miiiiiiiiii:)))hemn koşşş iççççç
Çoktaaan :)içtnmi:)))
Csnımcım kaçtım ben, iyi geceleeriçtnmi:)))
iyi geceler:)Csnımcım kaçtım ben, iyi geceleer
Özelde yapcam canım inş beni kirmazlarAynen canım doktorum diretti düşün bi bildiği var ki adamın illa 2 tane koydur dedi. Özelde yaptırıcakmışsın söyle tabiii
Rica ederim canım ne demek Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah..Canım çok teşekkür ederim
INSALLAH TAM TERSI OLUR CANIM SAKIN OL :)gunaydin herkese
dun gece ruyamda olumsuz sonuc aldigimi gordum.yumurtaniz dollenmedi dediler.hayir olsun dicem
merkezden gelecek teli bekliyorum
Rüyalar tersine çıkar derler öyle olur inşAllah iyi düşün iyi olsungunaydin herkese
dun gece ruyamda olumsuz sonuc aldigimi gordum.yumurtaniz dollenmedi dediler.hayir olsun dicem
merkezden gelecek teli bekliyorum
Canım biz 2-3 yumurtaya umut bağlıyoruz sen 7-8 yumurta diyorsun ve buna üzülüyorsun yapma böyleUltrasondan geldim arkadaşlar. Bugün ilaçlarımın 5. günü olacak. çoğunluğu 11 mm en büyüğü 13mm olan 7-8 yumurta var şimdilik. Arkadan gelenler de var. Merkezin muhasebesiyle görüştüm. Moralim bozuldu. Gözlerim doldu muhasebede bile. Bu ay PGD - dondurma-ilaçlar hepsi 10 bine yakın tutuyor. 7. denemem olacak. off ya 5. güne gitmezse emriyolar. Ya hiçbiri kaliteli çıkmazsa, yine transfer olmazsa.. sorular sorular. Bugün psikologla görüşecektim canım sıkıldı beklemeden çıktım.
Canim benim hem maďdi hem manevi insan çok yoruluyor gercekten. Ama soyle dusun, en azindan bi deneme firsatini yakalaybiliuoruz cok sukur. Bu anlamda hic maddi olanagi olmayanlar da vr. En azindan biz elimizden geleni yaptik diyebilecegz. Psikologla gorusmen cok iyi gelir cok iyi olur bence de . Hic kotu dusunmemeye calis canim, Allahim insallah hepimize nasip edecektir. En azindan moralini hep yuksek tutmaya calis:)Ultrasondan geldim arkadaşlar. Bugün ilaçlarımın 5. günü olacak. çoğunluğu 11 mm en büyüğü 13mm olan 7-8 yumurta var şimdilik. Arkadan gelenler de var. Merkezin muhasebesiyle görüştüm. Moralim bozuldu. Gözlerim doldu muhasebede bile. Bu ay PGD - dondurma-ilaçlar hepsi 10 bine yakın tutuyor. 7. denemem olacak. off ya 5. güne gitmezse emriyolar. Ya hiçbiri kaliteli çıkmazsa, yine transfer olmazsa.. sorular sorular. Bugün psikologla görüşecektim canım sıkıldı beklemeden çıktım.
canım maddı manevı cok yıpranıyoruz halısınUltrasondan geldim arkadaşlar. Bugün ilaçlarımın 5. günü olacak. çoğunluğu 11 mm en büyüğü 13mm olan 7-8 yumurta var şimdilik. Arkadan gelenler de var. Merkezin muhasebesiyle görüştüm. Moralim bozuldu. Gözlerim doldu muhasebede bile. Bu ay PGD - dondurma-ilaçlar hepsi 10 bine yakın tutuyor. 7. denemem olacak. off ya 5. güne gitmezse emriyolar. Ya hiçbiri kaliteli çıkmazsa, yine transfer olmazsa.. sorular sorular. Bugün psikologla görüşecektim canım sıkıldı beklemeden çıktım.