Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)
ben de varım kızlar. pazartesi yumurtalarım toplandı. embriyoların durumuna göre transferim yapılacak. ilk denemem benim de.sorunumuz sperm sayı ve hareketi düşük.Rabbim isteyen herkese versin.
Kizlar bende bugun ve bi kac gundur hafiften bas donmesi oluyo kasiklarimda top gibi bisey varmis hissi var ve icim yaniyo resmen ictigim suyun haddi hesabi yok ilaclardanmi oluyo acaba anlamadim
Kızlar bu gece çatlatma iğnemi vurulacağım. Perşembe öğle 12:30 opu olacak. Sabah psikologla da görüştüm. Ağladım içimi boşalttım. Birkaç ödev verdi. Size de söyleyim.
1- Her sabah bir niyetini söyleyeceksin. Oruca niyet eder gibi niyet edeceksin. (sizce nasıl niyet etmeliyim?)
2- Her gün kendine üç konuda "aferin" diyeceksin. Öyle büyük birşey olması gerekmiyor. Pilavım güzel olmuş "aferin" gibi
3- Çevrendeki herşeyin ve kendinin farkında olmaya çalışacaksın. Örneğin. 2. kattaki balkonda çamaşır asılmış. Merdivenler 12 basamakmış. Yani öylesine bakmayacaksın etrafa. Eşinle konuşurken içten dinleyip, gözlerinin içine bakacaksın. vb. dedi.
Canım inş sonucun pozitif çıkar bi sorum olcak sana yeni yasa çıkmış 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyomus dogrumu bide ben özelde yapcam yaşım 29 iki tane istesem koyarlarmi