2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Pr

Hmm yok benimki dondurulmuş olduğu için daha önce yoktu agrimda estrofemden dediğin gibi. Sen progesteron iğne mi vuruluyorsun. ben bu defa vurulmuyorum bant kullanıyorum. Doktor sadece transfere girerken iğne verdi . Sonrasında kullanmıyorum. Ay çok acıtıyor allah yardimci olsun canm
Progestanı fitil olarak kullanıyorum bugün başka bir iğnem vardı canım 6.günde vurulan sadece her sabah göbeğimden vurduğum çok acıyor cleaxene kan sulandırıcı, d vitamini alıyorum birde bir hap daha alıyorum vücut bazen emb.bakteri olarak algıladığından parçalıyormuş doktorum onun için bi hap verdi bana Hayırlısı

Sen hastalanabildin mi
Progestanı fitil olarak kullanıyorum bugün başka bir iğnem vardı canım 6.günde vurulan sadece her sabah göbeğimden vurduğum çok acıyor cleaxene kan sulandırıcı, d vitamini alıyorum birde bir hap daha alıyorum vücut bazen emb.bakteri olarak algıladığından parçalıyormuş doktorum onun için bi hap verdi bana Hayırlısı
sen neler kullanıyorsun kuzum herkes farklı Şeyler alıyor ne tuhaf

Yaaa kizlar bu arada progestan igne kullanan varmi ya ben mahvoldum geceleri uyuyamiyorum oturup kalkamiyorum melegim icin hersyee katlanirim tabi ama benim gibi zorlanan varmi

Yaaa kizlar bu arada progestan igne kullanan varmi ya ben mahvoldum geceleri uyuyamiyorum oturup kalkamiyorum melegim icin hersyee katlanirim tabi ama benim gibi zorlanan varmi
Benimki hap canım ama ben onu fitil gibi kullanıyorum doktor o şekilde kullanmamı istedi günde 3 kere biraz daha dayan canım sabır herşey bebişlerimiz için

Hepinize merhaba, ilk defa tüp bebek deneyeceğim. haftaya başlamam gerekiyor. lakin merkez seçemedim. birinin iyi dediğine diğeri çok kötü diyor. doktorun davranışları psikolojimize göre görecelidir fakat tedavi göreceli olamaz. kafam o kadar karıştı ki, çok reklamı yapılan bir beyefendi var ona gitmeyeceğim kesin, ama kime gideceğim herşey muamma. bir çok merkezle konuştum. hepsi iyi geldi. sonra açıp burda yazılanları okuyunca irite oluyorsun. biz bayanlar birazda alıngan ve davranışlardan milyon anlam çıkartan varlıklarız. hani objektif olarak baksak hangisini neden önerirdiniz?

Hepinize merhaba, ilk defa tüp bebek deneyeceğim. haftaya başlamam gerekiyor. lakin merkez seçemedim. birinin iyi dediğine diğeri çok kötü diyor. doktorun davranışları psikolojimize göre görecelidir fakat tedavi göreceli olamaz. kafam o kadar karıştı ki, çok reklamı yapılan bir beyefendi var ona gitmeyeceğim kesin, ama kime gideceğim herşey muamma. bir çok merkezle konuştum. hepsi iyi geldi. sonra açıp burda yazılanları okuyunca irite oluyorsun. biz bayanlar birazda alıngan ve davranışlardan milyon anlam çıkartan varlıklarız. hani objektif olarak baksak hangisini neden önerirdiniz?
Hangi şehir?ben de haftaya başlayacağım ankara genartta

Hangi şehir?ben de haftaya başlayacağım ankara genartta
istanbul. ankara hakkında hiçbir şey bilmiyorum. bir güven hastanesini biliyorum onunda tüp bebek bölümü nasıldır? örnegin dünya göz var. diyebiliyorsunuz ki alanında en iyisi. pahalı evet ama noktasına kadar herseyi düşünmüşler, keşke tüp bebek te de böyle bir şey olsa. tek merkez olsa. bazen öyle şeyler okuyorum ki; örneğin reklam olsun diye 35 yaş üstü genelde çok denemesi olan hastaları özellikle ön plana alıp, genç hastaları tekrar gelir gözü ile bazı eksik tedaviler uygulamışlar. ünlü bir prof ile görüştüm. bana ultrasonda bakıldıgında rahim filmine gerek olup olmayacagını anlayabildiklerini söyledi. bu siteden okudugum bir yorumda 3. başarız denemesinde rahim filmi bakılmış. ve sorun oldugu tespit edilmiş. e peki siz 3 kez de olsa bir anormallik görmediniz mi bu kadın da da transfer ettiniz. ? demem o ki; tam bir ticari alan.

Slm kızlar en sonunda karar verdım bursa acınadem doktor şahın zeterogluna gıdecegım ıns bu merkez ve doktor hakkında olumlu seyler okudum sızın bır bılgınız varmı buraya gıden varmı lütfen bılgılendırın bu adetım gelmeden baslıcam ıns ... Bırde adet olmadan ne kadar once gıtmelıyım Ilk gorusmeye sız nasıl gıttınız

Slm kızlar en sonunda karar verdım bursa acınadem doktor şahın zeterogluna gıdecegım ıns bu merkez ve doktor hakkında olumlu seyler okudum sızın bır bılgınız varmı buraya gıden varmı lütfen bılgılendırın bu adetım gelmeden baslıcam ıns ... Bırde adet olmadan ne kadar once gıtmelıyım Ilk gorusmeye sız nasıl gıttınız
Merhaba ilk tüp araştırmam da Şahin Bey'le görüştüm daha sonra aile doktorumuz kendisi de tüp bebekçi bana osman beyi tercih etmemi söyledi Şahin bey çok sakin her soruna ayrıntısına kadar cevap veriyor çok da başarı elde etmiş benim tercihim olmamasının sebebi ilk Görüşmenin ücretsiz olduğu söylendi ben 5 dakikalık Görüşmenin ardından odasından çıktım ve kendisi sekreteri aradı ön görüşme yaptığımı söylemiş olsam da kendisi sizi muayene edecek dedi ve bundan 4 sene önce 170 tl bosuna ödeme Yaptım

Cnm osman bey demk acıbademde onu duymadım hıc ılk gorusmede verılen ucret tedAvı ocretıne mı eklenıyor. Sen tedavıne orda devam ettnmı.yanı tupbebek oldunmu?

Kızlar tupbebege baslamadan once yenmesı ıcılmesı gereken seyler varmı yanı sunu yersek ıcersek yumurta buyumesını etkıleyen besinler varmı . Varsa sımdıden yemeye ıcmeye baslıyım dıyom lutfen bır cvp.

Kızlar tupbebege baslamadan once yenmesı ıcılmesı gereken seyler varmı yanı sunu yersek ıcersek yumurta buyumesını etkıleyen besinler varmı . Varsa sımdıden yemeye ıcmeye baslıyım dıyom lutfen bır cvp.
Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin bol bol protein tüket ve kuruyemiş ceviz badem fındık bu tür şeyler keçiboynuzu pekmezide ye vücudunu ve bağışıklık sistemini guclendirki bebek tutunsun ben bi ay oncesinden başladım tüp bebek diyetine bide tüp bebek yapmadan önce belini zorliycak şeyler yapma belini sağlam tutki bebek sağlam tutunsun

Back
X