2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin bol bol protein tüket ve kuruyemiş ceviz badem fındık bu tür şeyler keçiboynuzu pekmezide ye vücudunu ve bağışıklık sistemini guclendirki bebek tutunsun ben bi ay oncesinden başladım tüp bebek diyetine bide tüp bebek yapmadan önce belini zorliycak şeyler yapma belini sağlam tutki bebek sağlam tutunsun
Sagol cnm bunların hepsını Alıp yemeye baslıyım ıns ıse yarar benımde yumurtalarım bıraz yavaş buyoyor ıns bunlarda yan destek olursa fazla ılac kullanmam.

Cnm osman bey demk acıbademde onu duymadım hıc ılk gorusmede verılen ucret tedAvı ocretıne mı eklenıyor. Sen tedavıne orda devam ettnmı.yanı tupbebek oldunmu?
Osman bey Bursa art de canım benim 4.denemem şu anda test günümü bekliyorum hayırlısıyla

Transferi olan arkadaşlar yatıyonu mu nasıl geçiriyonuz günlerinizi
canım bana da herkes yat yat dedi sana kısa birşey anlatayım yatmak işini dr sorduğumuzda söylediği bi hastamda tüp bebek yaptırdı ve tahlil gününne kadar yemek içmek dahil tuvaletini bile altından aldırdı ve yine hamile kalamadı dedi yani yatmak sonucu değiştirmiyo ağırlık kaldırma ve bişey alacağın zaman kolunu uzatıp alma günlük hayatını yaşa bide yattığında kan akımın yavaşlarmış ve bebek tutunsa bile kan gitmeyebilirmiş ilk aylarda kandan besleniyor biliyosundur kendimden örnek vereyim ilk bebeğimde transfer yapıldı adanada bi akrabamızda kaldık akşam olunca diğer akrabamıza gittik ordakiler hadi paça içmeye gidelim dediler kalktık gittik güzelde oldu ertesi gün yola çıktık eve geldik normal ani hareketlerde bulunmadan arada uzanarak arada kalkarak vakit geçirdim ve hamile kaldım ikincide ise daha uzun süre yattım yanı zorla yatırdılar etrafımdakiler ama olmadı sen kalbini Allaha yonelt Rabbim vekilim sensin de geç

Osman bey Bursa art de canım benim 4.denemem şu anda test günümü bekliyorum hayırlısıyla
canım merhaba listede gördüm seni bursa art.ta tedavi görüyormuşsun ben de pembe mavide. sorunlarımız aynı sperm azlığı ve morfoloji.. pembe mavide ımsı tekniği yok. sperm seçerken bizim gibi hastalarda bu teknik önemli art.ta bu teknik var mı acaba.. sizin tedavide nasıl bir yol izlendi. zahmet olmazsa benimle paylaşabilir misin?

Hosgeldin canim burasi bizim icimizi dokmek icin var.. ayni dertlrri beraber paylasip guzel sonuclara beraber seviniriz insallah.. benimde ilk denemem olacak aslinda bu ay baslayacaktim tedaviye ama prolaktin yuksek cikinca erteledik insallah mayista baslariz tedaviye Allahim pozitif diye yazmayi nasip eder :)
Kızlar meb ben malesef negatif sonuç aldım

canım merhaba sperm sayınız kaçlarda? bende Osman hoca da tedavi görüyorum. bizde de sorun sayı ve morfoloji :KK51:
4 milyon diye hatırlıyorum canım eşim varikosel ameliyatı oldu hiç sonuç alamadık hiç bir değişiklik olmadı senin ilk denemen mi? benim osman beyde 4.denemem :(

merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebeğe başladım, iğneleri vurmaya başladım bakalım pazartesi kontrol

Hepinize merhaba, ilk defa tüp bebek deneyeceğim. haftaya başlamam gerekiyor. lakin merkez seçemedim. birinin iyi dediğine diğeri çok kötü diyor. doktorun davranışları psikolojimize göre görecelidir fakat tedavi göreceli olamaz. kafam o kadar karıştı ki, çok reklamı yapılan bir beyefendi var ona gitmeyeceğim kesin, ama kime gideceğim herşey muamma. bir çok merkezle konuştum. hepsi iyi geldi. sonra açıp burda yazılanları okuyunca irite oluyorsun. biz bayanlar birazda alıngan ve davranışlardan milyon anlam çıkartan varlıklarız. hani objektif olarak baksak hangisini neden önerirdiniz?
Ben çok heyecanla bahçeciye başladım, haa umduğumu buldum mu hayır ama hiçbir yer mükemmel değil ve hala aynı yere devam ediyorum.

Canim ben 8 senelik evliyim nerdeyse 7 senedir istiyoruz bebek iste ilk zamanlar yumurta takipleri klomenler catlatma igneler falan filan derken 3 sene gecti sonra asilamalar basladi sonra devlete gittim ordada asilama yapildi rapor icin ugrastim falan derken de bir 3 sene daha gecirdim sonra tupbebek tedavilerine basladim canim devlette bir kere yaptik deneme sonra tutmadi tabi raporumu aliyim ozele gidiyim dedim sonrada aman beklemiyim diyip ozele gittim tedavi sonra iki embriyo transfer ama oda tutmadi sonra 6 ay ara verdim cunki vucudum artik mahvoldu adet araligim 40 lara cikti 30 ken .oyuzden bekledim ve duzene girdi 3 aydir sonra dondurulmuslar icinde buay gittik ve transferi yaptirdik allahim hicbirimizi daha sinamasin.rabbim istedigim bebeklerimizi bize versin canim insallah. uuuuuuu nede uzun yazdim galiba
Aynı süreçlerden gecmisiz canım geriye baktığımda haplar iğneler aşılama lar tüp bebek uff çok yorucu. İnşallah bu son olur hepimiz için canım. Benim bu gün ağrıları arttı adet olacakmış gibi göğüs bel kasik ayak çekilmesi hepsi adet öncesi yaşadığım şeylerle aynı :(

Progestanı fitil olarak kullanıyorum bugün başka bir iğnem vardı canım 6.günde vurulan sadece her sabah göbeğimden vurduğum çok acıyor cleaxene kan sulandırıcı, d vitamini alıyorum birde bir hap daha alıyorum vücut bazen emb.bakteri olarak algıladığından parçalıyormuş doktorum onun için bi hap verdi bana Hayırlısı
Ben de hapları kullanıyorum da igneem yok . Bide bu gün agrularim arttı belim kasiklarim .ayağım çekiliyor . Galiba olmadı adet belirtileri çünkü bunlar :(

Ev
ALLAH hayirli ugurlu etsin simdiden guzel sonuclar alirsin INSALLAH.seyi merak ettim ankada dan memnunmusun[/QUOTE
amin canım çok sağol. Evet memnunum canım Feza bey e gidiyorum. Ayrıca çalışanlar ,ekip hepsi çok iyi gukwr yuzlu bence memnunum yani. Sen de mi adanadasin canım. Ne asamadasin

Back
X