2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

4 milyon diye hatırlıyorum canım eşim varikosel ameliyatı oldu hiç sonuç alamadık hiç bir değişiklik olmadı senin ilk denemen mi? benim osman beyde 4.denemem :KK43:

Benim ilk deneme negatif, dondurulmuşlarım var onlarla devam.. Bizim de sayı 5 milyon civarı morfoloji kötü :( seni duyunca moralim bozuldu benimde, umarım bu sefer pozitifi olur canım, ben haziranda alıcam dondurulmuşları..

Benim ilk deneme negatif, dondurulmuşlarım var onlarla devam.. Bizim de sayı 5 milyon civarı morfoloji kötü :KK43: seni duyunca moralim bozuldu benimde, umarım bu sefer pozitifi olur canım, ben haziranda alıcam dondurulmuşları..
İnşeallah canım moralini hiç bozma benim ilki negatifiti 2.kimyasal gebelikti 3.deneme de kese oluştu boştu kalp atışı yoktu 5. hafta kanamam başlamıştı kürtaj oldum sabretmekten ve dua etmekten başka şansımız yok. ama bu seferde olmazsa başka merkez düşünüyorum. Biliyorsun doktordan çok embriyolog önemli

İnşeallah canım moralini hiç bozma benim ilki negatifiti 2.kimyasal gebelikti 3.deneme de kese oluştu boştu kalp atışı yoktu 5. hafta kanamam başlamıştı kürtaj oldum sabretmekten ve dua etmekten başka şansımız yok. ama bu seferde olmazsa başka merkez düşünüyorum. Biliyorsun doktordan çok embriyolog önemli

Evet ama art nin embriyologu iyi diye biliyorum ben belki kullandıkları teknoloji yetersiz olabilir. Morfoloji kötü olduğunda genelde imsi tekniğini kullanıyorlarmış..biraz da nasip tabii.. ne zaman test yapacaksın merakla bekliyorum senin sonucu :KK39:

Evet ama art nin embriyologu iyi diye biliyorum ben belki kullandıkları teknoloji yetersiz olabilir. Morfoloji kötü olduğunda genelde imsi tekniğini kullanıyorlarmış..biraz da nasip tabii.. ne zaman test yapacaksın merakla bekliyorum senin sonucu :KK39:
18 Mayıs canım :) 19 Mayıs ta evlilik yıl dönümümüz belki hediye olur bize

Cok sevindim canim bende adanadayim ama kayinvalidemler burda biz adanada yasamiyoz bana ankadayi onerdiler ama niyeyse acibademde yaptirdim doktor iyi ama oyle aman aman memnun kalmadim teknolojisi cok iyi diye giittik
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavinin güzel sonuçlanır canım .ben kendi dojtorumun tavsiyesiyle gittim ankadaya . Doktoruma güvendiğmi için hiç biyere gidip arastirmadik. Sonradan Acıbadem i de duydum bazı topiklerde. Sen transfer oldun mu tatlım

Kızlar 9 senelik evliyim hep çocuk istedik ama malesef olmadı.işte önce normal tedaviler 2 kere aşılama ve 5 kere tüp bebek denemesi sonuç elde var sıfır çok yıprandım etrafımda kimse beni anlamıyor üzülme olur diyorlar .uzulmemek eldemi ki allahım ne olur bitsin artık bu sıkıntılar insallah

Kızlar 9 senelik evliyim hep çocuk istedik ama malesef olmadı.işte önce normal tedaviler 2 kere aşılama ve 5 kere tüp bebek denemesi sonuç elde var sıfır çok yıprandım etrafımda kimse beni anlamıyor üzülme olur diyorlar .uzulmemek eldemi ki allahım ne olur bitsin artık bu sıkıntılar insallah
Canim yaa bizi bizden başkası anlamaz. Yaşamayan bilmez bunları. Gerçekten çok zor bi süreç dışardan insanlara çok kolay geliyor. Bizim ne psikolojide olduğumuzu Bilmeden daha çocuk yok mu ,tembel bunlar gibi soruları sorarak canımızı acıtan çık insan var. Ama bize düşen sabır. Bu Rabbimizin bizi imtihanı elbet bu imtihan da bitecek tevekkulu bırakmayacak sabrederek sukrederek imtihanı kazanan taraf olacağız inşallah. Bu sıkıntıların sonunda elbet bizimde yüzümüz gelecek evimiz bebek sesleriyle dolacak . Buna inan canım

Bir test yaptirsana canim ya belki bebis vardir
canım malum şırnakta yaşıorm..gittim kan testı yapmaya adam bana rakamsal deger veremıoruz dedı sadece artı erksı dıyebılrız dedı..kan verdım adam 5 dakka içinde geldi negatf dedı ama ne derece doğru bılemedım ????

Canım yapacak bişey yok üzülsende kafaya takmasanda sonuç değişmiyor malesef bende 2 aşılama 7 tüp denedim haziran da 8. olacak inşallah yeri geldi çok üzüldüm yeri geldi hiç umursamadim bazen kendimi başka şeylere verdim ortam değiştirdim ama şimdilerde alıştım artık eskisi kadar hevesli değilim umut la baslamiyorum tedavilere haliyle de büyük hayal kırıkları yaşamıyorum rabbim ol dediği zaman olacak onu biliyorum ve ben sadece üzerime düşeni yapıp tevekkül ediyorum takdir Allah tan rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebislerimize

şırnakta yaşıorm..gittim kan testı yapmaya adam bana rakamsal deger veremıoruz dedı sadece artı erksı dıyebılrız dedı..kan verdım adam 5 dakka içinde geldi negatf dedı ama ne derece doğru bılemedım ????

Back
X