2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

bnmde adetm geckmişti test yaptm negatifffffffffffffffffffffffffff:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
üzülme canım hayırlısı olsun seni çok iyi anlıyorum gecen ay benimde 1 gün gecikti test yaptım iki çizgi çıkmıştı elim ayağım titredi sevinçten çok aglamıstım hatta hiç unutmam hamillelik psikolojısıne girmiştim hemen ama gel gör ki test bozukmuş kanda negatif cıktı akşamda adet olmustumm. dünya basıma yıkılmıstıı burda biribirimizi ancak biz anlarız soran herkese biz henüz düşünmüyoruz derken bile gözlerim doluyo rabbim inş. bizleride en kısa zamanda güldürür :(

Hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavinin güzel sonuçlanır canım .ben kendi dojtorumun tavsiyesiyle gittim ankadaya . Doktoruma güvendiğmi için hiç biyere gidip arastirmadik. Sonradan Acıbadem i de duydum bazı topiklerde. Sen transfer oldun mu tatlım
INSALLAH hepimizinki guzel sonuclanir canim hayirlisiyla evet oldu transfer pazartesi senin ne zaman oldu yada olacak:))

Hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavinin güzel sonuçlanır canım .ben kendi dojtorumun tavsiyesiyle gittim ankadaya . Doktoruma güvendiğmi için hiç biyere gidip arastirmadik. Sonradan Acıbadem i de duydum bazı topiklerde. Sen transfer oldun mu tatlım
INSALLAH hepimizinki guzel sonuclanir canim hayirlisiyla evet oldu transfer pazartesi oldu senin ne zaman oldu yada olacak:))

Kızlar 9 senelik evliyim hep çocuk istedik ama malesef olmadı.işte önce normal tedaviler 2 kere aşılama ve 5 kere tüp bebek denemesi sonuç elde var sıfır çok yıprandım etrafımda kimse beni anlamıyor üzülme olur diyorlar .uzulmemek eldemi ki allahım ne olur bitsin artık bu sıkıntılar insallah
Günaydın canım bende on yıllık evliyim iki defa aşılama ve normal tedaviler gördüm ama olmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum inş olumlu sonuç alırım etraf kesinlikle anlamaz başlarına gelmemiski anlasinlar

INSALLAH hepimizinki guzel sonuclanir canim hayirlisiyla evet oldu transfer pazartesi senin ne zaman oldu yada olacak:))
Canim hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah. benimki de cuma günü oldu. Yarın bi hafta olacak. Agrilarim çok arttı kasık bel göğüs. Bilmiyorum artık adet ağrıları gibi sanki. Embiryolarim kaliteli değildi çok umutlu değilim açıkçası. Sen de durum ne var mı ağrı sizi

canım malum şırnakta yaşıorm..gittim kan testı yapmaya adam bana rakamsal deger veremıoruz dedı sadece artı erksı dıyebılrız dedı..kan verdım adam 5 dakka içinde geldi negatf dedı ama ne derece doğru bılemedım ????
Kan 5 dk dami cikmis adami alkislasaydin ;) canim bimere sikayet etsene oyle seymi olur

Kizlar bugun 8. Gun ve silik cikti ama inanamadim gercekten dogrumudur

Eklentiler

• 1431591265093-2134879212.webp
    1431591265093-2134879212.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 102
İkinci çizgi silik gorunuyo canım emin olmak için bi kan te yap istersen burda okumustum bayan beşinci günü kan testi yapmış ve hamile olduğunu öğrenmiş

Kan testi icin doktorumla konustum ama pazartesiyi bekle dedi yapmami istemiyo artik niyeyse anlamadim ama hayirlisi ama en azindan rabbim bikac gunlugune bile olsa mutlu etti beni derim tutmazsada artik hayirlisi olsun.umarim hepimiz bebeklerimize kavusuruz hayirlosiyla

Kan testi icin doktorumla konustum ama pazartesiyi bekle dedi yapmami istemiyo artik niyeyse anlamadim ama hayirlisi ama en azindan rabbim bikac gunlugune bile olsa mutlu etti beni derim tutmazsada artik hayirlisi olsun.umarim hepimiz bebeklerimize kavusuruz hayirlosiyla
Amin canim sık dişini az kaldı

Kızlar merhaba. 2 Mayıs'ta dondurulmuşlarla transfer oldum. Bugüne kadar 1-2 ufak tefek iğne batması gibi ağrı ve kahverengi lekelenmeler hariç birşey yaşamadım. Bugün BHCG testi yaptırdım sonuç 15,17 çıktı. Doktorum değer beklediğimizden düşük ama hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. Cumartesi tekrar BHCG testi yaptırıcam. Beklediğimizden düşük denilince moralim bozulmuştu ama Allah kerim. İnşallah cmartesi ve sonrasında daha güzel şeyler olur. Duanızı esirgemeyin kızlaarr:KK1::KK1::KK1:

Kızlar merhaba. 2 Mayıs'ta dondurulmuşlarla transfer oldum. Bugüne kadar 1-2 ufak tefek iğne batması gibi ağrı ve kahverengi lekelenmeler hariç birşey yaşamadım. Bugün BHCG testi yaptırdım sonuç 15,17 çıktı. Doktorum değer beklediğimizden düşük ama hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. Cumartesi tekrar BHCG testi yaptırıcam. Beklediğimizden düşük denilince moralim bozulmuştu ama Allah kerim. İnşallah cmartesi ve sonrasında daha güzel şeyler olur. Duanızı esirgemeyin kızlaarr:KK1::KK1::KK1:
Canım inş değerin yükselir rabbim cektiklerini boşa çıkarmaz

Canım inş değerin yükselir rabbim cektiklerini boşa çıkarmaz

İnşallah canım yaa. İlk denememizde tutunamamıştı embriyo. İnşallah bu sefer tutunur hayırlı hamileliklerimiz olur. Allah çocuk hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşallah.

Benide ekleyin sorun pko 1.denemem novafertil gaziantep

1. MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...(son hali):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
    1).sweet-73...........................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi:KK49:
    2).secido..............................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk:KK49:
    3).mzuhal............................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım:KK49:
    4).pamuk prenses187-.........1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart:KK49:
    5)
    .aysee122..........................1.deneme- cerrahpaşa istanbul:KK49:
    6)_oceanshine_..................1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper:KK49:
    7).eylulnazli........................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi:KK49:
    8).cylnflz.............................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü:KK49:
    9).nurme.............................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi:KK49:
    10).majasteleri....................7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart :KK49:
    11).eylulmeb........................1. deneme istanbul kavacık medistate:KK49:
    12).danem28.......................3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal :KK49:
    13).zeynepp.........................1.deneme-sperm sorunu-Adana Acıbadem volkan noyan:KK49:
    14).ciybik............................2.deneme-sperm sorunu-nova art:KK49:
    15).pamuksekerii................2.deneme-erkek infertilite-Izmir symrna:KK49:
    16).delalimmm....................1.deneme-sperm sorunu-:KK49:

17).umut88.........................4.deneme-erkek azo sperm-bursa pembe mavi hastanesi:KK49:18).yenibidünya..................2. Deneme. Adana anka tüp bebek merkezi:KK49:19).melekerhan...................4.denemem-sperm sorunu-Bursa art:KK49:
  2. 20).bebegimolsunistiyorum.3. Deneme- sebepsiz infertilite- ist.emsey hospital :KK49:
  3. 21).cano86............................1.deneme-sperm sorunu:KK49:
  4. 22).seneyebelki.....................2.deneme-sperm sorunu-maslak acıbadem:KK49:
  5. 23).Kilislielos....................... 1.deneme-pko - novafertil gaziantep:KK49:

Back
X