- 13 Nisan 2011
- 141
- 39
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.281
teşekkür ederim canım. sen ne yaptın 2. testini yaptırdın mı?Ayyyy cok sevindim canim yaaa RABBIM hayirli ugurlu etsin cok cok mutlu Oldum:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım. sen ne yaptın 2. testini yaptırdın mı?Ayyyy cok sevindim canim yaaa RABBIM hayirli ugurlu etsin cok cok mutlu Oldum:)))
Yaptirdim canim iki katina cikmis amma yine kayda deger bi dgeer yok:)) cumayi bekle dedi tup bebek merkezi.bak hic belirtim yok diyodun coo sukur hamilesin canim gercekten cok sevindimteşekkür ederim canım. sen ne yaptın 2. testini yaptırdın mı?
ben de büyük ihtimalle cuma opu olucam bugün ilaç son yarın çatlatma iğnem var.Tüpe devam eden yok mu yahuuu haftasonu opu olucam hersey ii çok şükür :)
Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsinmerhaba canım;
Benim sonucum olumlu çıktı 131,2 :)
Canim bana o igneyi hic veermediler gerci hamislere demissinben o gruba giriyomuyum belli degil ama:)) progestan igne estrofem coraspin folik asit kullaniyorum.progestan igne icin kese gorunene kadar dedi doktorum ama benim degerler dusuk ya hic konusu gecmedi su zaman birak diye ama senin de kese kalp atisindan sonra bitirir diye dusunuyorum arkadasim oyle oldu cunkuKızlar bişey sorcam clexane iğne kullanan var mı hamile kaldıktan sonra nezsman bırakmıştınız
Canım öyle düşünme sen hamilesin değerinde artar canım ben öyle hissediyorum bak görürsünCanim bana o igneyi hic veermediler gerci hamislere demissinben o gruba giriyomuyum belli degil ama:)) progestan igne estrofem coraspin folik asit kullaniyorum.progestan igne icin kese gorunene kadar dedi doktorum ama benim degerler dusuk ya hic konusu gecmedi su zaman birak diye ama senin de kese kalp atisindan sonra bitirir diye dusunuyorum arkadasim oyle oldu cunku
Canım öyle düşünme sen hamilesin değerinde artar canım ben öyle hissediyorum bak görürsünİnş. Bilmiyorum ilaçları bitirmi bitirmez mi ya[/QU
Agzindan bal damliyo canim ya I SALLAH dedigin gibi artar.bu arada sen kilislisin herhalde ben ogretmen lisesinde okumustum orda:)
Bende öyle bişey olmadı canım fitil kullanıyosan ondan olabilir fiye okumustum bir yerde telaş yapma dua et bol bol
canım sen gönlünü ferah tut bana da sadece progeston iğnesi folikasit ve jele devam dedi 10 gün sonra çağırdı bende de değerlerin yükselecek.Canim bana o igneyi hic veermediler gerci hamislere demissinben o gruba giriyomuyum belli degil ama:)) progestan igne estrofem coraspin folik asit kullaniyorum.progestan igne icin kese gorunene kadar dedi doktorum ama benim degerler dusuk ya hic konusu gecmedi su zaman birak diye ama senin de kese kalp atisindan sonra bitirir diye dusunuyorum arkadasim oyle oldu cunku
Ben adiyamanliyim.canim ama batmanda gorev yapiyoruz :))kiliste iki yil kalfim guzel bi yer:)ama senin icin zor oldumu izmir den sonra kilise gitmek:)İzmirliyim ama evlendim kilise geldim canım sen nerelisin
Ayyy ne guzel konusuyosunuz siz yaa:))sizin dualariniz makbul olur dua edun hepimiz icin.ya ben de 19gundur igne kullaniyorum dun 4 kere batirdilar yer yok ilac gitmedi INSALLAH hayirlisiyla artar da bunlari unutturur bana melegimm:)canım sen gönlünü ferah tut bana da sadece progeston iğnesi folikasit ve jele devam dedi 10 gün sonra çağırdı bende de değerlerin yükselecek.
INSALLAH olur tabi niye olmasin 1.KALite olup tutmayan kadar kalitesi dusuk oluo cok tutan var icini ferah tut hic dusunme boyle seyler.bu arada hayirli olsun INSALLAH guzel sonuclar alirsiNSelamlar. Benim de bugün transfer yapıldı. 2 adet orta kalite oldu. Şansım olur değil mi? Orta kalitede olsa.
Canım hiç stres yapma dinlen Çalışıyor musun bilmiyorum ama kendi yormamaya çalış korkma güzel olacak her şey hayırlısıyla Progestan kullanıyor musun fitil olarak kullanmak çok iyi geliyor bi doktorunla görüşsen
Oldu biraz ama sonra alıştım vallaBen adiyamanliyim.canim ama batmanda gorev yapiyoruz :))kiliste iki yil kalfim guzel bi yer:)ama senin icin zor oldumu izmir den sonra kilise gitmek:)