2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Dua ediyom canım rabbim cektiklerimizi görsün sonunu güzel yapsın
iyi düşünelim iyi olsun canımmm inan insan olumsuz olunca zahmetine üzülüyorr tabi rabbim onunda sabrını veriyor belli bi zaman sonra yine deneyelim pes etmeyelim diyorsunnn. inş rabbim bu sefer bu cümleleri dedirtmez bize

Kızlar merhaba,canim cok sıkkın ne olur bi fikir verin.cuma gunu yumurtalarim toplandi 13 tane toplamislar.bugun aradilar yarin transfer icin gelin diye sdc 2tane dollenmiş.oda cok iyi değilmiş.ya 13taneden sdc ve sdc 2si. Delirmek üzereyim bide çok iyi değilmiş:KK43:

Kalitesini iyilestirmek icin yumurtalarin yapilacak bircok sey duyuyoruz buralarda. Onlari bir arastir bence. Simdi transferin oldumu peki. Iki tanede yeter tutunursa degilmi?

Kalitesini iyilestirmek icin yumurtalarin yapilacak bircok sey duyuyoruz buralarda. Onlari bir arastir bence. Simdi transferin oldumu peki. Iki tanede yeter tutunursa degilmi?
Evet canim dun saat 12de transferim yapildi.evde dinleniyorum inş ikiside tutar bebeklerime kavuşurum.ben üniversite hastanesinde yaptim.hiç öyle bişey demedi doktorum.birisi iyi sayilir biride eh iste dedi.Allahin takdiri.bekleyip gorecez.dualarinizi eksik etmeyin guzel annecikler.

Bugün aradı embriliyog dedi bi tane tek embriyo yaşadı dedim neden dedi esinizin morfolojisi %1 çok kötü dedi benim moral sıfır oldu bi türlü toparlanamiyorum :KK43:
Canim benim esiminde ayniydi doktorun biride benim moralimi bozmustu ama tup bebek yaptirdigim yerdeki dr sorun degil dedi embriyolog da biz 4/4 luk olanlari secip degerlendirdigimiz icin dusuk cikiyor o oran cok onemli degil dedi zaten bir yumurta icin bir iyi sperm yetiyor canini sikma ins tutunur bebislerimiz.sana kac embriyo transfer etmislerdi ? bu donem ne cok umitli nede cok umitsiz olmamak lazim bence .

Arkadaslar ben transferden 5 gun sonra ilik suyla dus aldim karnimda hafif kasilmalar oldu.cikincada kisa sureli bas donmesi oldu.simdi tekrar banyo yapmaya korkuyorum.bugun 9. Gunum aslinda cok da sorun olmaz gibi geliyor.ama sizlerden banyo yapipda bunlari yasayanlar oldumu? Bas donmesi zaten ara ara oluyor.

Canim benim esiminde ayniydi doktorun biride benim moralimi bozmustu ama tup bebek yaptirdigim yerdeki dr sorun degil dedi embriyolog da biz 4/4 luk olanlari secip degerlendirdigimiz icin dusuk cikiyor o oran cok onemli degil dedi zaten bir yumurta icin bir iyi sperm yetiyor canini sikma ins tutunur bebislerimiz.sana kac embriyo transfer etmislerdi ? bu donem ne cok umitli nede cok umitsiz olmamak lazim bence .
Canım bana bir tane tek embriyo transfer edildi benim düşüncem bu transfer ettikleride ya koyduktan sonra yasamadiysa

Arkadaslar ben transferden 5 gun sonra ilik suyla dus aldim karnimda hafif kasilmalar oldu.cikincada kisa sureli bas donmesi oldu.simdi tekrar banyo yapmaya korkuyorum.bugun 9. Gunum aslinda cok da sorun olmaz gibi geliyor.ama sizlerden banyo yapipda bunlari yasayanlar oldumu? Bas donmesi zaten ara ara oluyor.
Canım ben çok ayakta durdugumda başım dönüyor bende duş aldım ama böyle şeyler yasamadim

Merhaba arkadaşlar düzenli giremedim bayadir transfer olan bütün arkadaşlar hakkınızda en hayirlilari sizin olsun Allah hamileyim deme mutluluğunu yasatsin inşallah...yarın hayırlısıyla benimde lokal anestezi ile yumurta toplama işlemi var cok heyecanlı ve gerginim Allah hepimizin emeklerini boş çıkarmasın ;)

Bunlarin cogu insan kendini fazla dinledigi icin hissediyor. uzun sure yatakda yatip biraz olsun aktivite yapinca hersey vucuda garip geliyor tabi. Takma bunlaro kafaya. 3 gun sonra transferden sonra zateb dus alin diyorlar. Sen 5 gun sonra yapmisin ki bunda ne var. Bu asamada gebelik belirtisi cok zor. Bence en iyisi normal yasamina devam et.

Canım bana bir tane tek embriyo transfer edildi benim düşüncem bu transfer ettikleride ya koyduktan sonra yasamadiysa
Kacinci gun olmustu transferin.yasamistir insallah.benim bir arkadasima 3 tane koymuslardi embriyolar cok kaliteli degil demislerdi ama bir tanesi tutundu.morfoloji yuzdesinin dusuk olmasi embriyonun kalitesini gostermiyor zaten ins tutunmustur.

Kacinci gun olmustu transferin.yasamistir insallah.benim bir arkadasima 3 tane koymuslardi embriyolar cok kaliteli degil demislerdi ama bir tanesi tutundu.morfoloji yuzdesinin dusuk olmasi embriyonun kalitesini gostermiyor zaten ins tutunmustur.
Üçüncü Gün embriyosuydu canım

aynen bende öleyim kasıklarımda sancım çok varr. sürekli aklımda acaba tuttumu diye acaba yinemi tutmadı çok ümitlenme diyorum kendi kendimeee bilmiyorumm off vakit geçmiyorr
Benimde kasiklarda adet sancısı var canım neden oluyo anlamadim daha adetime dokuz gün var erkenmi olcam acaba

Back
X