• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

["sweet-73, post: 41544749, member: 647044"]Bnm aynı dondurulmus embriyo yaptanda 0 çıktı cook uzun maddi manevi yikildim:KK43:(((([/QUOTE]
InsallAh kendiliginden hamile kalirsin bu ay benimkide cok kaliteli embriyo idi guya

["sweet-73, post: 41544749, member: 647044"]Bnm aynı dondurulmus embriyo yaptanda 0 çıktı cook uzun maddi manevi yikildim:KK43:((((
InsallAh kendiliginden hamile kalirsin bu ay benimkide cok kaliteli embriyo idi guya[/QUOTE]
Inşallah. .doktor benden anne ile bebek arasında uymaz olabileceğinden şöhreti bi sürü tahlil istedi

Tekrar ayni stresi yasamak istemiyorum inşallah doğal yoll olur diyorum ama yumurtalama takibi yaptiricam bi süre twk tüp tikali esimde de sorun var yumurtlama sorunum yok diyordum bu ay ondada sorun oldugunu anladim :(

Anne ile bebek arasında kan uyuşmazlıgi testi hiç duydunuz mu
Merhaba canım çok üzüldüm sonucunun negatif olmasına.kader arkadaşıyız.bu bahsettiğin test nedir merak ettim ben hiç duymadım.benimde eşimle kan uyuşmazlığımız var.annemle babamda da vardı hamile kalmaya engel değil ama senin dediğin ne acaba.benim çocuk olmamasında bir sebep yok o yüzden yeni bir bilgiyse diye merak ettim.

DÖğr düzgün doktor da yok ki
Sen hangi doktora gitmiştin?sorun varmıydı sizde ?ben doktorumdan memnundum ama çok yoğun olduğu için biraz ilgisizdi.sonucumu yazdığımda bir cevap bile yazmadı.bi tanıdığım da suan yaptırdı başka bir dr a o da memnun farklı şeyler denemiş.eğer istersen dr ismi verebilirim.

ALLAH verdi ALLAH alir demek gerekirmis biliyorum cok zor ama:KK43:( RABBIM seni guzelliklerle karsilastirsin haberlerini bekliyorum bakk
Canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik merak ettim seni haber alamadım

Maalesef canim ya benimde olmadi kalp atimi olusmamis bebeek de dun kurtaj oldum:KK43:( sen ne yapiyosun ne zaman tedaviye baslayacaksin
Ay canım ya üzüldüm valla ya kader arkadaşı olduk seninle kaç haftalıktı seninki valla bilmiyorum nezaman başlarız tedaviye galiba kışa doğru siz nezaman başlıcaksınız belki hiç gerek kalmaz hamiş kalırız ikimizde kürtaj nasıldı bana anaztesi vermeden yaptı çok zordu kanamam hala az az devam ediyo

Ay canım ya üzüldüm valla ya kader arkadaşı olduk seninle kaç haftalıktı seninki valla bilmiyorum nezaman başlarız tedaviye galiba kışa doğru siz nezaman başlıcaksınız belki hiç gerek kalmaz hamiş kalırız ikimizde kürtaj nasıldı bana anaztesi vermeden yaptı çok zordu kanamam hala az az devam ediyo
Evet canim kaderdasim:) ne yapalim bu da RABBIM in imtihani INSALLAH gerek kalmazda ikimiz VEbizim gibi olan herkes kendiliginden hamile kalir ama bizde esimde hareket skintisi var ileri hizli yuzde 0 o yuzden kendiligimden kalirsam mucize olur.bizde kisa dogru dusunuyoruz canim bu sefer istanbul olacak galiba siz nereyi dusunuyosunuz.anestesiz mii inanmiyorum ne zor gecmistir canim kiyamam yaa:(( benim cok sukir guzel gecti agrim da yok kanama da normal mi acaba ya

Evet canim kaderdasim:) ne yapalim bu da RABBIM in imtihani INSALLAH gerek kalmazda ikimiz VEbizim gibi olan herkes kendiliginden hamile kalir ama bizde esimde hareket skintisi var ileri hizli yuzde 0 o yuzden kendiligimden kalirsam mucize olur.bizde kisa dogru dusunuyoruz canim bu sefer istanbul olacak galiba siz nereyi dusunuyosunuz.anestesiz mii inanmiyorum ne zor gecmistir canim kiyamam yaa:KK43:( benim cok sukir guzel gecti agrim da yok kanama da normal mi acaba ya

Back
X