2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

selam adana acıbadem tüp bebek merkezinde allahtan bir mani çıkmaz ise Volkan Noyan hocama ağustos ayında tüp bebek için adım atacağım adet olduğunda arayın dediler çok heyecanlıyım :)
Bende adana acibademde yaptirdim volkan hoca cok kibar bir doktor islem sirasinda hicbirsekilde skinti yasamadim teknolojileri cok iyi benim ttuuttu ama bos gebelikle sonuclandi bu sefer istanbul acibademde yaptiracam bzde esimde spermde hareket skintisi var o yuzden labaratuar cok onemli bu sefer orda yaptirmak istiyoruz

kac haftalikda kalp atisi alinamada ayni seyi bende yasadim 9 haftada kurtas oldum
Cok gecmis olsunn.benim biraz karisik acikcasi gec tutunma oldu benim hcg degerim dusuk basladi ama artti.o yuzden transfwr gunune gore 7 haftalikken alinamadi 8 haftalikken kurtaj oldum.ama adete gore 10 haftalikken olmus oluyorum

Bende adana acibademde yaptirdim volkan hoca cok kibar bir doktor islem sirasinda hicbirsekilde skinti yasamadim teknolojileri cok iyi benim ttuuttu ama bos gebelikle sonuclandi bu sefer istanbul acibademde yaptiracam bzde esimde spermde hareket skintisi var o yuzden labaratuar cok onemli bu sefer orda yaptirmak istiyoruz

çok üzüldüm canım ben istanbul'dan adana'ya gelin geldim bende eşime dedim gel maslak acıbadem'de yaptıralım dedim eşimde adana'da bir şansımızı deneyelim olmazsa istanbul maslak acıbademi deneriz değince adana acıbademde karar verdik =) hakkında hayırlısı olsun canım bendede yumurta çatlamama problemi var =(

çok üzüldüm canım ben istanbul'dan adana'ya gelin geldim bende eşime dedim gel maslak acıbadem'de yaptıralım dedim eşimde adana'da bir şansımızı deneyelim olmazsa istanbul maslak acıbademi deneriz değince adana acıbademde karar verdik =) hakkında hayırlısı olsun canım bendede yumurta çatlamama problemi var =(
Eviniz adanadaysa bencede cok iyi dusunmussunuz psikolojide cok onemli rahat rahat tedavinizi olursunuz volkan hoca ve ekibi iyiydi ben memnun kaldim ama dedigim gibi erkek skintisi olunca kendi doktorumda maslak acibademi onerdi.INSALLAH ilk seferde tutar da ugrasmazsinzi:)) benden duymus olmayin ve bilmiyomus gibi yapin volkan bey iki tane embriyo koyuyo:))

Evet canim kaderdasim:) ne yapalim bu da RABBIM in imtihani INSALLAH gerek kalmazda ikimiz VEbizim gibi olan herkes kendiliginden hamile kalir ama bizde esimde hareket skintisi var ileri hizli yuzde 0 o yuzden kendiligimden kalirsam mucize olur.bizde kisa dogru dusunuyoruz canim bu sefer istanbul olacak galiba siz nereyi dusunuyosunuz.anestesiz mii inanmiyorum ne zor gecmistir canim kiyamam yaa:KK43:( benim cok sukir guzel gecti agrim da yok kanama da normal mi acaba ya
Biz antepde yaptırcaz yine canım buarada bayramın mübarek olsun

Merhaba anne adayları ve anneler,
Sizler benden daha tecrübeli olduğunuzdan deneyimlerinize ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok Mutlu olurum bana yol gösterin lütfen çünkü bu konuda yardım alacağım kimse Yok çevremde.
Ben 5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı ☹️️ tüm tetkiklerimi yaptırdım hormonlar vs herşey normal sağ yumurtalığımda kist var gebeliğe engel değil dedi dr. Eşim spermiyogram yaptırdı fakat iş yoğunluğu nedeniyle 6 günlük cinsel perhizden sonra 18 milyon sperm ve hareketsiz sperm sayısı fazla çıktı. Üroloğa da gitti dr. Çocuğunuz olur demiş. Hala çocuk yok ve ben tüp bebek yaptırmak için bu ay tüp bebek merkezine gitmek istiyorum bana neler önerirsiniz yani gitmeden önce neler yapmalıyım nelere dikk etmeliyim ne kadar para ayarlamalıyım bana yardımcı olur musunuz? Mersinde oturuyorum bu arada... şimdiden teşekkürler...

Merhaba anne adayları ve anneler,
Sizler benden daha tecrübeli olduğunuzdan deneyimlerinize ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok Mutlu olurum bana yol gösterin lütfen çünkü bu konuda yardım alacağım kimse Yok çevremde.
Ben 5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı ☹️️ tüm tetkiklerimi yaptırdım hormonlar vs herşey normal sağ yumurtalığımda kist var gebeliğe engel değil dedi dr. Eşim spermiyogram yaptırdı fakat iş yoğunluğu nedeniyle 6 günlük cinsel perhizden sonra 18 milyon sperm ve hareketsiz sperm sayısı fazla çıktı. Üroloğa da gitti dr. Çocuğunuz olur demiş. Hala çocuk yok ve ben tüp bebek yaptırmak için bu ay tüp bebek merkezine gitmek istiyorum bana neler önerirsiniz yani gitmeden önce neler yapmalıyım nelere dikk etmeliyim ne kadar para ayarlamalıyım bana yardımcı olur musunuz? Mersinde oturuyorum bu arada... şimdiden teşekkürler...
Merhabalar oncelikle allah gonlunuze gore versin hersey normalse bence biraz daha bekleyin derim ama bi tup bebek merkezine gitmek istiyorsaniz bence devlet hastanelerine gidin oncelikle cozum bulamassaniz o zaman ozele gideesiniz ama ozeller cok pahali ve hic bir sorun yokken para için direk uygulama yapiyorlar tabii ki bu benim fikrim bu arada bende tup bebek tedavisi oldum izmir ege universitesinde ozeller direk uyguluyor burasi once arastirdi sinra uyguladi 8 qylik bi bebegim var simdi çok sukur Allahim sizinle birlikte dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba umudumsun kardeşim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Çocuğunu Allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun darısıda benim gibilere olsun inş Mersin'de devlette ki dr. Lar çok ilgilenmiyor burda parası olan herkes özele gider mecburen. Her konuda dr. Ticarethaneye çevirmiş durumdalar biliyoruz ama mecburen gidiyoruz. Aşılamayla falan da uğraşmak hiç istemiyorum o nedenle de tüp bebekle ilgili bilgilerinizi almak istedim. Çok sağol canım

Merhaba umudumsun kardeşim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Çocuğunu Allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun darısıda benim gibilere olsun inş Mersin'de devlette ki dr. Lar çok ilgilenmiyor burda parası olan herkes özele gider mecburen. Her konuda dr. Ticarethaneye çevirmiş durumdalar biliyoruz ama mecburen gidiyoruz. Aşılamayla falan da uğraşmak hiç istemiyorum o nedenle de tüp bebekle ilgili bilgilerinizi almak istedim. Çok sağol canım
Tupbebek dusunuyorsaniz bence adana başkentte yaptırın tavsiye ederim fiyatta 3500+ilaçlar raporsuz

Çok çok teşekkürler rosebady bi arkadaşımda ısrarla tavsiye etti bende aslında oraya gitmek istiyorum fakat eşim Mersin olursa olur Mersin'den dr. Bul dedi. Mersin'de tek bi yer var ve oraya gitmeye de zor ikna ettim. Bana dua edinde hem gerek kalmasın, gerek varsa bile ilk seferde tutsun bi daha kine ikna edebilir miyim bilmiyorum hem maddi hem manevi anlamda...

Back
X