• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

Gızlar sesiniz çıhmıyur.. Yoosam kenarllarda goşelerde gaçamak mı yapıyonuz gız.. Deyin bahim hele.. sizi gidi sizi.. Hel bi ses verin bacılarrr.. Hani milli marş gibi neyim olacah motubasyon şargusu. .Haydı gız accık fikir uretek..

Gızlar sesiniz çıhmıyur.. Yoosam kenarllarda goşelerde gaçamak mı yapıyonuz gız.. Deyin bahim hele.. sizi gidi sizi.. Hel bi ses verin bacılarrr.. Hani milli marş gibi neyim olacah motubasyon şargusu. .Haydı gız accık fikir uretek..

kendimi zor tutuyorum desem..vallaa yemeği aklıma getirmemek için..sürekli müzik dinliyorum.müzik müziikkk

nefertiti yaptıgın sporları bekliyoruz.. ben biraz yürüyüp sonrada plates lastigi yapıyorum... en fazla yarım saat... nefes nefese kalıyorum...

kendimi zor tutuyorum desem..vallaa yemeği aklıma getirmemek için..sürekli müzik dinliyorum.müzik müziikkk
Canım yemeği düşündüğünde onları zihninde konuşuyormuş gibi yap. Meselaaaa evde dolapta bir tatlı var.. Ve canın çok çekiyor.. Ama misafir için yapmışsın, kendine değil. Fakat kalmış işte.. O tatlının konuştuğunu düşün: Tatlı:"Gelsene kız tombiş kadın. .gel.. Gel.. Beni ye de iyice şişko ol. Aman birşey olmaz birkaç dilimden.. Sonra zaten beni bitirirsin. Gel canım seni ancak ben rahatlatırım. Gel de iyice şişireyim seni beş dk.lık haz alacaksın. Sonra seni öyle bir pişman edeceğim ki, öyllleee rezil olacaksın ki..... " Böyle deyince ben olsam oo salak tatlıyla konuşurum içimden.. "Defol git... Sen görürsün. yemeyceğim işte.." gibi.. Daha argo yazıcam ama şimdi.. Olmazzz... Çoksinirlendirdi o tatlı beni ya.. O yemeklere dalacam şimdi.. Dövmek babında.. tutmayın bei benim arkadaşımın zihnini karıştırıyor. LA yürü gidin yemekler.. Kız sen merak etme.. Dipçik gibi olacaaann

nefertiti yaptıgın sporları bekliyoruz.. ben biraz yürüyüp sonrada plates lastigi yapıyorum... en fazla yarım saat... nefes nefese kalıyorum...
Ben de 20 dk. en az hareket ediyorum... Bende de plates ve yürüyüş, oyun havası...

puhaaaa vay alçak tatlılar... zaten hep bi hain hal vardı onda :KK53:

kızlar sizdede asosyalleşme varmı bu igrenç yaglar yüzünden... herkes bana baktıgı anda ikl aklına ohaaa demek geliyor gibi hissediyorum... yada eşimin ailesi ve arkadalarıyla görüşmek istemiyorum birşey demedikleri halde... kendi eski arkadaşlarımlabile görüşmek istemiyorum... iyice daral bir hayat oldu ...

Canım yemeği düşündüğünde onları zihninde konuşuyormuş gibi yap. Meselaaaa evde dolapta bir tatlı var.. Ve canın çok çekiyor.. Ama misafir için yapmışsın, kendine değil. Fakat kalmış işte.. O tatlının konuştuğunu düşün: Tatlı:"Gelsene kız tombiş kadın. .gel.. Gel.. Beni ye de iyice şişko ol. Aman birşey olmaz birkaç dilimden.. Sonra zaten beni bitirirsin. Gel canım seni ancak ben rahatlatırım. Gel de iyice şişireyim seni beş dk.lık haz alacaksın. Sonra seni öyle bir pişman edeceğim ki, öyllleee rezil olacaksın ki..... " Böyle deyince ben olsam oo salak tatlıyla konuşurum içimden.. "Defol git... Sen görürsün. yemeyceğim işte.." gibi.. Daha argo yazıcam ama şimdi.. Olmazzz... Çoksinirlendirdi o tatlı beni ya.. O yemeklere dalacam şimdi.. Dövmek babında.. tutmayın bei benim arkadaşımın zihnini karıştırıyor. LA yürü gidin yemekler.. Kız sen merak etme.. Dipçik gibi olacaaann
ayy inşşallaaahhhh...evet bir daha konuşturucam onları:KK48:

puhaaaa vay alçak tatlılar... zaten hep bi hain hal vardı onda :KK53:

kızlar sizdede asosyalleşme varmı bu igrenç yaglar yüzünden... herkes bana baktıgı anda ikl aklına ohaaa demek geliyor gibi hissediyorum... yada eşimin ailesi ve arkadalarıyla görüşmek istemiyorum birşey demedikleri halde... kendi eski arkadaşlarımlabile görüşmek istemiyorum... iyice daral bir hayat oldu ...
asosyalleşmenin dibini vurdum ben!! dışarı çıkmıyorum aylardır..hatta okulumu dondurdum yaa..öyle bir yere geldim yani
ayın 30 unda istanbula gitcem artık..ocakta da başlıyorum okula..ozaman kadar verdim verdim

asosyalleşmenin dibini vurdum ben!! dışarı çıkmıyorum aylardır..hatta okulumu dondurdum yaa..öyle bir yere geldim yani
ayın 30 unda istanbula gitcem artık..ocakta da başlıyorum okula..ozaman kadar verdim verdim
Canım kilo yüzünden mi okulunu dondurdun?

Bacılar bacılar sabahın köründe gözümde yemekler uçuşurken uyandım.. Fekkkaaat kesinlikle diyetimi bozmadım... Size bir site tavsiye edeceğim. Kişiye göre günlük kalori hesabı yapıyor.. MEsela haftada bir kg vermek için kaç kalori almalısınız gibi..Gene bir sürü güzel şeyler var.. Canlarım bakın derim..
http://www.kalori.biz/

evettt:KK61:bu son şansım..artık verdim verdim..
Gerçekten bu çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşimin tayini sebebiyle şehir değiştirdiğimizde kimseyle görüşmek tanışmak istemiyordum. Kıyafetlerimin hiç biri olmuyordu. Bunalımdaydım hem de nasıl.. Ve yapayalnızdım..Dışarıya çıkmak içinn giyecek kıyafetim yok diyordum eşime..hiçbir yere gitmiyordum adam tek başına aile davetlerine gidiyordu...Vs. Çok zor zamanlardı. Ama atlatacağız. Ne zaman canın sıkılsa bize yaz.. Sana destek oluruz. Seni en iyi biz anlarız ve yanındayız merak etme...

Kızlar bakın dün ne yedim...
Sabah: 200 ml.lik bir paket süt
Öğlen: bir tabak dolu salata (Brokoli, domates, yeşillik içerikli)
Akşam: bir tabak fasulye yemeği ve 3-4 kaşık bulgur pilavı..

Bunların hepsini kalori hesabına göre yedim..
Bu tarz hem insanı özgür bırakıyor hem de psikolojik baskıya sokmuyor.

kızlarrrrr kondisyon bisikleti almak istiyorum... tavsiyeniz varmı... bu arada cumayı unutmayın... huuuu huuuu kızlar evinde konsyon aleti kullanan varmııı....

Eşimin köyündeki kadınlar bile öküz gibi yedikleri halde gayet fitler.. Çünkü bedensel olarak çok çalışıyorlar. Her bayram gidiişimde o gözlerdeki süzmeler beni deli ediyor. ŞAnsıma bakınki kayınvalidem de küçük bir kadın. Yani boyu kısa, kilolu değil. Yanyana geldiğimizdeki hali bir düşünsenize.. Sırf çok yiyor gözükmeyeyim diye bir halt yemiyorum doğru düzgün.. Üstelik buna rağmen temiz hava ve onların yufka ekmekleri yüzünden kilo alıp geri dönüyorum..Bu sefer gittiğimde o süzen bakışların kıskançlıkla olmasını istiyorum.. Güzel görüneyim de eltiler çatım çatım çatlasın..

kendime hiççç kıyafet almıyorum bu arada ... düşünün kışlık ayakkabı bile... direnebildigim kadar direnicem.. düşünün ya kilo verince milletin ayakları bile küçülüyormuş...

Eşimin köyündeki kadınlar bile öküz gibi yedikleri halde gayet fitler.. Çünkü bedensel olarak çok çalışıyorlar. Her bayram gidiişimde o gözlerdeki süzmeler beni deli ediyor. ŞAnsıma bakınki kayınvalidem de küçük bir kadın. Yani boyu kısa, kilolu değil. Yanyana geldiğimizdeki hali bir düşünsenize.. Sırf çok yiyor gözükmeyeyim diye bir halt yemiyorum doğru düzgün.. Üstelik buna rağmen temiz hava ve onların yufka ekmekleri yüzünden kilo alıp geri dönüyorum..Bu sefer gittiğimde o süzen bakışların kıskançlıkla olmasını istiyorum.. Güzel görüneyim de eltiler çatım çatım çatlasın..
ayyyy o birşey demeyen ve süzen gözler.... anaaaammm bu nolmuşşşş böyle halleri ama dile gelmemesi... gerçi hoş dile gelsede felaket... ay yeter bu fışkı yaglar yüzünden girdigimiz sıkıntılar... oyyy darlandım...

TEbrik ederim Heval çok güzel başarı.. Kendini nasıl hissediyorsun..
nasıl hissetcemm... yol uzun kilo çok... birileri farkedeydide azıcık motive olaydım... bu arada diyete başlama zamanımızda çok güzel.. çünkü genelde insanlar mart gibi telaşa düşer... ama biz marta kadar bayag bir level atlamış olucaz...

Back
X