- 25 Eylül 2011
- 7.601
- 11.544
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Selam herkese.daha cok yeni hamileyim.ilk hamileligim ve cok heyecanliyum.zaman hic gecmeyecek gibi.ayni donem hamileler toplasalim diyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde mayis 7 gözüküyor. kalp atislari icin ne zamn gitceksiniz doktora kizlar:)?[/QUOTE
Bebim 6 mayis:) bu hafta cuma gidicegim kalp atislari icin:)
bende kusma ya da bulantı olmadı ama aşırı bir yorgunluk hali var.Ben duymadım ama doktor duydugunu söyledi.6+1 im bende.sende kusma falan varmı bende yok
bende kusma ya da bulantı olmadı ama aşırı bir yorgunluk hali var.
benim iki gün sonra perşembe günü kontrolüm var . yani 7+2 de oluyorum. bakalım nasıl bir ses duyucam bu sefer. paylaşırım hemen.bendede ayni sekilde.bidahaki kontrolun ne zamn benim cumartesi:)
Merhaba hamileliginiz nasil gidiyor bebisiniz kac kg oldu.bende 5 mayista dogum yapicsm gun gectikce dogum korkusu ve heyecan bir arada yasiyorum.merhaba kızlar SAT a göre 2 mayıs doğumum allah nasip ederse ...oğluşumu dörtgözle bekliyorum ilk gebeliğimmm...kaç kg aldınız canlar bu arada meraklardyım?
Merhaba :) son aya girdiğim için malum zor uyku, zor hareket mevcut. ggecen hafta kontrolde bebiş 2547 gr dı normal seyrinde dedi doktor herşey yolunda şükür. Bebekte aşağıda kafası .iki kez nst ye girdim hiç sancım yok.her haftasonu kontrolüm var artık. Normal doğum istiyorum nasip olursa inşallh tabi son anda değişmezse durumlar..sabır azalıyo tabi günler azaldıkçaMerhaba hamileliginiz nasil gidiyor bebisiniz kac kg oldu.bende 5 mayista dogum yapicsm gun gectikce dogum korkusu ve heyecan bir arada yasiyorum.
İnsallahhb istedigin gibi olur.. benim 33 haftam bitti sezeryan olucam mayisin ilk haftasi alalim dedi doktor.kilomuz 1 hafta önce 2 kg dedi.cuma gunu gidicem bende kotrole hic nst ye girmedim.Hic uyuyamiyorum sola yatsam bebiş tekmeleriyle uyandiriyor.saga yatsam nefes alamiyorumMerhaba :) son aya girdiğim için malum zor uyku, zor hareket mevcut. ggecen hafta kontrolde bebiş 2547 gr dı normal seyrinde dedi doktor herşey yolunda şükür. Bebekte aşağıda kafası .iki kez nst ye girdim hiç sancım yok.her haftasonu kontrolüm var artık. Normal doğum istiyorum nasip olursa inşallh tabi son anda değişmezse durumlar..sabır azalıyo tabi günler azaldıkçasende durumlar nasıl canım ?
Aynen allah yardımcımız olsun. Son aylar gerçektende zormuş ..inşallah sağ salim kavuşacağız bebişlere az daha sabırİnsallahhb istedigin gibi olur.. benim 33 haftam bitti sezeryan olucam mayisin ilk haftasi alalim dedi doktor.kilomuz 1 hafta önce 2 kg dedi.cuma gunu gidicem bende kotrole hic nst ye girmedim.Hic uyuyamiyorum sola yatsam bebiş tekmeleriyle uyandiriyor.saga yatsam nefes alamiyorumuykusuzluk halsiz ve cok gergin yapti beni hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz insallah