2015 Nisan Anneleri Dogum Listesi

Mrb bende bursadan yaş 26 sat 10 temmuz BDT 20 nisan kızım olucak allah izin verirse,)

Kizlar kusura bakmayin,baya gec eklendiniz.
En ufak birsey gozden kacinca tablo allak bullak oluyor : - ) ozamanda sinirim bozuluyor.Galiba cozdum bu sefer hatayi

Ankara yaş :29 s.a.t 15 temmuz ... tahmini doğum 21 nisan 2015- erkek- isim DENİZ :) HAYRLISIYLA TABİ İNŞ :)

Bu guzel liste icin tesekkurler..
efnan2012 - sat 10 temmuz - istanbul-yas 30- dogum tarihi 15 nisan - erkek-BİLGE KAĞAN

ellerine saglık liste cok güzel olmus canım.bizim ismimiz netlesti canım
Elif Gülce

Son düzenleme:
Kizlar kusura bakmayin,baya gec eklendiniz.
En ufak birsey gozden kacinca tablo allak bullak oluyor : - ) ozamanda sinirim bozuluyor.Galiba cozdum bu sefer hatayi
Eline saglik cnm guzel olmus ayrica tahmini dogum tarihlerimiz ayni :)

Liste icin tesekkurler:) Benim de soyle:
İstanbul / Yaş 33 / S.A.T 18 Temmuz / B.D.T 24 Nisan / Cinsiyet : Erkek / İsim henüz belli değil

Izmir/yaş31/sat 14 temmuz/BDT 17 nisan / kız/ isim belli değil

Benide ekler misin cnm
Perimsin / İstanbul / yaş 32 / sat 12 Temmuz / BAT 18 Nisan 2015 / isim henüz belli değil

Oglen eklicem yeni yazanlari :) Suan okuldayim

Zypzyp, bir onerim var. Henuz erken ama ilerideki haftalarda sezeryan-normal dogum konulari gundeme gelecek. Bu listeyi dogum yontemi icin genisletebilir miyiz ? Merak ediyorum , normal dogum isteyenlerin ne kadari o sekilde yapabilecek, kacimiza zorunlu sezeryan onerilecek .. Tercih edilen dogum yontemi ve gercekleseni ekleyip takip edebilsek cok faydali olur.

ismimizi elif gülce olarak yazabilirmisin

Olur tabi canim
Basta oyleydi zaten.Ama dedigim gibi birbirine girmisti liste.Duzeltince eklerim diye dusundum. Dunde giremedim aksama kadar eve giremeyince.

Ve eklendi :)

Baska istediginiz birsey varsa yazin kizlar
Ayrica gözden kacirdiklarim varsa tekrar yazarlarsa cok sevinirim.Veya bilgilerinde degisiklik isteyen.
Geriye gidip tek tek bakmam baya zor oluyor benim icin

kocaeli/ yaş:17 / SAT: 29.06.2014 / B.D.T. : 04.04.2015 / isim : poyraz ege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…