2015 nisan ayında tüp bebeğe başlayacaklar gelin bu yolda birbirimize destek olalım :)

omrum3208

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
110
18
Merhaba bu benim ikinci denemem olacak ilkinde malesef yumurta gelişimi olmadığı için tedavim yarım kalmıştı inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin :)

HAYIRLI OLSUN CANIM. BENDE YENİ BAŞLADIM TEDAVİYE GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ. SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim pozitif sonuçları göstersin inşallah isteyen bekleyen herkese :) benimki uzun protokol canım ilaç kullanıyorum şu an salı günüde Allahtan bir mani çıkmazsa Lucrin le başlıyorum canım

merhabalar ben de nisan ayına randevu aldım kısmetse nisan ayında başlayacağım tedaviye ve ilk denemem başıma neler gelecek bilmiyorum :KK43: inşallah hayırlı bir tedavi olur hpimize allah nasip eder

merhabalar ben de nisan ayına randevu aldım kısmetse nisan ayında başlayacağım tedaviye ve ilk denemem başıma neler gelecek bilmiyorum :KK43: inşallah hayırlı bir tedavi olur hpimize allah nasip eder
Hoşgeldin canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimiz için herşey yolunda gider :)

selam kızlar bende nisanda yaptırıyorum tüp bebek :KK76: şu anda tedavi aşamasındayım iğnelere başladım salı günü randevum var gidişata bakıp yumişlerimi toplama gününe karar verecek doktor beraber gün sayarız burda :KK22: Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam kızlar bende nisanda yaptırıyorum tüp bebek :KK76: şu anda tedavi aşamasındayım iğnelere başladım salı günü randevum var gidişata bakıp yumişlerimi toplama gününe karar verecek doktor beraber gün sayarız burda :KK22: Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayirli haberlerini aluriz insllah

QUOTE="sevim_31, post: 40204170, member: 564747"]Hayirli haberlerini aluriz insllah[/QUOTE]
Sağol canım hepimizin inşallah :-)

Merhabalar benimde ikinci denemem ve ilk denememde benimde dollenme olmadigi icin ransfer yapilmamisti.ikinci denememde uzun sureli igne kullandim.32 yumurtalik toplandi 16 tanesi basarili dollendi ve 5. Gün transfer yapildi yani 7 Nisanda. Ayin 15 inde belli olucak.buarada iki tane embriyo transfer yapildi. Insallah kardesler sıkı sıkı tutunmuslardir.

X